Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi.

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
76 25 11.0k 8

• @hockeyumpire2 Bir solukta okudum. Muhteşem bir şans olmuş sizin adınıza çok sevindim aynı duyguları yaşamayı umut ediyorum, paylaşım için teşekkürler!

• Sizin adınıza gerçekten çok sevindim☺ Ben söylemiştim gibi söylemlere girmeyeceğim tabi en azından size ve böyle olacağına inanıyordum diyebilirim @HockeyUmpire2
    Bir de bahar gelsin çok daha iyi olacak inşallah, artık Torontoya gelince Tim de bi sütlü çayınızı içerim ☺

• ⭐⭐

@rookie ne demek 😊 her zaman bekleriz. Haber ver 🙋

• Teşekkür ederim biz de sizleri Alabamaya bekleriz sağlıcakla kalın @HockeyUmpire2

• ⭐⭐

Güncelleme :

Evimize doneli bir hafta oldu. İstanbulda'yız. Eşimin dayısı ile çalısma olayı tam bir hüsranla sonuclandı. Asırı soğuk cocuklu aileler için tam bir facia oluyor. (-38 hissedilen soguk). Aile de de sağlık problemleri nüksedince geri donme kararı verdik. O kadar mücadele, yolculuk, hayallerimin cöp olması beni cok derinden üzdü. 😔Ücretsiz izin hakkımızda kullandığım için birdaha iznim yok. Greencartımın aktif olacagı zamana kadar bekleyeceğim ama o kadar morelim bozuk ki, oradan da gozum korktu. Basaramadık... Bizim sansımız greencartdı. Kısaca ölü gibiyim. Amerika hala hayallerimde ama hiç gücüm kalmadı 😔 kanada sosyal ülke görünümlü kapitalist bir Amerika koyu 😊(lafımıda soyleyeyım kanada'ya oyle kapatayım konuyu) siz siz olun akrabadan ülkede bir uzak durun yurtdısında on 😊

• @hockeyumpire2 Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi. içinde söyledi:

Güncelleme :

Evimize doneli bir hafta oldu. İstanbulda'yız. Eşimin dayısı ile çalısma olayı tam bir hüsranla sonuclandı. Asırı soğuk cocuklu aileler için tam bir facia oluyor. (-38 hissedilen soguk). Aile de de sağlık problemleri nüksedince geri donme kararı verdik. O kadar mücadele, yolculuk, hayallerimin cöp olması beni cok derinden üzdü. 😔Ücretsiz izin hakkımızda kullandığım için birdaha iznim yok. Greencartımın aktif olacagı zamana kadar bekleyeceğim ama o kadar morelim bozuk ki, oradan da gozum korktu. Basaramadık... Bizim sansımız greencartdı. Kısaca ölü gibiyim. Amerika hala hayallerimde ama hiç gücüm kalmadı 😔 kanada sosyal ülke görünümlü kapitalist bir Amerika koyu 😊(lafımıda soyleyeyım kanada'ya oyle kapatayım konuyu) siz siz olun akrabadan ülkede bir uzak durun yurtdısında on 😊

@HockeyUmpire2 Gecmis olsun. Greencard gorusmeniz ve seyahatiniz saniyorum bahar-yaz aylarina denk gelecek; sureci cok daha rahat ve pozitif bir enerji ile yasayacaksiniz. ABD'ye, aile olarak dilediginiz yerde dilediginiz kadar yasayabilecek olmanizin rahatligiyla ve kimseye bagimli olmadan gideceksiniz. Hayatinizin kontrolu tamamen sizin ellerinizde olacak. Kanada yolculugunuzda edindiginiz tecrube size sonraki asamalarda yol gosterecektir. Bundan sonraki yolunuzun acik, sansinizin bol olmasini dilerim!

• @hockeyumpire2 Kanada sizi hayalkırıklığına uğratmasın. Pahalılığı dışında California'ya geldiğime çok memnunum. Ovala-parlat ovala-parlar ... kısımlarına sonra geleceğim. Ama şimdilik biz de ev bulma sorunları yaşıyoruz. Biraz birikmişle gelebilirseniz ve ev için mali doküman desteği olursa güzel başlanabilir.
    Amerika GC zamanınız gelinceye kadar bolca tecrübe okuyun lütfen.
    Daha sonra detaylarda görüşmek üzere.

• @HockeyUmpire2 sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm 😒 .Arkadaşların da dediği gibi gözünüz korkmasın her işde bir hayır vardır umarım Amerika sizin ve aileniz için çok daha iyi olur. Hem bir kaç ay Türkiye de kalınca atarsınız o yorgunluğu merak etmeyin☺

• @hockeyumpire2 Üzmeyin kendinizi umarım çok daha güzel bir yaşamınız olur Amerika'da. Bu arada çok geçmiş olsun.

Güncelleme :

iste Vatan boyle bir yer. Baba ocagi gibidir, gittigin koca evinde mutsuz oldugunda donup gelebilecegin, kollarini acip seni saracak sicacik bir yuvadir. Zorda kaldiginda, yaban ulkelerde itilip kakildiginda siginabilecegin bir limandir. Ne mutlu bize ki bir vatanimiz var.

• @HockeyUmpire2 geçmiş olsun mu denir sağlık olsun mu denir bilemiyorum. Yaşadıklarınız üzücü. Kanadaya gidenlerin çoğu çok mutlu biliyorduk. Sizinki talihsizlik olmuş. Kanada'yıda bir tecrübe sayıp artık ne yapmamanız gerektiğini daha iyi biliyorsunuzdur. En azından olumlu tarafı bu. İnşallah GreenCard ile Abd de daha mutlu olursunuz.

• @caglaror Yurtdisi hayali ve Kanada pismanligi. içinde söyledi:

@hockeyumpire2 Kanada sizi hayalkırıklığına uğratmasın. Pahalılığı dışında California'ya geldiğime çok memnunum. Ovala-parlat ovala-parlar ... kısımlarına sonra geleceğim. Ama şimdilik biz de ev bulma sorunları yaşıyoruz. Biraz birikmişle gelebilirseniz ve ev için mali doküman desteği olursa güzel başlanabilir.
    Amerika GC zamanınız gelinceye kadar bolca tecrübe okuyun lütfen.
    Daha sonra detaylarda görüşmek üzere.

giris yapali henuz 2 gun oldu ama cok mutlusunuz kaliforniya cok guzel allah bozmasin sayin @cagloror so far so good

• ⭐⭐

@sharm @caglaror güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim. Gercekten muhtesem bir tecrübe oldu. Ama greencard la amerikada yasama düşüncem cok sarsıldı. Suan biraz zamana ihtiyacımız var... Desteğiniz için cooook tesekkür ederim. ✨ 💐

• @roccorocco cok sağolun güzel dilekleriniz için 💐

• ⭐⭐

@newman evet tabıki iyiki vatanımız var 😊 fazla da duygusala baglamamak lazım 😊 sonucta gocmenliğe aday ınsanlarız, yoksa daha zor olur psikolojik açıdan.

• ⭐⭐

@rookie kesinlikle zaten kaderim greencardı. Biran önce gitme dürtüsü sanırım yanlıs karar vermemize neden oldu.

• ⭐⭐

@rüzgar sağolun. Tesekkür ederim pozitif mesajlarınız için. ✨

• Ablacım sırada neresi var Allah aşkına bir kaç sey okudum sanırım kanadaya gittiniz ama ityi geçmedi şuan istanbuldasınız ama Gc kazandınız şimdi onu bekliyorsunz oylemı.

bence hayatin insana yazdigi yaziyi sansi iyi okumak lazim. benim sansim greencardi ,pismanim buraya geldigim icin ..houston a yerlesip hafta sonlari golfe gidip, havuza girip arkadalarimla barbeku yapmak istiyorum..

yanı söyle bir şey demışssınız anlıyorum ama bence beklentiler hep kuçuk tutmak lazım , hem en düşüğüne hazırlanın derim.

Ben gc 3 yıldır yapıyorum daha çıkmadı ama bakalım.

Amerikada bir tanıdık var sanırım abiniziz kardeşimi o bile size yardım etmyorsa vay halinize , kanadada dayı var ondandada sıkıntı.

türk akrabalardan uzak durun onlar sizin iyi olmanızı istemez türk insanın genel karakteristlik özelliği budur kıskanç cimri yardım etmez sürekli kötü olmanı ister.

abim almanyada 20 yıldır akrabamla evli bir mal sahibi olmanı istemez 2 defa gitti 3 cü asla . ama asla. :/

Varsa 3 , 5 yıldır orada yenı gelmiş sizden önce kişileri bulun onlar halden anlar ve yardım eder (akraba olmasın v)

Türkiyden göçmüş ermenı kürt aileler bazıları türk türkiye düşmanı değilse ellerinde , evlerinde ne varsa verir ona şahit oldum eli boldur yardım eder.

ve genel olarak kimseden bir şey beklemeyın kendiniz hata yapa yapa öğrenin.

başarılar. : )

hep iyi olun .

@sharm @caglaror güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim. Gercekten muhtesem bir tecrübe oldu. Ama greencard la amerikada yasama düşüncem cok sarsıldı. Suan biraz zamana ihtiyacımız var... Desteğiniz için cooook tesekkür ederim. ✨ 💐

@HockeyUmpire2

ozellikle 3:07'de takim arkadasindan bayrak bekleyen kirmizi formali atletten gozunuzu ayirmayin:

https://youtu.be/BVhjAXEyjMI

• @sharm :)

Benzer Başlıklar

• Gitmek istiyoruz ama nasıl?

Göçmenlik Sohbetleri
    5
    2 Oy
    5 İleti
    476 Bakış
    E
    Hemen tıklayıp inceliyorum Serap Hanım. Hem tavsiyeniz hem de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)

Göçmenlik Sohbetleri
    89
    3 Oy
    89 İleti
    2k Bakış
    hasbelkaderH
    zaman cok hizli geciyor. 2023 te TR ye giderken buraya yazmisim. onun uzerine 2 defa daha gittim...
  • Kanada/Amerika Dil okulu için tavsiyeler/fikirler/düşünceler

Göçmenlik Sohbetleri
    55
    3 Oy
    55 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @nefret, içinde söyledi: Kanada/Amerika Dil okulu için tavsiyeler/fikirler/düşünceler Merhaba saydı değer forum üyeleri. Ülkede kariyer yapmaktan tamamen vazgeçtim ve kafamı tamamen yurt dışında eğitim görüp orada yaşamaya adadım. Hali hazırda yeşil pasaportum mevcut. Ön Lisans RTV Mezunuyum. Kanada Toronto'da akrabamız var dil eğitimi sürecinde onda kalabilirim ama ihtimal yani Akraba bile olsa 3 gün kaldıktan sonra gözünün içine bakmaya başlıyorlar biliyorsunuz... Kafam inanılmaz karışık şuan hali hazırda param yok ya kredi çekeyim diyorum risk alıp gideyim ya da yaza kadar çalışıp para biriktireyim.. +olarak çalışma izni veriyorlar mı bilmiyorum ama vermeseler bile bir cafeye girip çalıştırırlar mı.. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim Evet, bildigim kadariyla Kanada'da sertifika programlarinin cogu calisma izniyle beraber geliyor. Dil okuluna da bunu direkt sorarsaniz daha net cevap verebilirler. Calisma vizesi alip alamayacaginiz programin turune bagli. Fakat bu surec oldukca maliyetli olacaktir, kredi alabileceginizi dusunuyor musunuz?
  • Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    599
    2 Oy
    599 İleti
    85k Bakış
    M
    Birinin uyandırdığı iyi oldu buraları.. güzel anılar dinledim bir kaç bir şey öğrendim. Öğrenecek şey çok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k