DV2026 Sohbet Odası
-
@goyro666 nereye gittiniz?
-
Arkadaşlar arkadaşlar, birileri 1-2-3 tıp mı dedi? Konuşsanıza. Tamam muhabbete dahil olmuyorum ama her gün buradayım, okuyom ben ya.

-
-
@hadi-BE Tarhana yaptım dün, bugün baya mayalanmaya başladı tüm gün onla uğraştım :beaming_face_with_smiling_eyes: 7 gün fermente olduktan sonra serip kurutma işlemine geçeceğim
Deli dehşet mayalanıyor 1 saat karıştırmasam taşacak tencerelerden hep
-
@newbie97 afiyet olsun
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@hadi-BE Tarhana yaptım dün, bugün baya mayalanmaya başladı tüm gün onla uğraştım :beaming_face_with_smiling_eyes: 7 gün fermente olduktan sonra serip kurutma işlemine geçeceğim
Çok uğraştırıyor o :) 5 yil yetecek kadar yapmadın umarim bende çok yapardim dsfhgdfghfgd :grinning_face_with_sweat:
-
@cemal1153 sağolun daha çok var olmasına
-
@rnc Yok ya bu kış biter her türlü yaza çıkmaz :beaming_face_with_smiling_eyes: Bu sene yoktu evde internetten sipariş vermiştim 2 kavanoz direk bitmişti. Ben direk kahvaltıda yiyorum genelde :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
🤭
Ben de onu sorucaktım. Naptın tarhanayı diye 😅
Küçükken annem yapardı Balıkesirde. Vay be.
-
@rnc Yok ya bu kış biter her türlü yaza çıkmaz :beaming_face_with_smiling_eyes: Bu sene yoktu evde internetten sipariş vermiştim 2 kavanoz direk bitmişti. Ben direk kahvaltıda yiyorum genelde :beaming_face_with_smiling_eyes:
Kahvalti da kahvalti yenir. Yemek saatinde yemek valla yemek yiyemem ben hiç kahvalti da çorba vs de ancak öğlen yada akşam yemek saatinde :grinning_face_with_sweat: Sen demek ki az yapmışın gerçi tek kişisin normal. Bizim aile kalabalık olunca fazla fazla da yapında çok uğraştırıyor :grinning_face_with_sweat:
-
-
@rnc Kahvaltıda paça bile içerim ben daha doğrusu benim kahvaltı öğlene sarkıyor genelde 11 den önce kahvaltı yapmıyorum. Yaklaşık 3kg un kullandım baya çıkacak gibi
-
@hadi-BE 🫡
-
@rnc Kahvaltıda paça bile içerim ben daha doğrusu benim kahvaltı öğlene sarkıyor genelde 11 den önce kahvaltı yapmıyorum. Yaklaşık 3kg un kullandım baya çıkacak gibi
Kahvaltı da hayatta içemem ben :) Kahvaltı zamanı kahvaltı yapılır. 11 çokta geç sayılmaz kahvaltı yapılır akşam 6 dada yemek yenir :grinning_face_with_sweat:
-
@rnc Bende kahvaltı kültürü yok, sabah kalkınca peynir domates zeytin yiyince benim mideye oturuyor öyle tipik kahvaltı yapamıyorum. Anca saat 11 12 ye gelince acıkmaya başlıyorum o zaman yürekte yerim tostta, artık evde ne bulursam
-
Bugün evrim tayanç’ın kanalına baktım biraz, 6 yıll geçmiş vatandaşlık alıyorlarmış, bilin bakalım biz ne aldık yavaşça imzama bakın😂
-
@JesusLord Gün doğmadan neler doğar :))
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Bugün evrim tayanç’ın kanalına baktım biraz, 6 yıll geçmiş vatandaşlık alıyorlarmış, bilin bakalım biz ne aldık yavaşça imzama bakın😂
Daha dün gibiydi. Ne çabuk büyüyorlar 😅🤭
-
@rnc Bende kahvaltı kültürü yok, sabah kalkınca peynir domates zeytin yiyince benim mideye oturuyor öyle tipik kahvaltı yapamıyorum. Anca saat 11 12 ye gelince acıkmaya başlıyorum o zaman yürekte yerim tostta, artık evde ne bulursam
Bende çok fazla kahvalti yapmıyorum. Ama yapmak gerek ögün atlamasi olmamasi lazim :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@JesusLord, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Daha dün gibiydi. Ne çabuk büyüyorlar 😅🤭
Sorma 2. Çocuğu bile yapmışlar oda büyümüş😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum