Dolar Çıldırdı
-
$1 = 33.70 TL
-
@MySea Yetersiz, ev kredim hala 100$ olmadı.
-
@EasternStar, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@MySea Yetersiz, ev kredim hala 100$ olmadı.
100$ a kredi mi varmış?... şuan çeksen 50k dan aşağı ödemezsin
-
@rnc 2021'de faizler artarken ev almıştım. İlk çektiğimde 420-450$ aralığında değişiyordu, şimdi 150$ oldu. 100$ olunca rahat edeceğim :)
-
$1 = 33.93 TL
-
@MySea, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
$1 = 33.93 TL
Hocam benden çok $ takip ediyorsun. Ben nerdeyse hiç bakmıyorum :)
-
@rnc Mesleki deformasyon diyelim 😁🤣
-
Biz ülkeden çıkana kadar 40 filan olmasın da :D
-
2024 sonu icin benim tahminimce $1 = 38-40 TL arasi olabilir.
-
@MySea, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@rnc Mesleki deformasyon diyelim 😁🤣
Ben herşeyi dolarla aliyorum abi ondan bakmıyorum :face_with_tears_of_joy: Seninki alışkanlık olmuş bedenin Amerika da Ruhun Türkiye demi yoksa? :face_with_tears_of_joy:
-
@rnc Yok oyle de degil aslinda. Hobi gibi birsey yani; sadece Turkiye degil, farkli ulkeleri genel olarak hem ekonomik hemde siyasi yonlerden takip ediyorum. 😊
-
@rnc Bu arada, ister $ ister Euro isterse TL olsun, Turkiye buradan daha pahali!!
-
@MySea Türkiye özellikle belli alanlarda ( turistik yerler veya bilindik mekanlar gibi) pahalılıkta isviçre ile yarışıyor adeta. Saçmasapan san sebastian diye bir tatlı o tatlının çıkış yaptığı meşhur olduğu yerden üç kat pahalı olabilir mi arkadaş bu nasıl bir kazıklama
-
yurt disina gocmus insanlar devamli yasadiklari ulke parasina gore turk parasini kiyaslarlar takip ederler.,ben takip etmiyorum diyen varsa yalandir.
-
$1 = 34.07 TL
-
@T-C-Kubilay-Dikici İşin kötü yanı da bu kadar tutulmasına rağmen dolar hala çok ucuz...
-
@newbie97 doların 45 civari olması gerekiyor.
-
@newbie97 döviz hakkı şuan için 40 üstü ihracatçılar zarar ediyor ama devlet enfals müdahale etmek için sabit tutmaya çalışıyor 2025 2 yarısnda 47 ile 50 arası olacak net bu
-
$1 = 34.11 TL
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@newbie97 döviz hakkı şuan için 40 üstü ihracatçılar zarar ediyor ama devlet enfals müdahale etmek için sabit tutmaya çalışıyor 2025 2 yarısnda 47 ile 50 arası olacak net bu
Bunun çogunun yalan oldugunu söylüyebilirim.. Tanıdıgım birçok ihracatçı zarar ettiğini söylüyor ama her yıl milyonlarca fiyata satilan araçlarini değiştirmeyi biliyorlar. Bunlarin maksadi düşük ücret çok kar etmek başka birşey değil. Kendi ceplerinin dışında kimseyi düşündükleri yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum