14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
Bu ileti silindi! -
@zeynepebe hayırlı olsun darısı başımıza
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Hayırlı olsun Zeynep Hanım, Mustafa Bey
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Zelene inşallah en kısa sürede gelir. Teşekkür ederiz
-
@Erkan001 teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Dün bize de geldi talimat mesajı sorunsuz vizemiz de gelir umarım
-
Hayırlı olsun. Benim 5 aralık daha gelmedi. Benden sonra mail bekleyenlere bilgi amaçlıdır. Mail gelince paylaşacam.
-
Sabah 7:32de talimat maili geldi.
Hangi belgeleri göndermemiz gerekiyor anlayamadım.
Ds-160 formu
Anne baba pasaport fotokopisi
Bir de talimat pdf dosyasının çıktısıBunun dışında gönderilmesi gereken bir şey var mı? Birisi yazabilir mi?
Teşekkür ederim. -
@Erkan001 size gelen talimat pdf dosyasının çıktısında hangi evrakları eksiksiz göndermeniz gerektiği yazıyor, okuma şansınız oldu mu?
-
O pdf içerisinde de talimatlar sayfasına bakın yazıyor. Talimat içinde de şu yazı mevcut.
14 yaşından küçük başvuru sahiplerinden istenen ek belgeler
Çocuğun doğum belgesi veya nüfus cüzdanı fotokopisi
Anne babadan her birinin geçerli ABD vizelerinin fotokopisi
Anne babadan her birinin geçerli pasaportunun biyografik (fotoğraflı) sayfasının fotokopisiAyrıca ben Ankaraya başvurmuştum. Ama gelen pdf içinde İstanbul adresine postalamam gerektiği yazıyor. Sizlerde böyle bir durum var mı?
-
@Erkan001 başvurunuzu nereye yaptıysanız o konsolosluğa gönderin.
dökümanlar genelde bir konsolosluk için hazırlanıp hepsi için kullanılıyor. -
@gucarslan çok teşekkür ederim bu güzel bilgi için. Dediğiniz gibi yapacam.
-
Emin olmak için konsolosluğu aradım. İstanbula göndermemi söylediler.
Denk gelen olursa bu şekilde uygulasın. -
@Zelene Bizde sizinle aynı durumdayız. İns alırız direkt olarak. Siz çocuk için nezaman başvuru yapmistiniz
-
Arkadaşlar pasaportumun durumunu kontrol etmeye çalışıyorum ama hiç birşey çıkmıyo normalmi nasıl kontrol edebilirim
-
@Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
@Zelene Bizde sizinle aynı durumdayız. İns alırız direkt olarak. Siz çocuk için nezaman başvuru yapmistiniz
20 Kasım di sanırım
-
@Erkan001, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
Emin olmak için konsolosluğu aradım. İstanbula göndermemi söylediler.
Denk gelen olursa bu şekilde uygulasın.Çok iyi oldu bu cevap bizim de sitede Ankara yazıyor talimatlar da ki kurye belgesinde İstanbul adresi var İstanbul'a yolladık doğru yapmışız bilmeden yarın konsolosluğu arayayım diyordum bende
-
-
-
Çocuğun pasaportu,
-
anne ve babanın pasaport fotokopisi,
-
anne ve babanın geçerli olan ABD vizelerinin fotokopisi,
-
ebeveynlerin Evlilik Cüzdanı fotokopisi,
-
vize bedeli ödendi makbuzu,
-
DS-160 Onay Sayfası,
-
standartlara uygun biyometrik fotoğrafı,
-
çocuğun Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı fotokopisi,
-
Onay ve Talimatlar sayfası,
tapu banka hesap dökümü gibi finansal şeyler göndermedim.
Ayrıca posta mailinin içerisinde bulunan posta gönderi kodu gibi bir sayfayı da bu gönderdiğim dosyanın içerisine koydum talimatlarda öyle yazıyordu. bir nüshasını da ptt banko görevlisine verdim oradaki kod ile gönderim yaptılar.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum