Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Genelinde Uzak Durulması Gereken Mahalleler / Bölgeler

Taşındı Eyaletler
4 4 1.6k 3

Benzer Başlıklar

• ABD eyaletleri arasında favorileriniz var mı?

Eyaletler
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    @SituFangs, içinde söyledi: ABD eyaletleri arasında favorileriniz var mı? Herhangi bir nedenle: sanki orada bulunmuşsunuz ve burayı çok sevmişsiniz ya da doğayı ve iklimi sevmişsiniz ya da en sevdiğiniz film orada geçiyormuş gibi ya da sadece adını beğenmişsiniz gibi. Birini seçmek zorunda kalsaydım, benzersizliği, uzaklığı, ilginç tarihi, yerli halkları, harika manzaraları ve seyrek nüfusu nedeniyle bu Alaska olurdu. Orada yaşayan arkadaşlarım da var. En sevdiğim country müzik sanatçısı Hobo Jim de oradan. Bunun dışında, Oklahoma (ismini seviyorum ve çöller harikadır), https://9apps.ooo/ Montana (yine adı ve doğası), Idaho (orada geçen harika filmler var ve oldukça kırsal ve eski) gibi başka favori eyaletlerim de var. New York (delicesine büyük bir uluslararası şehre ve el değmemiş bir doğaya sahip olmak harika), Washington (Twin Peaks!) ve tüm Dixie South. issue got solved
  • Eyalet ve Bölgelere Göre Ortalama Yaşam Süresi

Eyaletler
    3
    12 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @calibraturbo evet, sayin @oguzcan daha once bahsettiginiz bu korelasyonu baska bir konuda aktarmisti :) @oguzcan Amerika'nin Populer Restoranlari (Hangi bolgede hangi mutfak populer?) içinde söyledi: [image: hd_all.jpg] BBQ verilerini görünce hemen kalp hastalıkları verisine bakmak istedim. Sonuç, korelasyon baya yüksek.
  • ABD'deki Doğal Afet Bölgeleri ve Doğal Afetlere Hazırlık

Taşındı Eyaletler
    37
    5 Oy
    37 İleti
    6k Bakış
    P
    @Gökhan-Gülen, içinde söyledi: ABD'deki Doğal Afet Bölgeleri ve Doğal Afetlere Hazırlık Merhabalar. Ben green card ile ABD'ye yerleşmeyi düşünüyorum. Ama orada hortumların, kasırgaların olması beni korkutuyor. Bir hortum veya kasırga sonucu ölmek, yaralanıp sakat kalmak ya da evimin parçalanması sonucu evsiz kalmak istemem. Bana green card çıksa sırf bu sebepten dolayı Vermont gibi, New Hampshire gibi, Rhode Island gibi, Delaware gibi, Massachusetts gibi, Connecticut gibi, Nevada gibi, New Jersey gibi hortumların ve kasırgaların çok az görüldüğü eyaletlere yerleşmek isterim. Bu doğa olayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana ne söyleyebilirsiniz? Sizce abartıyor muyum? @Gökhan Gülen merhaba, umarım hiçbir canlı yukarıda belirtilen doğal afetlerden kaynaklı zarar görmez. Kabul etsek de etmesek de bu olaylar yaşadığımız dünyanın bir gerçeği. Bu afetleri doğrudan engelleme imkanına sahip olamadığımıza göre bu durumdan en az zararla veya mümkünse zarar görmeden nasıl tedbirler alabiliriz, nasıl kurtulabiliriz ona bakmamızın daha uygun olacağı kanaatindeyim. Siz de takdir edersiniz ki başımıza bir şey gelecekse her yerde gelebilir bu durumu ön kabul ile Amerika'ya gelmeniz sizin için daha faydalı olur.
  • ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir

Taşındı Eyaletler
    18
    7 Oy
    18 İleti
    5k Bakış
    sadriabiS
    @rookie ABD de Yaşanabilecek En iyi 10 Şehir içinde söyledi: @sadriabi abim yeni gördüm yazını kusura bakma dedim Alabama damat bu benim kesin 😎 Abi ben Huntsville şehrindeyim kuzey Alabama da Tuskegee ise 200 mil kadar güneyde ama illa ki oraya giderken buradan geçeceksin Martın kaçında geliyorsun kaç gün kalacaksın ayrıntıları ilet abi görüşelim ☺ @Rookie ucakla geliyorum. Mongomery havaalanina inecegim. Uzakmis senin orasi ama gordugum kadariyla Tennesee'ye yakinsin. Bir kez daha hatırlattı bu memleket bize ne kada büyük olduğunu :) Takvim oldukca sıkışık malesef pazartesi öğleden sonra iniyorum carsamba ogleden sonra donuyorum arada toplam 16 saat egıtım verecegım. Cep telefonumu özelden yazıyorum. Konuşalım bari. Selamlar, sevgiler :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k