DV2025 Sohbet Odası
-
@SYTSNGR Emrah abimde yok ya
-
Hala siteye giremiyorum :( hnbs’yi bile göremiyorum nskeklel
-
@Chromium edgeden baktım, taracıyı değiştirin isterseniz.
-
Eşim ve ben 2026 için başvuru hakkı kazandık. HNBS ... Hayırlısı gelecek baharlara diyelim. Bir umuttur yaşamak..
-
@Lossantosdy ben henüz bakamadım açılmıyor 😄
-
Bu sefer olmadı. Kazanan arkadaşlara tebrikler
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Lossantosdy ben henüz bakamadım açılmıyor 😄
ben 2kez baktım yok :(
-
2026 odasını geçelim artık 🤣
Henüz bakamadım ama olsun, bişi farketmez nasılsa. -
@fikret-çağan Site çöktü foruma bile zor giriyorum 😞
-
HSBS 2X Seneye görüşmek üzere
-
işi olmayan dv2026 ya geçsin oda kasıyor :)
-
@lawyergirl tarayıcı değiştirin
-
@lawyergirl
Yoğunluk azalana kadar burdayız. -
@lawyergirl sürekli sayfayı yenile istersen , bende bir kaç kere öyle yaptım acmıştı .
-
Çekilişte tüpçünün parmağı olduğuna $100 bahse girerim:))
-
Warning:The information entered is not valid.
NEDEN BU CIKIYOR
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' -
Üç kişi başvurduk maalesef hiçbirimize çıkmadı.
-
Ben, eşim ve 5 arkadaşım için de sonuç olumsuz. Hayal kurmak güzeldi. Kazananlara tebrikler.
-
https://youtu.be/HJC4ew2yAuQ?feature=shared
Yıllık paylaşım videomu paylaşıyor, bu videoyu 1 milyon yapana kadar başvurmaya devam 🤣🤣🤣 Bu senede karavana🫠
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum