Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.7k 953

• @cttl Ayrıca ilk başta 6.000 kişi current olmaz 4.000 kişiyi yaparlar gelen mülakat tarihlerine göre strateji belirlerim diye düşünmüştüm :/ İlk başta 6.000 kişi current olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi o kısma henüz karar veremedim :)

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@vixo Selamlar...Bu yanıt hangi konsolosluktan geldi?

KCC den gelen yanıt, belirtmeyi unutmuşum..

• Ankara normal çalışsaydı, yani tüm dünya nasıl çalışıyorsa öyle çalışsaydı, 6000 cut-off iyi olurdu..

Şimdi taşıma yapmayanlar için dezavantaja dönüştü bu durum.. Yani dünya için iyi, türk vatandaşları için kötü.

Ama yolun başındayız, kaybettiğimiz bir durum, bir hak yok. Daha mali yıl başlamadı. Moral bozmaya hiç gerek yok, taşıyanlar da sadece mülakat aldılar. Daha neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz açıkçası.

Bu arada 2024 Mülakat deneyimleri o kadar mücadeleci ve güzel deneyimlerle dolu ki..
    En son dün, 17 yaşındaki bir kardeşimizin ailesi için ve kendisi için green card alma mücadelesini okudum. Mükemmel yani.

Siz de buradan okuyabilirsiniz..
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/2009?page=101

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Ayrıca ilk başta 6.000 kişi current olmaz 4.000 kişiyi yaparlar gelen mülakat tarihlerine göre strateji belirlerim diye düşünmüştüm :/ İlk başta 6.000 kişi current olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi o kısma henüz karar veremedim :)

• Arkadaşlar Dr. Molnar dan 4 ekim için sağlık testi randevusunuda aldık. Ben mailde mülakat tarihini belirttim en uygun tarihte bize sağlık taraması için randevu vermelerini rica ettim 4 Ekim için randevu oluşturuldu. :)

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@artsbyfm, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,

Bir arkadaşım konuşurken bana, daha önce yurtdışında çalışanların, adli sicil kaydı gibi bir şeyi Greencard vize mülakatında ibraz etmem gerekeceğini söyledi. Bu durum benim için geçerli mi diye sormak istiyorum.

Çalışma şeklim aslında Staj oldu. Erasmus+ Programı kapsamında Polonyada geçen yıl 2 ay kadar staj yapmıştım. Bu bahsi geçen kapsama girer mi ve ya bana bi sorun oluşturur mu?

6 ay üzerinde yurt dışında yaşadıysanız evet police record gerekiyor. Ama sizin sadece 2 ay ise sorun olmaz. Bir turist kadar kalmışsınız, geçici.

Merhaba, 6 ay üzeri demişsiniz ama bu durum Polonya özelinde mi böyle? Ben Almanyada 12 ay altında bir süre yaşadım ve şu an Türkiyedeyim. Bu belgeyi almam gerekmiyor diye biliyorum. Siz böyle yazınca bir kez daha teyit etmek istedim.

Police records.jpeg

• @mrt01 ne güzel kaç gün boşluk olsa iyi olur ben 3 gün düşünüyorum 2 kez git gel olmasın diye 3 günde gönderebilir ler mi sonuçları

• @sevdemimi ben mülakat tarihini belirttim mailde. Sağlık taraması için kendileri tarih atadı muhtemelen sonuçların çıkma süresinide göz önüne alarak verdiler. 4 ekim cuma sağlık taraması, 8 ekim mülakat. Bence makul süre.

• @sevdemimi siz de mi Viyanda mülakata gireceksiniz?

• @mrt01 merhaba tebrikler, ben de dün aksam mülakat zamanimi ögrenmek icin mail attim bu aksam dönüs alirim sanirim. ögrendikten sonra ben de saglik muayenesi randevusu almayi planliyorum rica etsem gönderdiginiz mail taslagini paylasir misiniz? Diger arkadaslarin da kullanabilmesi adina.

• ⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @mrt01 evet

• @mrt01 teşekkür ederim bende 3 gün diye düşünüyorum onlar da öyle uygun görmüş demek.

• ⭐⭐

@mrt01 selamlar, 2nl mailini almadiniz henuz degil mi? Sadece kcc den gelen mail mevcut suanda. Aslinda bende 2nl bekleyip ona gore randevu alacaktim bir sorun olmamasi adina olmazsa sizin gibi yapayim bende

• @Flight101 Hk değil Viyanadan

• Case number ım 000019XX. Sanırım bu case number ile Current oldum. Ama herhangi bir mail almadım. Mülakat durumumu nasıl kontrol edebilirim.

• Merhabalar tekrardan, KCC ye attığım mail sonucu mülakat tarihimi öğrenmiştim ve sanırım Ankara'da mülakata ilk girecek kişi benim, unganlardan randevu almak için 2NL mi beklemem gerekir yoksa şimdiden almalı mıyım randevu?

• @Baran-Soylu inşallah tarih de aynıdır bekle bizi ankaraa

• @gloria tebrikler umarım sürecin çok kolay ilerler.

• @cttl Dediğiniz gibi daha yolun başındayız, umarım sorun olmadan dosya taşınır ve görüşme de olumlu geçer. Umarım dosyam taşındı olarak buraya yazabilirim :)

• @rezanclz basit bir mail yazdım aslında

Dear Officer,

I hope you are well.

We have an interview for immigration visa at the American Embassy on October 8, 2024. We try to arrange medical examination appointments at the best time. Could you help us with this?

Name - Surname:
    Case Number:

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k