Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card teslim suresi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
154 86 24.2k 77

• Merhaba arkadaşlar ben 7 Kasım 2024 de görüşmeye gittim ve bana sarı kağıt verdiler. Daha önce gittiğim ülkelere giriş çıkış evraklarını maile gönderin dediler. Bende eksik evraklarımı daha önce gittiğim ülkelerin giriş çıkış belgesini gönderdim ama hala geri mail dönüşü olmadı. Neredeyse 1 ay oldu ama hala donus yok. Sonuç ne olur yada ne zaman dönüş gelir bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? (SARİ kağıtta maile ulaştırdıktan sonra 5 7 gün arasında kontroller sürmektedir yazıyor ama hala donus yok )

• Merhaba arkadaşlar.
    Şuan ABD’den yazıyorum. Evlilik vizesi(CR-1) ile 24 Ekim ülkeye giriş yaptım henüz greencard’ım elime ulaşmadı ve Türkiye’ye giriş yapmam gerekiyor internetten öğrendiğim kadarıyla ilk giriş esnasında basılan damga ile 1 sene süreyle beraber giriş çıkış yapabiliyorum bu doğru mudur? Lütfen yardımcı olun benim için çok önemli!!

• @demirdenkadifeldiven i-551 damgasiyla giriş çıkış yapabilirsiniz.

• @charon çok teşekkür ederim. Basılan ıslak damga doğru mudur?

• @demirdenkadifeldiven evet sıkıntı yok.

• 19 Ocak: Immigrant Visa Fee Payment Received
    2 Şubat: Houston İlk Giriş
    10-11 Şubat: Önce eşimin sonra benim SSN geldi
    16 Şubat: Card Is Being Produced
    21 Şubat: Card Was Mailed To Me
    26 Şubat: Card Was Delivered To Me

Not; Verdiğim adresin eyaleti Massachusetts.

• Merhabalar,

6 Şubat tarihinde Visa Fee ödemesini gerçekleştirdim.
    8 Şubatta Amerika'ya ilk girişimizi gerçekleştirdik eşimle beraber.
    20 Şubat tarihinde belirttiğim adrese SSN'lerimiz ulaştı. (Miami/Florida)
    1 Mart tarihinde ise eşimin Greencard'ı adrese ulaştı.

Benim greencard'ım ise hala 'Fee ödendi' aşamasında bekliyor. Bu durum normal midir? (Asıl talihli benim)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mertype

Konu ile ilgili asagidaki konu basligini da takip edebilirsiniz.

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Kartin verdiginiz adrese ulasmasini 90 gune kadar beklemeniz normal, bu surede gelmez ise USCIS ile irtibata gecebilirsiniz. Principal ve beneficiary'lerin kartlarinin teslimi arasinda farkliliklar olabiliyor, sabirla beklemekten baska yapacak bir sey yok su asamada.

https://egov.uscis.gov/processing-times/expect-green-card

https://www.uscis.gov/forms/filing-guidance/how-to-track-delivery-of-your-notice-or-secure-identity-document-or-card

• @ATS16

Cevap için teşekkürler, süreci Lawfully üzerinden takip ediyorum. SSN'ler aynı anda gelip Greencard tek gelince şüphelendim. Bekleyip sonucu paylaşacağım :)

• @vixo
    Merhaba,
    Biz de eşimle 13 Ocak’ta giriş yaptık. 56 gün oldu ama kartlarımız ulaşmadı. Adresimiz NJ.
    Card is being produced ya da sadece fee ödendi yazısını nasıl görebiliyoruz? Ben de eşim de online account oluşturduk ama hiçbir şey göremiyoruz. My uscis account kısmından mı baktınız siz de?Rica etsem adım adım anlatabilir misiniz? Çok teşekkürler.

• @vixo
    Merhaba,
    Biz de eşimle 13 Ocak 2025’te giriş yaptık. Adresimiz NJ.
    56 gün geçti kartlarımız gönderilmedi. Card is being produced ya da fee ödendi yazılarına nereden bakıyorsunuz? My uscis online account oluşturduk ama orada hiçbir şey göremiyoruz.
    Rica etsem adım adım anlatabilir misiniz? Çok teşekkürler.

• @Dream-On Merhaba, Case Tracker veya Lawfully uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz, herhangi bir güncelleme geldiğinde bu uygulamalar size bildirim gönderir. Ayrıca https://egov.uscis.gov üzerinden dosya durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Sorgulama işlemleri için ödeme yaptıktan sonra mailinize gelen ve IO ile başlayan numaraları kullanmalısınız.

Detaylı bilgi için bu başlığı inceleyebilirsiniz.

• @vixo teşekkürler

• @Mertype, içinde söyledi: Green Card teslim suresi

Merhabalar,

6 Şubat tarihinde Visa Fee ödemesini gerçekleştirdim.
    8 Şubatta Amerika'ya ilk girişimizi gerçekleştirdik eşimle beraber.
    20 Şubat tarihinde belirttiğim adrese SSN'lerimiz ulaştı. (Miami/Florida)
    1 Mart tarihinde ise eşimin Greencard'ı adrese ulaştı.

Benim greencard'ım ise hala 'Fee ödendi' aşamasında bekliyor. Bu durum normal midir? (Asıl talihli benim)

Bugün benim kartım da adrese ulaştı. Şuan eksik kalmadı, süreçte olan arkadaşlar için paylaşmak istedim.

• @Mertype hayırlı olsun.Çok sevindirici

• Green Card'ını uzun süre bekleyenlerden biriyim sanırım. Benim gibi olanlar varsa yalnız değilsiniz demek için sürecimi yazmak istedim.

24 Ekim 2024 fee ödemesi, 27 Ekim 2024 ilk giriş. Kasım ortası SSN geldi. Green Card basım aşamasında olarak haftalarca gözüktükten sonra şak diye biyometrik randevusu geldi ve 7 Ocak 2025 günü biyometrik randevusuna gittim. Bugün 19 Mart 2025 ve hala ses seda yok. O günden beri "case is being actively reviewed by USCIS" şeklinde bekliyor. Hayırlısı diyorum.

• @DenizMaths Çok teşekkür ederim.

• Merhabalar k1 vizesi ile 11 Kasim 2024 de Abd ye giris yaptım. Nisan ayinda biyometrik icin gittim. Daha sonra 15 temmuzda greencard mülakatına girdim. Guzel gecti bir sorun görmüyorum iki hafta icinde cevap alırsınız dendi fakat 3 ay oldu hala cevap yok. Ofisi aradik mail attik. Sureciniz devam ediyor herkeste farklidir dendi. Benzer bir durum yasayan var mi? Konuştuğum herkes bir hafta icin de greencardini teslim aliyorken benim ki normal bir durum mu?

• Amerika'ya giriş yaptıktan kaç gün sonra geliyor green card bilgisi olan varmı?

• @tolga-ekiz, içinde söyledi: Green Card teslim suresi

Amerika'ya giriş yaptıktan kaç gün sonra geliyor green card bilgisi olan varmı?

Normal şartlarda (dosya kontrolü, kart basım veya posta işlemlerimde gecikme olmaz ise) 20-30 iş günü içerisinde.

Benzer Başlıklar

• green card DV2019 sorularım

4
    0 Oy
    4 İleti
    787 Bakış
    crazycellsC
    @mertcan-ekmekci green card DV2019 sorularım içinde söyledi: Merhaba arkadaşlar DV 2019 talihlisiyim yaşım 25 birkaç sorum olucaktı fikirlerinizi söyleyebilirseniz sevinirim belki forumda vardır cevapları ama ben bulamadım burdan sorma gereği duydum 1- Numaram 198XX lerde sizce ortalama kaç ay daha beklemem gerekir ve beni mülakat için ankaradaki konsolosluğa çağırmaları 2019 un nisan mayıs aylarını bulurmu veya şubat mart gibi gidebilirmiyim abd ye sizce ortalama bi süre söylenecekse benim tr de kafadan 8 ayım daha var denilebilinir mi abd ye gitmeden? 2- Biliyorsunuz bedelli askerlik çıktı ben de faydalanabiliyorum yasadan sizce amerikaya gitmeden askerliği 21 gün aradan çıkartmak mantıklı mı yoksa abd de 3 sene yaşayip dövizli mi yapmak daha mantıklı? Diğer bir sorumda ds 260 da askerliğimi yapmadığımı belirtmiştim şimdi yaparsam konsoloslukta yaptığımı söyleyince yalan beyana girmez değil mi? 3-Bedelli kışladayken o 21 günün içerisinde beni konsolosluğa çağırma ihtimalleri varmıdır çünkü böyle bir durumda askerliği bırakıp konsolosluğa gidemeyeceğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm sizce bunun olma ihtimali yok denecek kadar az mıdır yoksa bu sebepten dolayı bedelli yapmamalı mıyım? Teşekkürler DV2019 sureciyle ilgili sorularinizi ilgili konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
  • Green card kaldırılma ?

2
    0 Oy
    2 İleti
    602 Bakış
    crazycellsC
    @lordbolton https://yesilkartforum.com/forum/topic/333/cesitlilik-vizesinin-green-card-lotosu-kaldirilmasi-ile-ilgili-yasalar-ve-durumlari
  • green card

21
    0 Oy
    21 İleti
    3k Bakış
    metertM
    Tip fakultesine turkiyede devam edecekmisiniz yerlesmek icin mezun olmayi mi bekleyeceksiniz? Eger oyleyse buyuk ihtimal sorun yasarsiniz
  • Green card teslim alma

2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    smesutS
    şimdilik eyalalet adı yazabilirsiniz. veya N/A yazabilirsiniz. ama konsolosluk görüşmesine kadar bir adres ayarlamanız lazım. Adres değişimi birkaş ilerleyen adımda da yapılabiliyor. bu nedenle netleştikten sonra yapabilirsiniz. en son Amerikaya ilk girişte görevliye söyleyerek de değiştirme / güncelleme şansınız var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k