Dolar Çıldırdı
-
@T-C-Kubilay-Dikici Altin ve gumus fiyatlari, secimden bu yana, ounce bazinda gerilediler. BTC $90K uzerine cikti.
-
@MySea ben btc sattım ev aldım zamnın da11k almıştım btc yi:D
-
@T-C-Kubilay-Dikici Hayirli olsun o zaman!!
-
$1 = 34.43 TL
-
-
$1 = 34.60 TL
-
Memlekette ne hikmetse herseyin fiyati artti bir artmayan bu gavur icadi $ :) Domates bile $ i gecmis trajikomik..
-
Bu arada Bitcoin ucusa gecti. An itibariyle 1 BTC = $97,815 = 3,374,617 TL
-
$1 = 34.75 TL
-
OCAK SONU FORWARD KUR BİLGİSİ ODEABANK: 36,80 ALIŞ 36,98 SATIŞ
MART SONU FORWARD KUR BİLGİSİ ODEABANK:: 38,71 ALIŞ 39,15 SATIŞ
NİİSAN SONU FORWARD KUR BİLGİSİ ODEABANK:: 39,56 ALIŞ 40,22 SATIŞ10.12.2024 : 12:10 İTİBARİ İLE ALINMIŞ KURLAR BANKALIN BEKLETİSİ OCAK 36 GEÇER MART SONRA 40 GEÇECEK
-
Turkiye'de piyasada dolastigi soylenen sahte dollar ve euro banknotelari hakkinda Ingiltere'den Turkiye'ye seyahat edecek vatandaslarina uyari var.
https://www.yahoo.com/news/foreign-office-issues-warning-uk-192944770.html
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ocakta Abd ye gelecek bir aile olarak yılbaşından önce dolara geçmek lazım o halde her an atak yapabilir darbe yemeyelim :)
-
@erenist dolar yüzde yüz artacak diyemeyiz ama banklar bu kurları verirken bir çok etkeni değerlendirerek veriyorlar bu kurları göz ardı etmek doğru değil sizin süre 1 ay gibi süre kalmış zaten gidecekseniz biran önce dönmekte fayda var
-
@T-C-Kubilay-Dikici Coinlerde birazcık yükseliş bekliyoruz umarım çok sürmez :)
-
@erenist ben coinlerimi sattım ev aldım :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bizim ev de gözümüz yok amerikadaki araba parası çıksa yeter :))
-
@erenist Hedeflerimizi kucultmeyelim :)
-
@MySea Geçenki sert düşüş aza kanaat etmek konusunda bir uyarı oldu bana şimdilik küçük hedefler yeterli :)
-
@erenist Trump Reis goreve baslayinca, ozellikle crypto piyasasinda bir cosku bekliyorum.
Yatirim Tavsiyesi Degildir.
-
@MySea 35 tl
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum