Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Pilot olmak ve Pilotluk okulu

Taşındı Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
46 26 11.0k 21

Benzer Başlıklar

• Türkiye’den Amerika’ya ilaç kargolamak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme kargo sağlık i̇laç
    1
    0 Oy
    1 İleti
    73 Bakış
    T
    Merhabalar, Türkiye’den yaklaşık 8-10 paket reçeteli antibiyotik kargolanmasını istiyorum. Bunun için en uygun fiyatlı yol nedir bilgi verebilir misiniz?
  • Amerika’da Tır yatırımı Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
    18
    0 Oy
    18 İleti
    13k Bakış
    S
    @aliarmgn Tek sorun aslında şöförler değil , şöförşer en büyük sorun diyebiliriz .. Diğer sorun çalıştığın dispetcher , adam istemezse bir kuruş kazanamazsın veya malın hamallığını yaparsın ancak . Bu işte değişken çok , şöför aldı aracı los angelesta bıraktı , ben çalışmıyorum dedi , sana masrafı en az 4-5K . Aracın ağır bakımları , ufak bakımları , yedek parçası derken çoğu ay işi yürütmek için cebinden para verirsin. Ben geçen hafta ordaydım , dikkatimi çeken şu ; otobanda gördüğüm 10 tırın kapısında HIRING DRIVERS yazıyor , yani anlayacağın şöför bulma problemide var .. Yine aynı yolda , bir çok bozulan tır vardı .. Sektör evet çok büyük fakat derdi de çok gibi göründü bana
  • Amerika'da tır işi yapan forum üyeleri var mı?

2
    2 Oy
    2 İleti
    894 Bakış
    ahsenaydgduA
    @Richmond serkan yürekli var youtubede o videoları var sürecini anlattığı ve tır içerisindeki sohbetleri tavsiye ederim 🙂
  • Amerikada Tır Şoförü olmak

3
    0 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @mrblackwater Amerikada Tır Şoförü olmak içinde söyledi: Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim üzere tır şoförlüğü. F1 vizesi ile amerikada dil okulunda okuyor bulunmaktayım.Babamı yanıma almayı düşünüyorum gelebilmesi durumunda türkiyedeki ağır vasıta araç ehliyetini burada amerikan ehliyetine dönüştürmek kaydıyla çalışma izni olmamasına rağmen iş bulabilir mi ? Dünyada biliyorsunuz ki ciddi anlamda tır şoförü ihtiyacı var.Firmalar SSN noktasında çok dikkat edecek midir ? Bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.Ya da tecrübesinden kaynaklı olarak ordaki tır firmaları şoförü getirmek için aracı olabiliyorlar mı ? gocmen veya vatandas olmayan kisilerin ehliyetlerinden gecici bir sure ABD'de olduklari anlasiliyor, uzerlerinde ayri bir not oluyor, bilginize.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k