DV2025 Sohbet Odası
-
bir maceranın daha sonuna gelmişiz..
- has not been selected alındı 😀 kazananlara bol şans
-
@SYTSNGR, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Lossantosdy Çoluk çocuk turist vizesiylen zor olmazmı ? bence daha kolayı var meksika üzerinden yürüyerek gidelim :)
Benim sağlık el vermez ona :)
-
@ebrkan92 hocam maalesef ülkenin genci niye böyle bilmiyorum. Üniversite okuyanlara maaş beklentisi sormuşlar 20 bin dolar en az (aylık) alırım diyor. Greencarda basvurmusö bır sekılde hallolur dıyor.
-
HNBS :( napalım seneye :D
-
tam kadro herkes burada :)
-
Soyadımı Yazdığım halde hata alıyorum "I" ve "İ" ile yazdığım halde hata şu şekilde
Department of State Seal
U.S. Department of State
Bureau of Consular Affairs
eDV ESC: 5.9Warning:The information entered is not valid.
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' -
forumda ilerleme var ama, geçen sene daha fazla çöküyordu, bu sene 1 K'yı görünce çöktü.
-
Soyadımı Yazdığım halde hata alıyorum "I" ve "İ" ile yazdığım halde hata şu şekilde
Department of State Seal
U.S. Department of State
Bureau of Consular Affairs
eDV ESC: 5.9Warning:The information entered is not valid.
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' -
bak bakalım imzaya.
-
neyse ben Sözcü TV falan açıp bakayım ne var ne yok gene
-
@Murat-4 Forumun içinde 1000lerce hayalleri yıkılmış insan olunca , sayfa yıkılmıyor .
Yak sigaraları yak yak :(
-
çıkanların çoğu abd iltica edenler.
-
@USA, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Çıkanlara hayırlı olsunda hiç çıkan göremedim bizde henüz kontrol edemedik nerede çıkanlar? Artık kazanan görmek istiyoruz
GC çıkan da sevinçten yazamaz ki anca yarın belli olur kazananlar
-
HNBSne yazık ki
-
-
@panaroyak teşekkür ederim😊
-
@bencilDNA tebrikler
-
ben hata alıyorum bir türlü bakamıyorum
-
bir adet has noto been selected, sıradakine bakacaağz
-
@bencilDNA tebrikler umarım düşük cn alırsınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum