14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@cokbekledik86 Cook minnettarim, cok tesekkur ederim bilgiler icin.
-
@handuş rica ederim bol şans
-
Aynı konu için bir sorum olacak.
Kızım ABD'de okuyor.Mezuniyeti için eşim ben ve 13 yaşında oğlum için vize müraccaatında bulunmak istiyoruz.Formu doldurmaya başlamadan önce
ABD'de yaşayan aile fertleri bölümüne evet dedikten sonra nasıl bir seçenek açılıyor ve ne yazmalıyız
^kişi için randevu oluştururken başvuru sahibi ekle kısmını bir kilşinin müracaatı üzerinden mi yapmalıyız.
tşk ederim -
@handuş ufak bir ekleme yapabilirim bebeğim adına aisten yeni sistem açmadık önceden benim hesabım üzerinden yaptık
-
@zeynepebe Ablam vizesini alali 1 yil oldu, 1 yil once ki application'a sistemden ulasamam diye dusunuyorum ama yinede cok tesekkurler.
Bu arada fotografi yuklemek istedigimde sistem http error 503. the service in unavailable erroru veriyor. Sizlerde de bole birsey oldu mu? 2 gundur fotograf yukleme sayfasi calismiyor. @cokbekledik86 -
@handuş hiç olmadı böyle bir sorun boyutlarında sıkıntı olabilir belki fotoğrafçıda amerika vizesi için derseniz ebatlarını ayarlar ve size email atar
-
@vr00 çocuklar için başvurmuştum, konsolosluk onay maili geldi, gönderilecek belgelerdeki evllik cüzdanım Rusca, tercüme ettirmem gerekir mi? @denizci10 @selamibasaran
-
@sefa238 Tercümesi gerekir. İngilizce olmadığı için sadece tercüme ettirip noter onaysız deneyebilirsin.
-
Merhaba,
Evrakları 15 Nisan'da gönderdim 17 Nisan'da teslim edildi. Sorgulama yaptığımda halen "your search did not turn any data " uyarısı alıyorum. Evraklar ellerine ulaşalı 12 gün oldu. Sizce normal mi? -
https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
Üstteki linkten kontrol ettiğinizde sonuç ne çıkıyor? Visa application type sekmesinde non-immigrant visa seçeceksiniz başvuru kategoriniz için.
-
@Bilge-Nail-ALTINTAS pasaport no ve soyad kısmına NA girin. Eğer "no status" olarak açıklama çıkıyorsa konsolosluk hala işleme almamış demektir. işleme alındığında pasaport no ve soyad bilgilerini de girerek durumu takip edebileceksiniz. Sizinle aynı tarihlerde gönderen bir arkadaşta sizinle aynı durumda sanırım yogunluk var.
-
@thunder_74 bu yöntem için teşekkür ederim kaç gündür bende aynı hatayı alıyordum data yok şeklinde. Şu an NO STATUS gördüm. 21 Nisan teslimat tarihi ilerleme yok.
-
@ATS16 o adresten yaptığım sorgulamadan aldığım mesaj bu.
-
@thunder_74 no status yazıyor. Altında yazan ise şu şekilde: “ Please contact the U.S. Consular office you believe is responsible for processing your visa application.
For more information, please visit U.S. Consulate General Istanbul.” -
Merhaba, çocuğum için posta yoluyla başvuruda bulunmuştuk. 18 Nisan tarihinde konsolosluğa teslim oldu ancak halen no status görünüyor. Bu şekilde bekleyenler var mı?
-
Merhaba, ben 24 Nisan’da gönderdim. Aynı sonucu görüyorum. Bir gelişme olan var mı?
-
@bkdmr oğlum için aynı tarihte gönderdim ben de ama beklemedeyiz no status gözüküyor daha.
-
Bizim kendi yenileme sürecimizi mart ayında yaptık. Teslim olduktan sonra 1 hafta içerisinde elimize ulaşmıştı. Bu çok uzun sürdü anlamadım. Haziran ayı için bilet alacağız halen bekliyoruz. Herhangi bir yeri aradınız mı bilgi için?
-
@bkdmr merhaba, kızımın belgeleri de 18 Nisan'da İstanbul konsolosluğa teslim oldu ancak hala no status durumunda.
-
Bizimde 21 nisan konsolosluğa teslim tarihi. Herhangi bir güncelleme henüz yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum