DV2020 İzmir adayları buraya
-
@nilfersev eşimde bende biyologuz laboratuvar sektörü yada üniversiteler çalışma alanımız olacak.
-
@hgkd çok güzel bir bölüm. umarım hepimize çıkarda yaşantılarımızı burdan paylaşmaya dewam ederiz
-
Bu ileti silindi! -
@nilfersev teşekkür ederim. Pek çom güzel haber alacağız umuyorum.
-
izmirde yaşamıyoruz ama gönlümüz izmirli :)
askerliğimde orda idi 2006-2007 yıllarında :) -
izmir'de olan herkese geçmişler olsun.Allah daha beterini vermesin...
-
ben de bir izmirli olarak geçen yılki olumsuz sonucun ardından bu sene artık kazanmak ve gitmek istiyorum. şu an tek ve en büyük hayalim bu.
-
Toplan 5 tane İzmirli çıkmış bir de derler ki "Hep İzmirlilere çıkıyor" :)
-
@karadenizden evet 5 kişiyiz. 5mizede çıkarsa izmirlilerin hepsine çıkmış olacak :D
-
Aydınlı olup Aksarayda yaşayanlar sayılıyor mu. :)
-
çekiliş random olduğu için tesadüften ibaret :)
-
@sinem-akçam neden olmasın :)
-
Her zaman İzmir'de yaşamak istemişimdir. Emekli olunca İzmir'e taşınırız diye hanımla çok konuşmuşuzdur. Ev anahtarlığım bile İzmir :) sağ olsun ülkedeki son gelişmeler den sonra artık İzmir'de yaşamak bile istemiyorum nasip olursa yeni yaşam yerimiz Amerika olacak kısmet tatile geliriz artık çıkarsa. Şuan Ankara'da yaşıyorum merak edenlere.. :)
-
@rüzgar bir izmirli olarak artık bize de burda yaşam zor geliyor maalesef. Ama içimizdeki İzmir sevgisi apayrı. Nereye gidersek gidelim hep eski İzmir hatıralarımızda olacak. Kısmet olur da çekilişi kazanırsak malum Ankara'ya gelicez. Artık bize yer yön konusunda danışman olursunuz değil mi ?
-
Ben de DV2020'ye ilk kez başvurdum. İzmir'de doğdum, İzmir'de büyüdüm. Yunanistan göçmeni küçük bir ailenin 37 yaşında bir üyesiyim. 2 oğlum var ve ticaretle uğraşıyorum İzmir'de. Umarım gerçekten gönülden isteyen herkese çıkar.
-
@nilfersev Tabii ara sıra Ankara dışına çıkmak zorunda oluyorum burada olduğum bir zaman diliminde elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum.
-
Listelere bakınca İzmir lilere çıkıyor algısı pek oluşmadı ama sanki İzmir den başvuranlara çıkıyormuş havası da şanslı İzmirlilerin aktif kişiler olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
-
@cyilmaz 6 aydır yoksunuz şimdi çok garip bir şekilde paylaşım yapıyorusunuz ben dahil kimse anlamamıştır neden böyle yazılar yazdığınızı açıklayabilir misiniz
-
@ayvalik10 DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@cyilmaz 6 aydır yoksunuz şimdi çok garip bir şekilde paylaşım yapıyorusunuz ben dahil kimse anlamamıştır neden böyle yazılar yazdığınızı açıklayabilir misiniz
garip derken dostum?
-
cyilmaz 30 Oca 2019 16:31
bakmayın siz forumun sessiz göründüğüne 153 kişi aktif ki bunların çoğunluğu eminim 2020 adayları.. Hadi bir şeyler yazılsında okuyalım derdinde herkes.. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum