DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@MMT Anladım teşekkürler
-
Selamlar. Makedonya Üsküp’e dosya taşımayı düşünen veya daha önce taşımış arkadaşlar varmı? Oturum vs. İsteniyor mu? Forumda aradığımda 2023’de bir kişi deneyimini paylaşmış harici bir bilgiye ulaşamadım.
-
@gucarslan uyarı için teşekkürler. Biz Bükreş'e taşırken istatistiklerinde reddedilmiş bir dosya görmediğimizden AP'ye ise 2-3 dosya bırakmış olmalarına güvendik. Umarım bu performansları devam eder bizimle beraber :)
-
@marius merhaba. Konsolosluk istatisliklerine nasıl bakabiliyoruz?
-
-
@marius teşekkürler
-
@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera teşekkür ederim o halde kendimize onay sayfasını mail atabilirmiyiz
Evet atabilirsiniz.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba arkadaşlar dosyamı kcc aracılığıyla taşımak için nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
-
Sıram 11xxx dosyamı 11 haziranda doldurdum. ankarada sıra alma ihtimalim nedir tesekurler
-
@EzgiLera benım sıra 21 bın kusuratlarda sıra tahmını ne zaman gelır acaba
-
@EzgiLera kcc den dosyamı Hong Kong a taşımasını rica edecem nasıl bir mail yazmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
-
Merhabalar
2025 Talihlisiyiz ds-260 formunu doldurduktan sonra aklımıza geldi 1995 2000 yıllarında ailem Almanyada kalıyor o yıllarda bebek olduğum için beni annemin pasaportuna işletiyorlar belirtilen yılın sonunda yurtdışı edilip Türkiye'ye dönüş yapıyorlar.Ds-260 formunda yurtdışına çıkmadım işaretledim.(ASIL TALİHLİ EŞİM) bu durum karşıma çıkarmı mülakatta bilen varsa yorum yaparsa sevinirim -
Merhabalar, dosyamı Viyana'ya taşıtmak istiyorum fakat mülakat açısından daha garanti olabilmesi için dil okulunun bir faydası olabilir mi?
-
B btek14 bu başlıktan bahsetti
-
@yazartugce 2024 yılı için sanıyorum şu an 5500 lere verildi mülakat. Her yılın dinamikleri farklı fakat maalesef sıranız düşük değil. Dosya taşıma seçeneklerini muhakkak düşünmelisiniz
-
-
@cemal1153 merhaba. Bu başlığın son on sayfasını okursanız birden çok örnek görebilirsiniz. İyi okumalar.
-
@MMT hangi başlık bulamadım abi
-
@cemal1153 özeldende yazdınız size konuyla ilgili yapmanız gerekenide söyledim forumda araştırma yaparsanız daha önce mail içeriği paylaşanlar oldu. Bulduğunuz her konu başlığına aynı soruyu yazmak yerine forumda ufak bir araştırma yapsanız şimdiye mailinizi atmıştınız zaten
-
@Emre-Kurtulmuş abi teşekkür ederim fakat o dediğiniz sayfayı bulamıyorum
-
@yazartugce, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera benım sıra 21 bın kusuratlarda sıra tahmını ne zaman gelır acaba
Sıra derken bültende current olmayı diyorsanız önceki yılın bültenlerine bakarak çıkarım yapabilirsiniz. Tahminen mayıs civarı.
Ama Ankara’da mülakat almaktan bahsediyorsanız, Ankara mülakatlar konusunda radikal bir değişiklik yapmadığı sürece Ankaradan mülakat alamazsınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum