Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Muhendis olarak calismak (Endustri Muhendisligi)

Mühendislik ve Mimarlık
42 15 16.5k 10

  • SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

  • @EzgiLera Merhaba,
    20 yıl deneyimli bir endüstri mühendisiyim. Ben bile ilk aşamada giriş seviye bile bir kurumsalda mühendislik işi fırsatı olsa girer çalışırım. Daha doğrusu şimdilik öyle düşünüyorum. Çalışma kültürüne adapte olmak, dil-aksan aşinalığı kazanmak için bu süreçten geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan sonra süreç kendi halinde şekillenecektir zaman. Fırsat bir diğer fırsatın kapısını açar.


Benzer Başlıklar

  • Jeoloji Mühendisi veya Jeolog

    Mühendislik ve Mimarlık
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    C
    Jeofizikçi varsa tanışmak isterim. Büyük ihtimal gelecek senenin ilk yarisinda tamamen ABD'ye yerleşmiş olurum.
  • Ziraat Mühendisi

    Mühendislik ve Mimarlık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    M
    ziraat mühendisliği özel sektörde çalışılacaksa fena bir meslek değil. bosch çim biçme makinesi
  • Amerika'da Uçak Teknisyeni olarak çalışmak.

    Mühendislik ve Mimarlık
    18
    0 Oy
    18 İleti
    13k Bakış
    crazycellsC
    @ayktsglm elinize saglik :thumbs_up:
  • 0 Oy
    9 İleti
    3k Bakış
    RaskolnikovR
    @calibraturbo Yaş 64 : Green card cıktı meslekler insaat mühendisligi ve Almanca ögretmenligi içinde söyledi: Herkese mutlu günler dilerim. Hatırlayanlarınız olacağı üzere aileme (Senior çift) green card cıktı. Babamın meslegi insaat mühendisi, mesleginde cok basarılı, uluslararası işlerde calısmıs, ingilizce bilen odtu mezunu birisi. Annem ise Almanca ögretmeni. Kendimden çok onların mutlu olmasını istiyorum. Amerikadaki akrabalarımızla ikişer üçer saat görüstük, görüstügümüz bu kişiler de yüksek tahsil sahibi profesör vs. Bize dedikleri olay şu, abi orada çalısamazsın bu yastan sonra sana iş vermezler, tüm akreditasyonları, mesleki sınavları tekrar alman lazım, aylık saglık sigortan XXX kadar, Oradaki gibi bir ev asla alamazsın vb buraya gelirsen türkiyedeki elinde avucundakileri de satmak zorunda kalacaksın. Buraya gelsen pompacılık pizzacılık yapmaya gözün kesiyomu seklinde cevaplar aldık. Sizin fikirleriniz nedir? Eger 2019 eylülüne kadar da zaman var ise form için,Beş düşünüp bir karar verebilelim. hayatınız gönlünüzce olsun tesekkur ederim Merhaba , babanız kac yasında bilmiyorum , ama tüm dünya da olduğu gibi belli bir yaştan sonra is bulmak zorlaşıyor , özellik de emekliliğe kısa bir zaman varsa. Ama bunun disinda deneyimli yenetekli bir muhendis cok yaşlı değilse is bulmakta zorlanmaz. Yaşlı olan bir muhendis iki sebepten dolayı zor tercih edilir , birincisi cok maas isteyecek olması ikincisini de şirketin ondan cok yararlanamayacak olması , ama bunlar da bir şekilde atlatılır bence .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum