ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?
-
//////////////
-
@FreeWoRLD 50 Mbps ile denemiştim. Latency pek hissedilmese de tuhaf bir şekilde kullanılan sistem bazı oyunlarda yetersiz kalıyordu. Örneğin Kingdom Come Deliverance gibi oyunlarda Medium'da bile donma, takılma oluyordu, FPS düşüşü sık yaşanıyordu. Ona anlam veremedim. KCD'nin optimizasyonu biraz kötü olsa da Now'ın çok güçlü donanıma sahip özel bilgisayarlar kullandığını düşünüyordum ben, ondan tuhafıma gitti performanstaki yetersizlik.
Ayrıca bugün çıkan haberlere göre Geforce Now, Turkcell ile işbirliği yaparak TR'deki müşterilerine TR sunucuları üzerinden hizmet verecekmiş.
-
Tesekkurler yorumlar icin. Mutlaka deneyecegim Geforce now sistemini de.
-
//////////////
-
//////////////
-
//////////////
-
Luna OK.
-
@caglaror, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?
Luna OK.
Şifreli mesaj mı veriyorsun? :)
Rehin tutuluyorsan gözlerini iki kere kırp.
-
@knnrn Oyun platformlari ciktikca boyle sifreli mesaj gibi mesajlar olur. Amazon'un oyun bulutu :) Luna+
-
@Edelweiss, içinde söyledi: ABD'de yasayan PC oyunculari var mi aramizda?
Merhaba,
ABD'de yasayan ve Steam'den girip aksamlari 1-2 saat oyun oynayanlar var mi aramizda? Varsa tanismak isterim :)
Pek fazla zaman bulamasam da bu kategoride ben de varım. :)
-
Steam'i hic sevmemistim zaten hatta hic bir playstation'a da pek ilgim olmadi (tabi super mario zamanindan geliyorum orasi ayri) ama ne zaman Xbox ile tanistim iste o zaman kendimi buldum xbox uzerinden oyun oynamak cok daha kefiyli bence bu arada butun populer oyunlari oynadim su ara Avatar'i oynuyorum cok ve cok begendim 'imkan varsa tavsiye ederim..
-
ABD'de yaşayan ve akşamları Steam’de vakit geçiren oyuncular vardır mutlaka burada. Farklı saat dilimlerinde oyun oynayanlarla tanışmak her zaman güzel oluyor, özellikle çok oyunculu oyunlarda takım kurmak daha kolay oluyor. Hangi tür oyunları tercih ediyorsun? Belki buradan birkaç kişi çıkar ve beraber oynayacak güzel bir ekip kurabilirsiniz. 😊
-
Xbox, özellikle benzersiz oyunlarıyla oyun oynamayı gerçekten bir üst seviyeye taşıyabilir!
-
Bilgi için teşekkürler!
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum