@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Harpy-Eagle Merhaba evet görüşme detayları konusuna yazdım ama inanın sevinemedim o gün öldüm soğuktan hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. Metrodan indim konsolosluğun önüne yürüdüm 5 dakika dışarıda duramadım ellerim dondu hissetmiyordum ellerimi. Kafeye girdim oturdum ısınayım diye sıra oluşunca bende benim saati almaya başladıklarında sıraya girdim. Dışarısı full rüzgarlıydı dondurucu soğuk vardı. Sırada aşırı yavaş ilerliyor ama ben zor duruyorum orada bir elimle kağıdı pasaportları tutuyorum öbür elim cebimde ama sürekli değiştiriyorum çünkü soğuğa el dayanmıyor. Yaşlı iranlı bir çift vardı adam dışarıda titriyordu soğuktan en sonunda güvenlik aldı onları en ön sıraya geçirdi. Ben pasaportu verdim güvenlikten geçtim o sıraya girdim ama son sırada bile ayak parmak uçlarım hala don şeklindeydi çözünmemişti. Mülakatım bitti çıktım dışarıya kar yağıyordu. Kuru soğuk olsa bu kadar olmaz nemli nemli soğuk rüzgar esince dayanılmıyor ama bende de hata var montun içine tişört giyip gitmiştim
Sabah kalktığımda hava -5 derece gösteriyordu birde ankara nın ayazını nemli rüzgarını ekleyince düşünün ne çektim o kafe olmasaydı herhalde soğuktan orada hipotermi geçirirdim abartmıyorum
Biraz üşümüşsünüz ama sonuçta olumlu olmuş süper sevindim
hayırlı olsun. detaylı yazınızada bakayım