Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
12li yumurtayı bugün 14$'a aldım, organik olmayan da 12$'dı. Neden çok pahalı olduğu şimdi anlaşıldı.
-
@Vildan-0 bir hayli pahalıymış.
Marketside Organic Cage-Free Large Brown Eggs, 12 Count: $ 7.08 I Walmart, Cook County, Illinois, 01/27/25
-
@Vildan-0 18li organic yumurta $7.99 Delaware'de.
-
Muhtemelen Çin mi Japon mu anlamadığım market beni -argodan dolayı kusura bakmayın- kazıkladı... Umarım yumurtası gerçek yumurtadır bari...
-
Türk Marketi Fiyatları:
Queens, NY
Hasata Pilavlık Bulgur- $1.99
Yayla taze kaymak (burada üretiliyormuş)- $6.99
Fiskobirlik Şeker İlavesiz Fındık ezmesi- $7.29
Kakaolu puding- $1.44
Eyup Sabri Tuncer sıvı sabun 500 gr- $3.99Diğer market fiyatları:
Feta peynir- $3.49 (daha pahalı olabiliyor)
Sarımsak (adet)- $0.69
Soğan (büyük boy adet)- $1.19
Tel peynir (string cheese)- $3.49
Hindi füme- $3.69
Kuşbaşı et (stew meat)- $12.69
Kıyma 2 lb (0.90 kg)- $4.99Uzakdoğu süpermarketi:
Tako kabuğu?* 12li: $3,69
Marul- $1.49
Avakado 5li- $5.99
Barbunya (red kidney) konserve- $1.79
Hazır noodle (pancit canton) 6lı- $2.49
Makarna (ronzoni- rigatoni)- $1.49
Yoğurt (170 gr greek gods)- $6.39
Gimbap (Sunlit- 8 adet)- 2si $5.99
Kestane (1.6 lb - 0.72 kg)- $6.38*Bkz. çeviri kurbanı, taco shell....
-
BJ's alisveris:
Organic quinoa (6 lbs): $19.98
Camfistigi (3 lbs): $15.79
Feta cheese (2 lbs): $16.98
Celery (1 paket): $1.69
Broccoli (2 lbs): $2.79
Dana et (7.7 lbs): $42.49
Dana kiyma (6 lbs): $37.98
Mantar (1.5 lbs): $4.29
Cop posetleri (160 adet): $18.99
Badem (5 lbs): $21.98
Organic yumurta (24 adet): $7.99Toplam: $190.95
-
Costco, Glenview, IL, 01/30/2025
87 regular gas $ 3.2490
Large eggs 18 ct $ 5.99
Ground beef %90 lean $ 4.29 lb.
Banana $ 0.66 lb.Ayrıca 1985 yilindan bu yana sabit olan hot dog + limitsiz içecek $1.50 fiyatını sabit tutmaya devam edeceğini açıkladı Costco yönetimi hissedarlar toplantısı sonrası. Önümüzdeki aylar itibariyle 2013’den bu yana Pepsi ile olan işbirliği sonlandırılıyor ve tekrar Coca Cola ürünleri servis edilecek bu yaz itibariyle Costco food court alanında.
https://www.sfgate.com/food/article/costco-food-court-hot-dog-combo-change-20061833.php
-
@MySea merhaba yarın Newarka uçuşumuz var Paterson Garfield civarında oda kiraladım basit düzeyde işler için ne önerirsiniz.Ehliyetimi çevirtmek mümkün mü teşekkür ederim
-
@sevdemimi Paterson bolgesinde yogun Turk nufus var. Yasalsaniz, is bulmak kolay olabilir ama ucret falan nasil olur bilemiyorum. Bildigim kadariyla, NJ de Turkce ehliyet testi var. Her durumda ehliyet testine girmeniz gerekir ama drive test konusunu bilmiyorum.
-

-
Valli Produce (Evanston, Illinois), 02/22/25
87 regular gas $3.04
Arz Ayran $6.59 (1/2 gallon)
Wisconsin hot pepper cheese $3.99 lb.
Magnum almond 6 ct $7.49
Barilla linguine pasta $2.50 per package
Bananas $0.69 lb.
Broccoli $0.79 lb.
Eggplant $1.79 lb.
Zucchini $0.49 lb.
Fresh tomatoes $0.99 lb.
Naval orange $0.99 lb.
Red grapefruit $1.99 lb.
Sweet strawberries $3.99 lb.
Parisian baguette bread $2.99
Ice Mountain water 0.5 lt - 24 pack $5.99
Dutch Farms cage free eggs 12 ct $6.79 -
Wisconsin Dells - WI Walmart 02\21\25 tarihli alışverişimiz:
Pompeian marka Light Taste Zeytinyağı $12.67
Nutella $10.87
Muz 1 lb $0.50
Soğan 1 lb $0.87
Domates 1 lb $1.28
Pirinç 2lb $1.77
12 li yumurta $5.97
Barilla marka makarna $1.84
Limon adedi $0.58
Ekmek $1
Patates 1 lb $0.78
Çilek 2lb $5.42
Bebek havuç 1 lb $1.07
Brokoli 1 lb $1.97
35 li su $5.88
Sea salt $3.16 -
Yumurta krizine ana vatanimiz yetisti 🤩
-
Dun bir cilginlik yaptim ve yumurta aldim. 12 adet gezen tavuk yumurtasi $5.99
Eskiden yani 3-4 yil once bunun fiyati $2.50 civarindaydi.
-
Ohio Meijer Fiyatları 16 Şubat 2025
Russet Potato 5lbs $1
Avocado Mini 6 Adet $1
Yellow Onion 3lbs $1
Onion Bagels 6lı $1
Green Giant Niblet Corn 10oz $1
Totinos Cheese Pizza Rolls 7.5oz $1
Green Giant Chopped Spinach 8oz $1
Meijer Whole Kernel Corn 16oz $1
Meijer Fajita Tortillas 8li $1Kuzeyde birkaç eyalette bulunan bir market zinciri Meijer. Normal market fiyatları her zaman çok uygun olmasa da her hafta yaptığı kampanyalarla uygun oluyor. Ayrıca kendi marketinin markasıyla çıkarttığı ürünler de genelde başarılı. Eskiden çok fazla kupon gönderirdi, kupon politikaları değiştiğinden beri kuponlar azaldı ve değerleri düştü. Ama kampanyalar devam ediyor genel olarak. Bu haftaki kampanyaları, eskiden ayda bir yaparlardı şimdi 2 ayda bir yapıyorlar bunu, 7si 7 kampanyası. Yüzlerce ürün içinden 7 adet ve üzeri aldığınızda tanesi $1 oluyor. Genelde bu kampanya geldiğinde restocking yapıyoruz. 1 alışveriş arabası doldurduk, $63 ödedik. Biz almadık ama havlu kâğıttan diş macununa, içeceklerden bebek mamasına, tıraş köpüğünden aburcuburlara kadar çok fazla ürün $1 oluyor.
-
@deebee, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Boyle haberler duyunca nedense cok mutlu oluyor ve gurur duyuyorum TC tarimciligimizla,keske Cinden daha cok TC ile bu gibi alisverisler yapilsa hep, ekonomik olarak ne kadar cok destek olurdu ulkeye(TC) .. Trump baskan Cin ile alisverisleri degistirecek dilerim TC den aliriz ozellikle gida urunlerini...
-
@NewyorkNewyork, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@deebee, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Boyle haberler duyunca nedense cok mutlu oluyor ve gurur duyuyorum TC tarimciligimizla,keske Cinden daha cok TC ile bu gibi alisverisler yapilsa hep, ekonomik olarak ne kadar cok destek olurdu ulkeye(TC) .. Trump baskan Cin ile alisverisleri degistirecek dilerim TC den aliriz ozellikle gida urunlerini...
Özellikle kuru kayısı, kuru incir ve fındıklara her gördüğüm markette bakıyorum, henüz “product of Turkiye” yazmayanına denk gelmedim. Arada zeytinyağ ve kuru domatese de denk geliyorum, Costco’da satılan levrek ve çipuralar da bizden ve Yunanistan’dan geliyor. Ben de ismimizi, bayrağımızı görünce sebepsiz mutlu oluyorum, dilerim artar sayısı.
-
ABD'nin en guzel yanlarindan birisi tuketici haklari konusundaki hassasiyet. Satin aldiginiz bir urunu, gecerli return tarihleri ve kosullari dahilinde, hic sorunsuz geri iade yapabilmeniz, tuketici acisindan cok buyuk bir imkan. Tabii ki bunu cok fazla suistimal edenler de elbette vardir.
Ben de bu konuda bir suistimalci olabilirim. :) Ornegin kendime gomlek alacaksam, Amazon'dan begendigim gomleklerin degisik renklerini ve degisik sizelarini order yapiyorum. Amazon Prime sayesinde 1-2 gun icinde geliyor. Gelince hepsini deniyorum. Begendiklerimi alip, begenmediklerimi geri gonderiyorum.
-
Costco’ya ikbal marka lokum gelmis 🤩 $12.99
Fiyatı da Türkiye fiyatından daha ucuz
-
doordash yapmak dil bilmeyen biri için geçimde yeterli olur mu ben söylediği gibi uzak bi yerde ev tutsam çocuğumuz yok eşim ve ben. başlangıç olarak geçim kaynağı doordash olur mu çok video var ama göstermelik mi gerçek mi bilmiyorum. tecrübe eden arkadaşlardan duymak daha güzel olacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum