Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
3.2k 387 719.9k 333

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Car Shipping

Ehliyet ve Araba
    4
    0 Oy
    4 İleti
    166 Bakış
    EzgiLeraE
    @Umut-Şele, içinde söyledi: Amerika'da Car Shipping @EzgiLera PA -> IA icin bakiyorum. Bir kac firma ile gorustum fakat yorumlarina baktiktan sonra acikcasi supheye dustum. Isim dolayisiyla kendim surmeye vakit bulamayacagim icin de ellerine dustum gibi bir durum oldu aslinda. Forumda tırcı arkadaşlar vardı. Belki onlar yardım ederler firma seçmenize. İşiniz ne bilmiyorum ama 1 gece otelde konaklayarak 1 hafta sonunda alınacak bir mesafe gibi duruyor. Şahsen ben uzun yolda araba kullanmayı seviyorum ve arabanız da donanımlıysa biraz -adaptive cruise control gibi- çok yorucu olmaz muhtemelen.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
  • Amerika'da kullandığın aracı satmak?

Taşındı Ehliyet ve Araba
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @freelander rica ederim, ben tasidim... "Ehliyet ve Araba" kategorisini, "Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam" basliginin altinda bulabilirsiniz... Ilgili oldugu icin su konuyu da belirteyim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/144/amerika-da-ikinci-el-araba-almak sizin sordugunuz soruya cevap olarak, benim bildigim sadece "letgo" adli bir application var. Maalesef bu tur konularda cok bilgim yok, bilgisi olan arkadaslar daha net ve ayrintili cevap verirler.
  • Amerika'da Ehliyet Almak

Sabitlendi Ehliyet ve Araba ehliyet
    2k
    30 Oy
    2k İleti
    373k Bakış
    Gürhan KuraşG
    Eger kuzey virginia'da ehliyet alacaksaniz ve cok da tecrubeniz yoksa tyson's corner gibi yogun trafik yerlerdeki dmv'ler yerine chantilly'deki dmv'yi tercih edebilirsiniz. kendi tecrubemden bahsetmek gerekirse etrafi tanimadigim icin sirf yakin diye ilk kez tyson's corner'da road test'e girdim ve kaldim. Sonraki icin chantilly'deki dmv'de girdim ve gectim. 5-6 dakikalik bir rotasi var (youtube'da rotayi gosteren hintli kardeslerimiz de var) ve yollar baya sakin, examiner da guler yuzluydu. Ayrica sunu da belirtmek isterim gocmen vizesiyle de gelseniz virginia'da 6 ay boyunca turk ehliyetinizi kullanabilirsiniz. 60 gun kurali sadece baska eyaletlerden virginia'ya tasinanlar icin gecerli. Bunu DMV'deki gorevliye sorup ogrenmistim, ama siz yine de ehliyetinizi bir an once alin yabanci ehliyetlere sigorta daha yuksek cikabiliyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k