(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Vize randevuları kapalı mı
-
@EBG 5 kişilik bir grup için randevu bulmanız 2 kişi ile kıyaslandığında daha zor olacaktır. takvimde boş günler olmayabilir şu aşamada, takip edip görmeniz gerekecek. çok sık refresh ederseniz ilgili ekrana erişiminiz kısıtlanabilir. 5-6 saatliğine sizi engelleyebilir. böyle bir durumda takvimde boş gün olsa bile dolu olarak görünecektir. ama dediğim gibi 5 kişilik bir grup ile randevu almak biraz zahmetli. keşke 2 farklı gruba ayırmış olsaydınız. aynı güne randevu bulmayı ve beraber girmeyi deneyebilirdiniz. bu durumda sabırla bekleyip boş yer açılmasını umut edeceksiniz.
-
Çocuklara ayrı eşlere ayrı grup yapabilir miyim tekrardan
-
Ds160ları doldururken istanbul seçmiştim, Ankara’da randevu açık olsa alabiliyor muyum ankaradan
-
Merhabalar forumda yeniyim bir sorum olucaktı vegasta yaşayan arkadaşım bana davet(sponsor) göndericek bunun bi faydası olur mu başka neler yapmam gerekir eğer red alırsam tekrar başvurabilir miyim
Amerikalı yabancı arkadaşımın davet mektubu faydası olur mu
-
@EBG evet alabilirsiniz bir sakınca yok. formlarınız otomatik taşınır. taşınamazsa zaten size uyarı email'i gelir ve yeniden form doldurursunuz.
-
@EBG gruptan kişiyi sildiğinizde yeni bir gruba atayacak. her sildiğiniz kişi için yeni bir grup oluşturacak. AIS müşteri hizmetleri ile görüşürseniz belki yardımcı olabilirler.
-
Ankara Kasım 2025🤣 randevu alındı
-
Arkadaşlar merhaba, şimdi benim erkek arkadaşıma green card çıktı ve biz evleneceğiz ancak tesadüfen benim ağustosta turistik randevum var evlenme tarihimizden önce. Şimdi bu green card işi belli olmadan önce ben DS 160a erkek arkadaşımla gideceğimi yazmıştım ama o formla başvurursam e senin erkek arkadaşına green card çıkmış sen iltica edeceksin diye reddederler endişesindeyim. ret yersem de ileride eş olarak green card başvurusu yaptığımızda bu sefer sıkıntı olur mu diye de endişeleniyorum. Ama mülakat çıkmazsa da boşu boşuna turistik vizeden vazgeçmiş olacağım. Sizce o başvuruyu yakayım mı gitmeyip? Ya da başkasıyla gidecek gibi yeniden form mu doldurayım?
-
@slngn erkek arkadaşınızın hali hazırda ABD için geçerli bir turistik vizesi var mı? Erkek arkadaşınız henüz evli olmadığınız için çekiliş sonrası kendisi için doldurduğu DS260’da henüz sizi eklemedi forma add applicant yaparak.
Ağustos ayındaki turistik vize mülakatınıza bence katılın. Profiliniz, geri döneceğinize dair sunacağınız ifadeler/kanıtlar ve sunacağınız seyahat planı konsolosu ikna etmeye yeterli olursa vizenizi alacaksınızdır. Erkek arkadaşınızın dosya numarasını bilmiyoruz, DV2025 mali yılı içerisinde belki Ankara’dan mülakat alamayacaksınız, alacağınız bu turistik vize ile (erkek arkadaşınızın hali hazırda ABD turistik vizesi varsa) AOS yapma ihtimaliniz doğar veya olası bir dosya taşıma esnasında Schengen vizesi almanızda referans olabilir.
Turistik vize mülakatınızdan red alsanız bile göçmen olmayan ve göçmen vize mülakatları birbirinden bağımsız süreçlerdir, birbirini etkilemeyecektir.
Tercih sizin, bol şans ve şimdiden tebrikler evliliğiniz için 🍀
-
@ATS16 merhaba, detaylı görüşleriniz ve nazik tebrikleriniz için çok teşekkür ediyorum. Peki sizce DS-160 tekrar doldurup bu sefer seyahat edeceğim kişilerden kendisini çıkarsam daha mantıklı olur mu?
-
Merhabalar, adli sicil belgesi ikametgah gibi belgeri e devletten cikti alsak sorun olur mu?
-
@slngn konu ile ilgili deneyimli @tufank yanıt vermesi daha doğru ve yönlendirici olacaktır 👍 soruyu tekrar soracağım, müstakbel eşinizin geçerli bir ABD turistik vizesi var mı? Sorma sebebim konsolos sistemden adı ve soyadını girince kayıtlarında görebilecektir geçerli vizesinin olup olmadığını, bu da sorduğunuz asıl sorunuzun cevabını etkileyen bir husus…
-
@ATS16 merhaba, evet ona cevap vermemişim, kendisinin şu an turist mevzusu mevcut 2026ya kadar geçerli
-
@slngn turist vizesi başvurusundan ret veya kabul almanız göçmen vize başvurunuzu etkilemez. ( adli sicil veya sağlık raporu haricinde). Yeni bir DS-160 formu doldurabilirsiniz ve seyahat yapacağınız kişiler listesinden erkek arkadaşınızı çıkarabilirsiniz. AIS üzerinden görüşmeye gireceğiniz DS-160 form id'sini güncelleyebilirsiniz. Görüşmeye girdiğinizde evli de değilseniz zaten belirtmenize gerek yok. Green card mülakatında evlilik öncesi ile ilgili kanıtlar talep edilebilir, bunları sağladığınız sürece sorun olmaz. Yani aslında bir sıkıntı görünmüyor, DS-160 formunda belirttiğiniz bilgiler de geçerli ise vize alma şansınız var, bunu değerlendirebilirsiniz. Ret alsanız da size olumsuz bir etkisi olmayacak.
-
-
merhaba.
vizesi olan anne babanın çocuğu için başvuru yaptık. konsolokluk onaylayıp gerekli evrakları mail gönderdi. Bunun bir deadline' ı var mı?
evrakları 1 hafta sonra göndersek sorun olur mu? -
Arkadaşlar selam
Şimdi ben Greencard2024 talihlisiyim ve bildiğiniz üzere işlemlerimi tamamlamak için bir kaç ayım kaldı. Belli ki Ankara'dan bana görüşme sırası gelmeyecek dolayısıyla ben şartları zorlayıp direkt amerikada mülakatıma girmeyi düşünüyorum. Bunun için b2 vize almam gerekiyor önce, dolayısıyla ben bu vize için başvurduğumda görevliye de "görüşme yapmak için gidiyorum" demem halinde red alır mıyım? Bir kaç arkadaş bu yüzden reddedildiklerinden bahsetmiş çünkü eğer durum buysa amerikada değil de başka bir yere dosyamı taşıyarak mülakata girmem daha mı mantıklı sizce?
Bir de bu ziyaretçi vizesinin çıkış süreci ne kadar olur başvurudan itibaren sizce? Eylüle yetişebilir miyim?
-
Merhabalar, Nisan ayında 15 Haziran'da Miami'den giriş yapacağımı bildirerek turist vizesi aldım. Ancak ablamın işi sebebiyle planımız iptal oldu Eylül gibi New York'a gitmek istiyorum. New York'ta yaşayan bir arkadaşım var formda US point of contact olarak bildirmiştim onun yanına gideceğim. Seyahat planı gibi bilgilere havaalanındakilerin erişimleri oluyor mu ve girişte bir problem yaşar mıyım bilgisi olan var mıdır? Teşekkür ederimm
-
@oyku-onen B1B2 Vize suresinin uzun olması nedeniyle oluşan değişiklikten dolayı sorun yaşamazsınız . Sadece hava alanında güncel adres , kalış süresi ve geliş sebebini bildirmeniz yeterli .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum