DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@orhann farketmez, istediğiniz birisini yazabilirsiniz identifier kısmına seçeceğiniz provide/platform’a gore.
-
@crazycells’in aynı konuda başka bu kullanıcıya verdiği cevap >> bir sure daha bahsettiginiz cocuk 21 yas alti kabul edilecek, bu sure genelde DV icin yaklasik 7-7.5 ay arasi oluyor. Yani hangi gun 21 yasina girdigine gore, ve hangi gun mulakat tarihi alacagina gore bu kisi Green Card'a basvuru yapabilir... Su basliktaki bilgileri de inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi/
@crazycells’in iletisindeki gibi hesaplanırsa, çocuğunuzun doğum tarihi 01.07.2004 ise ve yanlış değilse yaklaşık olarak 1 Şubat 2026 tarihinden önce mülakat alabilirseniz çocuğunuz göçmen vize alabilir, 21.02.2026 tarihi itibariyle çocuğunuz 21 yıl 7 ay 1 gün yaşında oluyor.
Bu durumda dosyanızı mali yılın baslangicina müteakip hızlı bir şekilde yurtdışında mülakat verebilecek konsolosluğa taşımanız gerekir. CN’si 58xx olan @onuru DV2025’de 02.10.24 tarihinde mülakatına girmişti.
Kendinizinde arastirmanizi tavsiye ederim.
-
yurt disinda mulakata girince eger basarili olursak pasaportu nasil yolluyorlar yoksa biz mi gidip aliyoruz
-
@B_E_L_G_I_N, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ATS16 dediğinizi yaptım.fakat benim için hesaplayabilirmisiniz rica etsem meshur yapay zeka farklı cevaplar veriyor bilen bir kişiden duymak daha rahatlatacak tesekkurler
Belgin hanım imzanızda CN bilginizi 2026EU51XX olarak düzeltmeniz yerinde olacaktır.
2026 Excel tablosuna da bilgilerinizi girmeniz çok iyi olur.
Sayın @ATS16 çok güzel bilgiler vermiş. Kızınızı da götürebilmeniz için bahsedilen tarihten önce vizelerinizi almanız şart. Yeşil pasaport veya Schengen vizeniz varsa hemen Viyana'ya yoksa Hong Kong ya da Bangkok'a taşımalısınız.
Bu başlığın 4.iletisinde taşıma mail örneği mevcut.
Kolay gelsin. -
Arkadaslar "Did this job require at least 2 years of training or experience?" Bu soruya yazılımcı olarak "no" dedim çünkü 6 aylik kursta yeterli oluyor ve tecrübesizde 0 dan baslanabiliyor "zor da olsa" dogru olani yaptigimi dusunuyorum ama yinede fikrinizi sormak istedim , değistirip birsey yazmama gerek varmi? Şimdiden cevaplar için tesekkur ederim.
-
@harun-can, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
yurt disinda mulakata girince eger basarili olursak pasaportu nasil yolluyorlar yoksa biz mi gidip aliyoruz
Geçmiş yıllara ait mülakat deneyimlerini okursanız vize basılı pasaportların nasıl teslim alındığını görebilirsiniz.
-
“no” cevaplamanız sorun değil. DS260 formda en az lise ve üzeri mezuniyet detaylarınızı beyan ettiyseniz, bu mezuniyetlere ait diplomalarınızı mülakat esnasında beyan ederseniz ve ABD’ye gidince ne iş yapmayı planlıyorsunuz sorusuna tecrübelerinize istinaden planınızı söylerseniz sürecinizin önünde bu konuda herhangi bir engel olmayacaktır. Bol şans 🍀
-
@ATS16 Evet dediğiniz şekilde beyan ettim ve diplomam var ek olarak yazılım üzerine almış olduğum geçerliliği olan sertifikalarımda var duruma göre onlarıda gösterebilirim yani o gün geldiğinde , cevabınız ve güzel dileğiniz için teşekkürler.
-
@Kamile-1 ilgili soruyu mülakat aldığınızda güncellemek için konsolosluk ile iletişime geçin.
-
@onurfenci, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar bir şey sormak istiyorum, talihlilerin iletileri konu konu farklı boşluklar altında toplansa daha kolay olur diye düşünüyorum (mesela dosya taşıma konusu) benim gibi bilgi toplamaya çalışanlar için. önceki birkaç iletide denk geldiğim kadarıyla siz de talihliler bu konuda size danıştıklarında önceki iletileri okumalarını söylüyorsunuz, şuan bu başlık altında birbirinden farklı konularda 1708 tane ileti var, geriye döneyim arayayım tek tek desem çok meşakkatli bir iş keşke zamanım olsa da hiç çıkmasam ama maalesef her an takip edemiyoruz forumu. bir yandan siz de haklı olarak aynı soruyu defalarca cevaplamaktansa önceki iletileri okumasını söylüyor ya da link atıyorsunuz. illaki düşünülmüştür birilerinin aklına gelmiştir ama neden yapılmadığını merak ediyorum
verdiğimiz linkteki iletiyi okumak yerine, aynı soruyu defalarca sorun ve verdiğimiz cevabı yeterli bulmayıp başka başka başlıklarda soran kullanıcılara dediğini yöntem de yeterli gelmiyor.
kullanıcılar sorularını sormadan okumalı.. bunu sağlayabilecek şey ayrı ayrı başlıklar değil ne yazık ki. -
@nurettinx bir kere formu açtırmak için bile çok uzun ve karmaşık bir mail atmışsınız, kcc bu kadar uzun ve karmaşık mailleri okuyup işleme almaz.
ara sıra formunuza girip açılmış mı bakın. çünkü formunuzu açıp size haber vermemiş olabilirler.
bunun dışında yapacağınız bir şey yok. -
@kemalraziev bu cn ile ankara'dan mülakat alamazsınız. kendi ülkenizin performansını kontrol edip ona göre hareket edin.
-
@Rutkay büyükelçi ile konsolosluk işlemlerinin hiçbir bağlantısı yok.
büyükelçilik ile konsolosluk tamamen farklı kavramlar. -
@koci elbette çıkartabilir, bu tamamen onların kararı.
geçmiş yıllarda sırf mülakat için oturup aldıkları gerekçesiyle 14 arkadaşımızı mülakata çağırıp AP'ye bırakan konsolosluk deneyimlerini okuyun.
sizin dosya taşımış olmanız, mülakat ya da vize alacağınız anlamına gelmez. -
@salsalonia yapılan seyahatler astral seyahat değilse yazın, fiziki olarak ziyaret edilmiş çünkü.
-
@Kamile-1 elbette var.
dosyanızı taşımız olmanız ne müakat ne de vize alabileceğiniz anlamına gelmez. -
@Murat-Dündar ilgili bilgileri, bu başlıkta 1 ocak 2026 itibariyle öğrenebilirsiniz.
-
@Guven4627, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosya taşımayı düşünüyor musun. Eğer düşünüyorsan benimle irtibata geçebilir misin?
Case numaralarımız çok yakın!
biz çıkalım siz sürecinizi birlikte yönetin dilerseniz?
-
@melismisirli merhaba,
1- sizden önce taşıyanlar ilgili konsoloslukların kotasını doldurursa mülakat alamazsınız, bir etkisi bu olur.
2- eski mülakat deneyimlerini okursanız eğer, bazı ülkelerin oturum istediğini göreceksiniz. -
@demetdemirsf bu cn ile endişeniz "bültende cut-off olmak" olmalı.
eğer çok geç olursa taşıdığınız ülkenin bir anlamı yok, zaten süre ya da yeterli vize kalmayabilir.
tek net konu, bu cn ile ankara'dan mülakat alamazsınız. @aed99
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum