Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Car Shipping

Ehliyet ve Araba
4 2 167 1

  • Merhabalar herkese,

    Yakin bir sure icerisinde arabami ship ettirmek istiyorum, fakat dogru duzgun bir sonuc cikartamadim arastirmalarimdan. Bu konularda tecrubesi olmus veya bu firmalarda calisan arkadaslarimiz varsa bilgilerini tecrubelerini yazabilirlerse cok sevinirim.


  • @Umut-Şele, içinde söyledi: Amerika'da Car Shipping

    Merhabalar herkese,

    Yakin bir sure icerisinde arabami ship ettirmek istiyorum, fakat dogru duzgun bir sonuc cikartamadim arastirmalarimdan. Bu konularda tecrubesi olmus veya bu firmalarda calisan arkadaslarimiz varsa bilgilerini tecrubelerini yazabilirlerse cok sevinirim.

    Nereden nereye göndermek istiyorsunuz? Yurt dışından Amerika’ya? Amerika’dan yurt dışına? Amerika içerisinde eyaletler arası?

    Yurt dışından Amerika’ya nasıl getiriliyor bilmiyorum. Ama Volvo ve birkaç Avrupa markası aracı oradan aldığınızda bu işlemleri kendileri hallediyorlar.

    Amerika’dan yurt dışına gemi ile gönderiliyor, bu işi yapan firmalar var. Hatta Türk firmalar da varmış. Verdikleri hizmetlerde nasıl değişiklikler var bilmiyorum ama fiyatları $2000-10.000 arası değişiyor. Onlarla konuşup anlaşmanız lazım.

    Amerika içerisinde tır veya trenle gönderebilirsiniz. Tır için fiyatlar $995’ten başlıyor. Trenle nasıl gönderildiğini ve fiyatlarını bilmiyorum ama tren konteynerlarının içinde taşınan arabalar gördüm.


  • @EzgiLera PA -> IA icin bakiyorum. Bir kac firma ile gorustum fakat yorumlarina baktiktan sonra acikcasi supheye dustum. Isim dolayisiyla kendim surmeye vakit bulamayacagim icin de ellerine dustum gibi bir durum oldu aslinda.


  • @Umut-Şele, içinde söyledi: Amerika'da Car Shipping

    @EzgiLera PA -> IA icin bakiyorum. Bir kac firma ile gorustum fakat yorumlarina baktiktan sonra acikcasi supheye dustum. Isim dolayisiyla kendim surmeye vakit bulamayacagim icin de ellerine dustum gibi bir durum oldu aslinda.

    Forumda tırcı arkadaşlar vardı. Belki onlar yardım ederler firma seçmenize.

    İşiniz ne bilmiyorum ama 1 gece otelde konaklayarak 1 hafta sonunda alınacak bir mesafe gibi duruyor. Şahsen ben uzun yolda araba kullanmayı seviyorum ve arabanız da donanımlıysa biraz -adaptive cruise control gibi- çok yorucu olmaz muhtemelen.


Benzer Başlıklar

  • 3 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    hasbelkaderH
    @yekta beni en son bu yıl nisan 1 de durdurdu. 25 millik yerde 37 mille gidiyormuşum. Halbuki hızlı değildim. Altımda patronun yeni aldığı truck vardı. “bu nisan 1 şakası mı?” desem yanlış anlayacaktı. Neyse güzellikle alttan alarak işi çözdüm. “NJ de yenisin” dedi warning verdi.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

    Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
  • Amerika'da kullandığın aracı satmak?

    Taşındı Ehliyet ve Araba
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @freelander rica ederim, ben tasidim... "Ehliyet ve Araba" kategorisini, "Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam" basliginin altinda bulabilirsiniz... Ilgili oldugu icin su konuyu da belirteyim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/144/amerika-da-ikinci-el-araba-almak sizin sordugunuz soruya cevap olarak, benim bildigim sadece "letgo" adli bir application var. Maalesef bu tur konularda cok bilgim yok, bilgisi olan arkadaslar daha net ve ayrintili cevap verirler.
  • Amerika'dan Türkiye'ye Araba Getirmek

    Ehliyet ve Araba
    125
    0 Oy
    125 İleti
    57k Bakış
    ?
    @NINJAKEMAL hocam bu soruya en dogru cevabi gumruk musavirleri verebilir. Ama genel olarak hesaplama bu sekilde olmasi lazim. Aracin alis fiyati+diger masraflar+bu masraflar uzerinden OTV+ OTV uzerinden KDV seklimde bir hesaplamasi var. sonrasinda MTV. Arac ithal etme konusunda ciddiyseniz, mutlaka profesyonel destek alin. Amerika pazarindaki bir arac, Turkiye deki trafik yonetmeligine uymayabilir ve bu durumda parca degistirmek zorunda kalabilirsiniz. Bazi markalarda, amerik ve avrupa pazarindaki modeller arasinda yazilim veya bilgisayar farkliliklari olabiliyor ki bu araca Turkiyedeki yetkili servis mudahale edemeyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum