Dolar Çıldırdı
-
bugün dolar aldım bankanın app'inden 100 küsür tl kambiyo vergisi ödedim. Bu yeni bir uygulama mi?
-
@MySea Bu ekonomi politikasıyla salmazlar. Baksanıza adamlar hayali bir enflasyon oranı açıklayıp ona göre hayali bir faiz oranını tutturmaya çalışıyor :beaming_face_with_smiling_eyes: Bu saatten sonra gerçek olmasa bile enflasyon rakamını düşürmeye devam ederler tablo tam tersi olmasına rağmen
-
@newbie97 Ökönömi zaten algı değil miydi? :)
-
@finalhope Bizim insanımız fırsatçı bugün herşey normale dönse bile zamlara halk o kadar alıştı ki halk olarak zamsız duramayız, bu işin sonu da yok.
Tarladan ürünü 2 liraya alıp markette 20 ye satıyorlar. Bir başka ürünü 2 liraya alıp 50 liraya satıyorlar. Sorsan yok efendim mazot pahalı ondan fiyat bu diyorlar. E aynı ürün Rusya ya gidiyor orada daha ucuz satılıyor, nasıl oluyor acep :)
-
$1 = 35.50 TL
-
$1 = 35.65 TL
-
....2019 yilindaki turkiye tatilimde dolar 6 lira civarlarindaydi, doviz burosundan 2000 dolar almistim,12,000 bine yakin tl degistirdik, o gunlerden bu gune dolar 36 liraya yaklasmis yani 6 defa artmis, 2000 dolarin bu gunku tl karsilgi 67,000 tl filan ediyor, 5 yil evvel 12.000 tl ile turkiyede neler alabilirdim,simdiyse 67.000 tl ile neler alabilirim,,,bu yil sonuna dogru dolar 50 tl yi bulabilir,trump abi basa gecti,bir demec verir ,turk lirasida bir dolar karsiliginda yuz tl filan olabilir.gelecek herseylere gebedir.
-
💵 ₺35,63
-
$1 = 35.78 TL
-
$1 = 36.00 TL
-
35,97 neden düştü bilmiyorum
-
@istalin Yarin 36 TL uzerine ziplar buyuk ihtimalle..
-
@MySea alınır mı 40 olur mu
-
@istalin biraz dolar biraz altın şeklinde gidiyorum ben birikimimde
-
@istalin Yatirim konusu hakkinda yorum yok!!
-
Yakinda Euro ve Dollar arasindaki fark kapanabilir. Trump'in uygulayacagi gumruk vergileri ve diger ekonomik adimlar, zaten sikintida olan Avrupa ekonomilerini daha da zora sokabilir. Bu durum da zayiflayan bir Euro'ya neden olabilir.
-
@MySea Zayıflayan euro Türkiye için olumsuz malesef. :( Öyle bir yerdeyiz dolar yükselir sıkıntı euro düşer sıkıntı.
-
@istalin, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
35,97 neden düştü bilmiyorum
Düştü 35,92 ama ülkenin umrunda değil
-
$1 = 36.22 TL
-
$1 = 36.41 TL
$1 = 0.96 Euro
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum