Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika İçi Uçak Seyahati

Yolculuk
54 21 5.8k 28

Benzer Başlıklar

• Amerika'ya et veya diğer yiyecekler ile seyahat etmek

Yolculuk
    4
    0 Oy
    4 İleti
    5k Bakış
    H
    şampuan vb uçak altı valizde sorun yaratır mı?
  • Amerika/Kanada Kalkisli Ucak Bileti Daha Uyguna Nasıl Alırım ?

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    112 Bakış
    J
    Merhaba arkadaslar, Bu ayin 17 sinde Turkiye'ye donmek istiyorum ama Turkiye kalkisli ucusken Kanada veya Amerika kalkisli olunca fiyat 2-3 katına cikiyor. Ben su an Montreal'deyim ama uygun uçuş bulursam Amerika'ya da gecebilirim. En uygun 25000 tl ye buldum. Daha uyguna gidip dönüş nasıl alabilirim +-5 gun 17 Ekim-17 Ocak olarak ?
  • Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Yolculuk
    2k
    16 Oy
    2k İleti
    175k Bakış
    T
    Merhaba, bu foruma yebi üye oldum. 91 sayfalık entry var o yüzden eminim gözümden kaçan bir şeyler vardır fakat bir kaç sorum var. Benim green card’ım çıktı ve önümüzdeki sene Şubat gibi temelli artık ABD’ye taşınmayı planlıyorum. Golden retriever’ın boyutlarından biraz daha küçük orta boyutlu bir karışık cinsli, sokak köpeği diye betimleyebileceğim bir köpeğim var. Onu yanımızda götürmek istiyoruz ama boyutundan dolayı kabin altı girmesi gerektiğinide farkındayız. O yüzden sadece evcil hayvan kargolamakla uğraşan bir şirket buldum ve onlarla iletişime geçtim. Daha önceden o tarz bir şirket aracılığıyla köpeğini götüren birisi var mıdır acaba? Bu tarz firmalar güvenilir mi? Değilse alternatif olarak ne önerirsiniz?
  • uçak bileti - aktarma

Taşındı Yolculuk
    45
    0 Oy
    45 İleti
    8k Bakış
    caner92C
    thy iyice cozuttu. ist-miami gidiş dönüş bakıyorum. british airway 24 bin, thy 46 bin tl. bu nasıl bir fiyat politikası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k