Minnesota
-
Merhaba. Wisconsin ile Minnesota'yı kıyaslayabilir misiniz ? Bir seçim şansınız, bu ikisi arasında hangi eyaleti seçerdiniz ?
-
Türklerin pek az tercih ettiği Minnesota ya göç edeceğiz. Eyalette resmi verilere göre 1800 civarı Türk vatandaşı yaşıyor. Minnesota yı düşünen arkadaşlar görüş alışverişi için DM yazabilirler.
-
Uzun süre önce gitmeye karar verdiğim eyalettir kendisi. Araştırdığım kadarıyla diğer eyaletlere göre daha pahalı bir yer. Örneğin ev fiyatları konusunda, Georgia'da gayet güzel, geniş ve sıfır bir ev alabileceğin parayla burada son derece temel düzeyde bir ev alabiliyorsun. Çok aradım buradan daha iyi bir yer bulmayı fakat bulamadım ne yazık ki :) Soğuk ikliminden dolayı az tercih edilen, az göç alan, eğitimli insan sayısının fazla, sağlık sektörünün gelişmiş, böcek sorununun diğer eyaletlere göre daha az olduğu bir eyalet. Benim için tek eksi yanı pahalılığı fakat her şeyi düşünüp genel bir ortalamaya vurunca diğer eyaletlerin çok bariz önünde yer alması sebebiyle Minnesota bir tercih değil zorunluluk oluyor benim için.
-
@minnesota Rochester düşünüyorum ne dersiniz?
-
@TuttoSPORT Kucuk ve soguk. Saglik sektorundeyseniz iyi secim olur.
-
@minnesota eğitim sektörü Öğretmenim
-
@TuttoSPORT Gittiginizde mesleginizle ilgili is bulamayacaginizi dusunuyorsaniz ve bir sure gecici islerde yaoarim diyorsaniz eger daha buyuk metropolo sehirlere gitmeniz daha mantikli olabilir. Rochester MN yerine Chicago IL daha mantikli olabilir.
-
@minnesota, içinde söyledi: Minnesota
Türklerin pek az tercih ettiği Minnesota ya göç edeceğiz. Eyalette resmi verilere göre 1800 civarı Türk vatandaşı yaşıyor. Minnesota yı düşünen arkadaşlar görüş alışverişi için DM yazabilirler.
Bu eyalete pek kimsenin gitmediği belli, 3 er yıl arayla mesaj yazılmış :)
Hakkınızda hayırlı olsun.
Gideceğiniz eyalet ve şehir hakkında detaylı bilgileri yazmanızı ve başlığı zenginleştirmenizi bekliyoruz😉 -
Austin (Gateway yada Crestview), Florida, Boston ve çevresi, Minnesota ve çevresi,
California ve çevresi.
Branşlarımı rahatlıkla yapabileceğim yerler ama bunların hayat pahalılığı da kendi içinde değişiyor.
Sanırım Austin tarafı daha uygun olacak Öğretmenlik Tenis ve Yelken branşında -
@Serapp Benim ilk tercihim olması yönünde ki sebeplerden biri arkadaşlarımın 20 ila 30 yılı aşkın süredir o eyalette yaşıyor olmalarıdır. Türk topluluğu çok sınırlı sayıda. Eğer mülakat alıp onayımızı sorunsuz alabilirsek bire bir yaşam deneyimi olarak gelen soruları daha titizlikle yanıtlamaya çalışacağım. Şimdilik arkadaşlarımın bana aktardıkları kadarıyla anlatabilirim.
-
@minnesota Chicago İllonis mi ? Orası gay doluymuş ya arkadaşlar fena sallar bana 😅
-
@TuttoSPORT arkadaşlarınızın ve çevrenizin size ne diyeceklerini önemsemediğiniz zaman daha özgürce hareket edebilirsiniz. Birileri sürekli konuşur.
Califronia ve Minnesota vergileri yüksek olan pahalı eyaletlerdir. Texas ve genel olarak güney eyaletleri daha uygun yaşam maliyetlerine sahip oldukları için hayata başlamak için daha iyi olabilir.
-
@minnesota şaka yapıyorum ya tabiki öyle. Evet Austin çok uygun yalnız metro, otobüs vs ulaşım sorununa çözüm oluyor mu yoksa yetersiz mi kalıyor bilginiz var mı yani gidince hemen araç alamayabilirim süreç ne olur bilinmez en azından toplu taşıma gelişmişse idare edebilirim
-
@TuttoSPORT 50 eyalet ve binlerce şehir var. Hepsine yeterli yanıtları kimse veremez. Austin i bilmiyorum. Ama Birleşik Devletlerde bir kaç metropol şehir dışında toplu taşıma yok denecek kadar azdır.
-
@minnesota Anladım. Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok tesekkür ediyorum. Değerli bilgiler çok sağolun
-
@lesnarhomie Minnesota'da kazanilan parayla, Georgia'da kazanilanin arasinda ucurum var yalniz. Ben kendim Georgia'da yasiyorum ve su an yaptigim is Minnesota'da yaklasik %50 daha fazla kazandiriyor. Bu da goz onunde bulunsun.
-
Minnesota da yasayan kimse var mı?
-
5 haftadir burada yasiyoruz
-
Minnesota ya yerleşmeyi düşünen varsa, merak ettiklerini mesajla sorabilir.
-
@minnesota hocam bir sorum vardı. Minneapolis de iş fırsatları nasıl acaba? Şehirin toplu taşıma ağı nasıl? Genel olarak önerir misiniz bu eyaleti?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum