Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
- hayir
- hayir
- bir kisitlama yok
- duzenli olarak guncelleniyor, recruiter ile double check etmek de fayda var
- hayir
- evet
-
@berke1998
Cevapların için teşekkür ederim. -
@tfnsylmz hocam navy deyim
-
@isotti Hiç USA dışına çıktınız mı hocam? En uzak nerelere gittiniz? Bootcamp bitmişti değil mi?
-
@celica hocam boot camp bitti A school dayım meslek eğitimi alıyorum. Daha Abd dışına çıkmadım
-
Bu ileti silindi! -
@isotti, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@tfnsylmz hocam navy deyim
Navy'de ne olarak geciyor bilmiyorum, Intelligence office vs olabilir. Sergeant'ina sorarsan yardimci olabilir
-
Merhaba ben Amerika askerlik ordusuna katılmak istiyorum
-
@Nuhhan-Kutlu merhaba greencardınız var mı?
-
Arkadaslar selam ben de sizler gibi Amerikan hava birligine katilmak istiyorum, amerikada evlendim ve su anda green kart surecindeyim (kosullu ilk 2 yillik) conditional green kart geldiginde orduya girebilir miyim? yani bunu kabul ediyorlar mi? bastan sona okudum ama net bi bilgi alamadim bilen arkadaslarimiz var ise yardim edebilir mi?
-
Evet kabul ediyorlar @yigit-mert-celik
-
@Richmond tesekkur ederim peki airforce reserve army olarak girdigimiz itibaren 6 ay kesin active mi olmamiz gerekiyor
-
@yigit-mert-celik, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@Richmond tesekkur ederim peki airforce reserve army olarak girdigimiz itibaren 6 ay kesin active mi olmamiz gerekiyor
sorunu anlamadım malesef ama sadece reserve kontratı yapabilirsin aktif olmana gerek yok illede
-
Selamlar army reserve yas şartı vardı diye hatırlıyorum.Yas skalasi neydi arkadaşlar?
-
@Richmond yani biraz karmasik yazmisim pardon. orduya girer girmez direkt basic combat training mi aliyoruz? eger almiyorsak orduya girdikten sonra basic combat trainingi ne zaman sonra aliyoruz?
-
@hsn-kartal 17-34 yas araligi, baska kosullar da var tabii.
-
@yigit-mert-celik, içinde söyledi: Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
@Richmond yani biraz karmasik yazmisim pardon. orduya girer girmez direkt basic combat training mi aliyoruz? eger almiyorsak orduya girdikten sonra basic combat trainingi ne zaman sonra aliyoruz?
girer girmez BCT sonra AIT Army için. Diğer branşlarda bir bilgim yok fazla . Onlardada boot camp tech school falan gibi farklı isimler var bildiğim kadarıyla ama aynı şeyler tech school ve AIT
-
@Richmond cok tesekkur ederim
-
@Richmond cok tesekkur ederim
-
Türkiye'ye İncirlik'e giden uçakla gitmek istiyorum. AMC Travel'dan baktım, aşağıdaki şeyleri istiyor ama ben yıllık iznimden kullanıp, tatil için gitmek istiyorum. Travel order, CAC var ama NATO orderı yok, sonuçta travel amaçlı gidicem, daha önce bu şekilde giden var mı?
"Incirlik AB, Turkey requirements:
Active Duty: Travel order, CAC, Original NATO orders with WET blue ink signature and stamp,
Official Travel to Turkey: Sample NATO Travel Orders."
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum