Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
617 219 75.1k 183

  • Merhaba 160 formunda ilk kez güncelleme yaptım ve yeni Ds-160 numarası da güncelledim. ama print yapamıyorum ya da email gönderemiyorum ıonay sayfasını. 20 şubatta mülakat var ne yapmam gerek. Tesekkurler


  • @Gizem-Ferhatoglu Bilgilerinizle ds160 doldurduğunuz sayfaya girin ordan çıktı alabilirsiniz. Mailinize de talimatlar sayfası gelmiştir onu da istenmeyen postalar kısmından da bir kontrol edin.


  • Çok teşekkür ederim Google chrome Dan indirebildim ancak. Ama mail hala gelmedi. Bir problem yok gibi görünüyor şimdilik. 😊


  • ds160 formunu guncelleme rehberi var mi? Guncelleme yaparken yeni bir basvuru yapar gibi tum bilgileri tekrardan istiyor mu? Randevu icin eski ve yeni barkod numarisi mi oluyor barkod numarasi degisiyor mu? Istanbuldan Ankaraya tasidik randevu yeri Istanbul gozukuyor ds160 formunda bu sorun olur mu guncellemesem sorun olur mu? Randevuyu aldiktan sonra iki kere yurt disi seyahati oldu bunun icin guncellemek gerekir mi? Tesekkur ederim.

  • ⭐⭐

    @istavrit imzalayıp gönderdiyseniz değişiklik yapamazsınız. Seyahat geçmişiniz değiştiği için yeni bir form doldurup onu aisten güncellemeniz daha doğru bir yöntem olur.


  • @selamibasaran, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    @istavrit imzalayıp gönderdiyseniz değişiklik yapamazsınız. Seyahat geçmişiniz değiştiği için yeni bir form doldurup onu aisten güncellemeniz daha doğru bir yöntem olur.

    gunu birlik giris cikis oldu yunanistan ve bulgaristana

  • ⭐⭐

    @istavrit vize memuru kaç gün kaldığınıza odaklanmaz.Şengen ülkeleri olduğu için ds160 da mutlaka belirtin,bunun artısı olur. Pencere önünde ,eklemedik ama ,yunanistan ve bulgaristana gittik demenizden ziyade formda belirtip gittiğiniz yerleri sıralamanız daha doğru olur.


  • @selamibasaran, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    @istavrit vize memuru kaç gün kaldığınıza odaklanmaz.Şengen ülkeleri olduğu için ds160 da mutlaka belirtin,bunun artısı olur. Pencere önünde ,eklemedik ama ,yunanistan ve bulgaristana gittik demenizden ziyade formda belirtip gittiğiniz yerleri sıralamanız daha doğru olur.

    Tesekkur ederim sizi dinledim ve degisiklikleri yaptim hem yurt disi cikisini hemde mulakat degisikligini yaptim eski formlara gerek yok degil mi artik

  • ⭐⭐

    @istavrit eski formlara ihtiyacınız yok.İmzalayıp gönderdiyseniz ais üzerinden yeni barkod numarasını girin bu şekilde son ds160 formunu sisteme aktif olacaktır.


  • @selamibasaran, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    @istavrit eski formlara ihtiyacınız yok.İmzalayıp gönderdiyseniz ais üzerinden yeni barkod numarasını girin bu şekilde son ds160 formunu sisteme aktif olacaktır.

    cok tesekkur ederim sag olasiniz tamamdir saygilar sunarim


  • @selamibasaran, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    @istavrit eski formlara ihtiyacınız yok.İmzalayıp gönderdiyseniz ais üzerinden yeni barkod numarasını girin bu şekilde son ds160 formunu sisteme aktif olacaktır.

    evrak olarak oyle genel bir evrak listesi var mi temel istenen evraklar nelerdir acaba turist vizesi icin?

  • ⭐⭐

    @istavrit abd vize görüşmelerinde ek evraklarınızı getirin der ama özellikle hangi evraklar olduğunu belirtmez. Bir fuara gidiyorsanız bu fuar davetiyesidir ordaki davet eden kişinin telefon numarası veya bilgileri olabilir.Ama turistik amaçlı bir vize ise destekleyici maddi v.s evrakları yanınızda bulundurabilirsiniz.Mülakat esaslı olacağı için çoğunlukla bakmayacaklardır.


  • @selamibasaran cok tesekkur ederim sag olasiniz


  • merhabalar ds 160 formunu doldururken en son alınan abd vizesi bölümünde sondan bir önceki vize bilgileri yazmışım yeni fark ettim. bir ay sonra randevum var. sizce yeni bir ds 160 formu doldurmalı mıyım. yoksa mülakatta belirtsem yeterli mi. yardımlarınız için teşekkür ederim


  • Merhaba yaklaşık bir yıl önce DS-160 formu doldurarak vize randevusu aldım. Muhtemelen DS-160 tamamlamamışım şimdi ulaşamıyorum. DS-160 ı yeniden mi doldurmam lazım. yeniden doldurduğumda randevu tarihi etkilenir mi


  • @Yasemin-EKİN Direk yeni bir tane doldurun. Gorusme tarihinizi etkilemez. Iciniz rahat olsun. DS doldurmada bir sinir yok. Dilediginiz kadar doldurabilirsiniz. gorusmeye giderken elinizde guncel bir DS olsun yeter. Bol sanslar


  • Merhaba, DS-160 doldurdum, sonra AIS kaydı oluşturup randevu tarihi aldım. Ödeme aşamasında İstanbul için süre fazla olunca Ankara olarak değiştirmek istedim ama randevu yeri DS-160da belirtilen yer ile uyumlu olmalı yazığı için DS-160ı güncellemeye çalıştım, retrieve application kısmından devam ettim ama açılan yeni formu tamamlamadan çıktım. İlk doldurduğum DS-160 halen geçerli mi dir? Kontrol edebileceğim bir link var mı? Ceac sitesinde vize durumunda ise “ Your search did not return any data” çıkıyor.


  • @travel123 Ais’e kaçkez ds 160 form eklediniz ?


  • @waroflaw merhaba dostum,yeni bir ds 160 formu doldurdunmu ?
    Ais randevu sisteminde ayarlar bölümünenden birdefaya mahsus form numarasını değiştirebilirsin,
    Randevun ne zaman ve nerede ?


  • @travel123 oncelikle dilediginiz kadar DS-160 formu doldurabilirsiniz. Evet, AIS randevu sisteminde bir defaya mahsus guncelleyebilrisiniz olarak belirtilmis ama orada degisiklik yapmasanizda olur. Degistirme hakkiniz bitmis olsa bile sorun degil, onemli olan elinizdeki guncel DS formu.

    “ Your search did not return any data” demesi normal. bu link siz gorusmeye girdikten sonra kontrolunu yaptiginiz sayfadir. gorusmeye girmeden bu link ile bir dogrulama yapamazsiniz.

    bol sanslar


Benzer Başlıklar

  • Üniversite Öğrencisi B1/B2 Mülakat Bilgisi

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    125 Bakış
    EyelashE
    Merhabalar herkese, ben 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Bu sene 4. Sınıfa geçiyorum ve seneye okulum bitecek diye umuyorum. Yaklaşık 1 ay önce DS-160’ı doldurup başvuru yaptım turist vizesi için, orda tekrar okuma gibi bir planım veya isteğim yok o yüzden turist vizesini seçtim. Az çok her şeyi öğrendim araştırmalarımla, izlediğim videolarla ama benzer tecrübesi veya tanıdığının geçirdiği bir tecrübesi olanlar varsa diye danışmak istedim. Benim mülakatım 26 Eylül’de şu an, yaklaşık 5 gün gibi bir süre kaldı. Türkiyede öğrenci olarak turist vizesi almaya çalışanlara yaklaşımları nasıl? Neler soruluyor? Klasikleşmiş sorulardan farkı ne oluyor acaba? Resmi olarak bir işte çalışmıyorum daha ama online freelance iş yapıyorum yazılım odaklı, aylık 2500$ kazancım var şu an ve bunun bir artı olacağını düşünüyorum ama bunu mülakatta nasıl sunabilirim belge sormadıkları için genel olarak? Herhangi bir tavsiyesi veya önerisi olan varsa çok güzel olur.
  • 0 Oy
    5 İleti
    6k Bakış
    Ş
    Merhabalar benim acil bir sorum olacak yanit alabilirsem cok sevinirim . Annem babam suan Ankarada turist vizesi gorusmesinden olumlu olarak ciktilar cok sukur ancak gorevlilerin fotograflarini almadiklarini ciktiktan sonra farketmisler. Su halde fotografsiz nasil vize basacaklar ? Bu durumda ne yapmalilar ? Tesekkur ederim
  • Yurtdışı Oturumu ve B1/B2 Turist Vizesi Mülakatı

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    cetinmutluC
    @dpdemir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • Vize alır almaz o ülkeye giriş yapmak zorunda mıyız?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    865 Bakış
    B
    Merhaba, Bir kaç sorum olacaktı, yardımcı olursanız çok sevinirim: J1 vizesi ile eğitim için Amerika'ya gitmeyi planlıyorum. Sevis belgesinde tarihler 15 Ekim 2022-15 Ekim 2023 yazıyor. Ben ise randevuyu maalesef haziran 2023'e alabildim. Şimdi acil randevu talebinde bulunacağım ve bazı sebeplerden dolayı 1 Ekim'den önceye isteyemiyorum. Eğer 1 Ekim'e onay gelirse seyahatim için 15 günlük süre olacak. Bu süre zarfında yurt dışı çıkışı yapamazsam 1 Kasım'da çıkarsam sorun olur mu? Belirtilen tarihten en fazla kaç gün sonra çıkış yapabilirim? Bunun için yurt dışındaki üniversiteden bana gönderilen belgelerdeki tarihleri güncellemelerini istemem gerekir mi? Riske atmamak için o belgelerdeki tarihleri 1 Kasım'a mı çekmem mantıklı olur? Tesekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum