Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'deyken ABD Çeki Bozdurmak!

Taşındı Bankacılık
67 27 16.4k 23

  • Merhaba, work and travelımı 2022 yazda yaptım ve çıkarken bir paycheckimi aksaklıklar oldu ve bozduramadım. 2023 Şubat'ta paychecki şirket yeniletti ama nasıl yapılacağını asla öğrenemediğimden yine paycheck süresi geçti ve param kaldı. Acaba hiçbir yolu var mı şuan o paycheckteki parayı alabilmem için çünkü firma bana cevap vermiyor.


  • @SAVAS usta merhaba ne çeki olduğunu göremedim.Benimde bir vergi iadesi çekim gelecek bunu hangi kargoyla yolluyorlar bir takip numarasi vermediler bız bunu nasıl ogrenicez


  • Tax refund icin cek elime ulasti
    1 yil gecerliligi var gozukuyor
    Butun bankalara gittim hatta ayni bankalardan 3 ayri ildeki bankaya gittim. Hepsi tahsilatin yapilmayacagini soyluyor. Bu parayi nasil alabilirim Amerika bankami kapatmistim donerken oradanda alamiyorum.


  • @Komado hangi bankalara gittiniz? hangi şehirde yaşıyorsunuz?

    Daha önce amerika hükümeti tarafından verilen covid yardımı çekimi garanti bankasında bozdurdum ben burada paylaşmıştım diyede hatırlıyorum ama eski bir paylaşımım 2 sene olmuştur belkide.
    Ben istanbulda garan bankasına gidip denemiştim önce yakınımdaki bir garanti bankasına gittim Avcılarda yaşıyordum oradaki garanti bankası yapamayız dedi ve geçiştirdi daha sonra Bağdat caddesindeki Garanti bankası şubesine gittim ve oradakiler işlemi halletti belkide lokasyon nedeniyle yabancı müşterileride olabileceğini varsayıyorum o yüzden deneyimlilerdi ve hallettiler. Eğer istanbulda değilsenizde yaşadığınız şehrin biraz daha elit kesiminde bulunan bir şubesini denemenizi öneririm


  • @Emre-Kurtulmuş Emre merkeze kadar gittim mersinde her bankaya hepsi kabhlul etmiyor. Is bankasi yapacak gibi oldu tahsil islemini bitiremedi. Covid ceklerinde banka ismi gozuktugu icin bazi anlasmali bankalar aliyor. Bu tax refund ceki hic bir bankanin ismi yok. Hala cek elimde 3000$ elimde patlamasindan korkuyorum


  • @Komado ankaradaysaniz eski elcilige yakin garanti bankasi islemi yapiyordu, tabii bu bilgi yaklasik 2-3 yil oncesine ait. Elciligin icinde garanti bankasi oldugu icin Amerikalilar genelde orayi kullaniyorlar ancak elcilige girisi olmayanlar, Ankara Sili meydanindaki garanti bankasindan hallediyorlardi islemlerini.

    Diger sehirlerde ise yine konsolosluk/temsilcilik yakinindaki garanti bankalarini denemenizi tavsiye ederim.


  • @Komado biliyorum tax çekini benim covid çekimde aynıydı hiçbir bankayla alakası yok direk amerikan devletine ait çek çünkü. İstanbulda bile bir çok şubesinde yapamadım mersinde bulmanızın zor olması normal


Benzer Başlıklar

  • Amerika'daki şirketten ACH ile Türkiye'ye ödeme almak

    Bankacılık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    194 Bakış
    O
    Herkese selamlar, Bir süredir Nevada merkezli bir şirket ile Türkiye'den uzaktan çalışıyorum. Şirket önümüzdeki dönemde ödemeleri ACH (Automated clearing house) ile yapacağını açıkladı fakat Türkiye'de bu konu ile ilgili herhangi bir bilgi bulamıyorum. Amerikalı bir şirketin Türkiye'ye ACH üzerinden ödeme yapması mümkün mü? Bunun için herhangi bir yol var mıdır? Şimdiden teşekkürler!
  • Amerika'da açılan PayPal hesabını Türkiye'de Kullanmak

    Bankacılık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    399 Bakış
    G
    Maalesef
  • ABD'deyken Türkiye'deki banka hesaplarını kullanmak

    Taşındı Bankacılık
    60
    0 Oy
    60 İleti
    4k Bakış
    ATS16A
    @brkkrmz27 forumda remitly kullananları sıklıkla görüyorum. https://yesilkartforum.com/forum/post/403643
  • Turkiye'den kredi cekip ABD'ye gitmek

    Taşındı Bankacılık
    70
    1 Oy
    70 İleti
    22k Bakış
    S
    ....kredi taksitleri odendigi muddetce bir sey olmaz diye dusunuyorum,kredi odemesi durunca once eve ihbar sonra icra karari gelir,turkiye bankalari o kadar lacka ki,bazi programlarda goruyorum,dolandiricilar baskalarinin isimleri uzerine bir suru kredi aliyorlar,kredi veren bankalar nasil teminatysiz kredi veriyorlar aklim almiyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum