Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.8k 953

• @deebee yok soruyu yanlış kopyalamışım o soru no. Can you speak and/or read languages other than your native language? bu soru yes bunu sormak istemiştim ama karıştırdım ortalığı yanlışlıkla kusuruma bakmayın

• @Gizem-Arslan ingilizce konusabiliyorsaniz dogru cevaplamissiniz.

• ⭐⭐

@Gizem-Arslan Merhabalar, o soruya evet yada hayır demeniz sıkıntı oluşturacak mahiyette değil. Gönlünüz rahat olsun. Ayrıca yanlışlıkla kopyaladığınız soruda da eşiniz askerlik yaptıysa,profesyonel askerse,polis ise,silahlı güvenlik görevlisiyse veya başka legal bir meslek kapsamında veya resmi görev kapsamında silah kullanma eğitimi aldıysa evet dedikten sonra açıklamasını yapsaydı da sorun olmazdı.

• @Gizem-Arslan hocam buna ben de evet dedim. sorun da olmaz sanırım:D diğer soru olmamasına sevindim adınıza :D :D

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@fsdfsfd ilk başvuruda yalan / yanlış beyan vermek, konsolosluk binasına çıplak girmeyi denemek, alnınıza putin dövmesi yaptırmak ve DS260 formunun son sayfasındaki "terörist eylem planlıyor musuz?" sorusuna YES demek dışında red yiyebileceğiniz konu yok.

bol şans.

gece gece çok güldük allah da sizi güldürsün :)))) resmen aydınlanma yaşadık içimizi kemiren şeylere karşı

• @mr-engineer-0 ben de sevindim gerçekten çünkü o no olması gerekenleri tekrar tekrar kontrol ediyorum no dimi ya diye :))) açıklanan gece eşim beynimi yedi çok hızlı doldurmamız lzm diye bu forumu daha bulamamıştım hiçbir şeyden habersiz kendi kendime doldurdum gönderdim telaşla şükür çok saçmalamamışım :)))

• @sedaa
    Selamlar tebrikler, şu an ki güncel DV24 sürecine göre evet kesinlikle düşünmelisin. Ancak mali yılınız 2024 Ekim ayı itibari ile başlayacak, sürecinizi yakından takip ederek gidişata göre gerekirse aksiyon alabilirsiniz.
    Bu başlığın ilk 3 iletisini dikkatlice okuyup sürecinize hakim olmalısınız.
    Lütfen forumdaki herkes gibi sürecinizi imzanıza taşımayı unutmayınız, nasıl yapıldığını okuyacağınız ilk ileti de bulacaksınız, bol şanslar.

• ⭐⭐

@gucarslan Sanırım bahsettiğiniz kişiyi buldum , çıplak ve putin dövmeli :D :D ANKARA kendine dikkat etsin :D

Ekran görüntüsü 2024-05-10 000049.png

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar DS260 formunu doldurmadan önce şu konularda yardım ederseniz çok sevinir.

1.Dv lottery doldururken ailemin adresini gösterdim ama kendi ikametim başka şehirdeydi ev değiştirme sebebiyle girmedim. DS260 formuna bu adresi de eklemek zorunda mıyım ? Yada illa her eklediğimiz adresin e devlet ikametgah sisteminde geçmesi zorunlu mu ? Kontrolünü bu şekilde mi sağlıyorlar ?

2.Adresleri eklerken mahalle, sokak şeklinde mi yazacağız yoksa ingilizce terimler mi? Bu aynı şekilde eğitim ve iş bilgileri içinde geçerli. School mu lise mi ?

• @MERVE-SARI hocam hep ingilizce doldurun. bişey bildiğimden değil ama ben ingilizce doldurdum.

• @Kenshin-himura Öncelikle tebrikler. 26.xxx Ankara için maalesef ihtimal dahilinde değil , önünüzde uzun bir süreç var forumda aktif kalarak AOS ile alakalı her şeyi okuyup kendiniz değerlendirmenizi yapın , eğer dosyanızı başka bir ülkenin konsolosluğuna transfer etmeyi başarırsanız mülakat alabilirsiniz.

• ⭐⭐

@MERVE-SARI Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin , paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Böylelikle süreciniz ile alakalı daha verimli cevaplar alabilirsiniz. Sonrasında DV2025 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi ekleyebilirsiniz.

1-Gerçekte yaşadığınız adresleri yazmanız bekleniyor sizden o yüzden nerede gerçekten yaşadıysanız o adresleri yazmanız kafi.
    2-İngilizce karakterlerle Türkçe isimlerini yazabilirsiniz, örneğin ; ''DEMIRCILER MAHALLESI'' gibi.

• ⭐⭐

@MERVE-SARI Merve hanım öncelikle tebrikler , Sorularınıza yanıt alabilmek için lütfen Vize sürecinizi imzanıza taşıyın ayrıca ilgili bilgilerinizi Excel 2025 bağlantısına giderek doldurun.

• ⭐⭐

@Kenshin-himura Merhabalar, öncelikle dosya numaranızı açıkça yazmanızı tavsiye etmiyorum. Mevcut iletinizi silmeniz faydalı olacaktır.

Sorunuza gelecek olursak süreciniz henüz başlamadığı için şuan üzülmek için çok erken gözükse de mevcut durumlar kapsamında karamsar olmanızı anlıyorum fakat bu forum ile tanıştığınız için sevinebilirsiniz.

• @Revolter ÇÜNKÜ BEN BİR KORKUYLA AİLEME İKAMETGAH TAŞITMAYA ÇALIŞIYORDUM.... Yani dv lotterydeki o adresi illla ds260 da göstermek zorunda değilim dimi mektupta başta çıkıyor çünkü :D

• Merhaba Formda çalıştığımız yerler kısmına lisede yapmış olduğum stajı yazmama gerek var mı ? İşe giriş çıkış bildirgemde gözüküyor.
    2. olarak Şu anda 2 yıllık bir üniversitenin son sınıf öğrencisiyim okuduğum okullara high school diploma mı secmeliyim yoksa vocational school secip sertifika kısmına not yet mi yazmalıyım?

• @Revolter imzayı yazdım zaten exelede giriş yapmıştım vize mülakatı için mailler ne zaman gelir

• ⭐⭐

@MERVE-SARI Böyle bir aksiyona gerek yok, gerçekte yaşadığınız adresleri yazmanız yeterli.

• @fsdfsfd kısaca şöyle cevaplıyayım hakları yanıyor ve tekrar başvurmak zorunda kalıyorlar. Sıra numarası bu nedenle çok önemli. Sıra numaranız yüksekse forumda biraz göz atıp dosya taşımak hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k