Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

California

• @cnpist Ek işten kastım birçok kişinin yaptığı gibi dordash vs idi, hatta uzunca bir süre dilden dolayı tek işim bile olabilir. Eğer şanslı olurda sabit bir işi kısa sürede bulursam kalan vakitlere driver işleri veya bulabileceğim başka işler bakarım. Baktık olmuyor bir süre açığı cepten karşılarız veya bölge değiştiririz diye düşünüyorum.

• @erenist aklinizi selim tutun , bol sans dilerim .

• @erenist Tech company'lerdeki isten cikartmalar nedeniyle burada son yillarda kiralar biraz dustu. San Francisco downtown'da 2019'da studio daireye $3500 oduyordum. Simdi ici cok yeni olmayan bir 1+1 daireye $2800 oduyorum. Icinin cok yeni olmasi onemli degilse hala bu fiyatlara bulabileceginizi dusunuyorum.

Santa Clara'da ici yenilenmemis 1 odayi $2300, 2 odayi $3000'e bulabileceginizi dusunuyorum. Arkadaslarim 2 oda evi $2600'e kiraliyorlar. Vista Del Lago'ya bakabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• arkadaşlar kasım 20-25 gibi cupertıno sunnyvalle,mountain view, palo alto cıvarı oda arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim

• @yasin34 merhabalar, whatsapp grubu var oraya katılıp yazarsanız daha hızlı cevap alırsınız. Özelden size linki iletiyorum

• @yenihayaletadam hocam cok teşekkür ederim, yönetici onayı bekliyorum

• Arkadaşlar merhaba California da ücretsiz dil kursları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi

• @kayaomerrrr, içinde söyledi: California

Arkadaşlar merhaba California da ücretsiz dil kursları hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Santa Monica koleji vardı orası da ücretsiz dil kursu veriyor. Bakabilirsiniz Bundy campüsünde

• @kayaomerrrr Merhaba, size en yakin City College' e sitesinden veya yuzyuze gidip sorarsaniz, kredisiz ingilizce dersleri genelde ucretsiz ve egitimi gayet iyi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr

Herhalde ABD'ye ilk girişinizi yaptınız, doğru mudur? Bu doğrultuda imzanızı güncellemek ve diğer kullanıcıların da bilgi sahibi olması adına ilk giriş tecrübenizde neler yaşadığınızı "Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş" başlığında paylaşmak ister misiniz forumdaki diğer kullanıcıların da gelecekte sizin tecrübelerinizden yararlanması için?

İlk gözlemleriniz nasıl California ile ilgili, barınma, bölge ve yaşam maliyetleri ile ilgili, bu yılın ilk kazananlarından birisi olarak ilk geri bildirimleriniz kıymetli olacaktır forum kullanıcıları için, forumun amacı karşılıklı fayda sağlama bu platformdan elde edilen bilgiler doğrultusunda. Kolaylıklar...

• @yenihayaletadam merhaba bende sizden linki rica edebilirmiyim ev arayışı hala devam ediyor bizimde

• Arkadaşlar merhaba Los angelestayım 1 ay önce geldim Los angelesta ikametgah eden arkadaşlar varsa ulaşabilir mi arkadaş olmak amaçlı bilgi paylaşım amaçlı gurbet tek başına cekilmiyor teşekkür ederim 🙏🥹

• @kayaomerrrr Umarım herşey gönlünzce olur pahalı bir eyalet tercih etmişiniz iş bulma süreciniz nasıl gidiyor ingilizce seviniyeniz nasıldı ev bulma süreciniz geliriniz giderlerinizi karşılıyor mu biraz bilgi verirseniz sizden sonra geleceker için yardım olur

• Arkadaşlar Merhaba,
    Los Angeles ta bir iş teklifi gelecek. Daha önce hayat pahalılığından dolayı hiç düşünmediğim bir lokasyondu ama iş teklifi uygun olursa ilk amerika iş deneyimi için değerlendirmeyi planlıyoruz. 2 çocuklu bir aile için hangi bölgeleri önerirsiniz?

• @Mustafa-Bayram Los Angeles metro cok genis bir bolge. Is yerinizin nerede olduguna gore tavsiyeler degisecektir.

• @erenist gercekci olmakta yarar var. CA AB 1955 yururluge girdigi gunden (bugun) itibaren tum egitim kurumlarini etkileyecektir. Kaliforniya politik ilericiligin bayrak tasiyicisidir (trailblazer diyebiliriz). Bazen dogruyu bulmak ilk atista mumkun olmuyor, hatalardan ders alinip gelistiriliyor (Proposition 47 buna guzel bir ornek)

Bu kafa yapisi kisilere uymuyorsa genellikle daha tutucu eyaletlerin tercih edilmesi oneriliyor

• ⭐⭐

@razorjimmy california ilk önce cinsiyetlere karar versin sonra ilericiliğine bakarız :)

• @charon insanlarin cinsiyetleri kendilerini ilgilendirir, onlarin adina karar vermek bize dusmez

• ⭐⭐

@razorjimmy iste bundan dolayi California bosaldi.
    En son walmarttan urun calinca dokunmuyorlardi. Devam ediyor mu o?

Benzer Başlıklar

• Türk Avukat Arıyorum

İlan ve Duyuru türk avukat los angeles
    2
    0 Oy
    2 İleti
    212 Bakış
    Y
    Merhaba, Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir. Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    H
    @JackFoxy Çok teşekkür ederim
  • Orange County (California)

California
    55
    13
    22 Oy
    55 İleti
    3k Bakış
    C
    @Edelweiss aslinda Turliyedeki kiracilik sistemi gibi CA da, kiraci koruyor. Ev almak isterseniz, duplex dusunun, birinde oturup digerini kiraya vermek icin, hem masraf azalir hem gelir olur hem de evi almak icin kredi almak kolaylasir. Vergiler bu eyalette yuksek maalesef.
  • Los Angeles (California)

Taşındı California
    120
    1 Oy
    120 İleti
    10k Bakış
    mrt01M
    Arkadaslar merhaba. Is durumumdan dolayi LA'e tasinacagiz. Gecis yapacagim projem Adelanto da bizde evi orda tutmayi planliyoruz. Daha once Houston da yasadik simdi ise Albuquerque de yasiyoruz. Houstonda yasarken Turkish Community of Houston adinda bir WP gurubu vardi LA de benzer bir gurup var mi? Onceki yorumlarda bahsedilen Facebook guruplarina baktim bende cogu fake veya baska niyetli diye katilmak istemedim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k