DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 aynen öyle Kırıkkale kızılırmak köprüköy taraflarına doğru gidecez artık
-
@loremipsum Bunu bilmiyordum. Teşekkürler.
-
@debbieLA77 Geçen sene bugün 1210. sayfadaymış DV2024 Sohbet Odası :)) Umarım katılım da bu ölçüde azdır :))
-
Bunun sebebi şunlar olabilir;
Öncelikle şunu belirtmek gerek, ülkenin durumu gittikçe kötüye gidiyor. Her gün "daha nasıl en kötü olabiliriz" derken sonraki gün "daha kötü nasıl olabiliriz"i öğreniyoruz. Orta sınıf kalmadı. Bu sınıfın büyük kısmı fakirleşiyor, kendini kurtarabilenler üst sınıfa dahil oluyor.
Hal ortada iken- Artık insanlarda %2 ihtimal dahilindeki GC çıkma umudu kalmadı.
- Meksika gibi B2 ve EB3 gibi alternatifleri öğrendi. Gerekirse son parasını bunlara harcıyor, daha garanti yol olduğu için...
- Avrupa çok kuvvetli bir alternatif halaa. Ankara anlaşması yürürlükte ve ciddi talep halaa var...
- İngiltere de ciddi bir alternatif.
- Herkes herşeyi internetten öğreniyoruz ve yurtdışında insanlarımızın sayısı arttıkça her bir insan çekeceği insana yol yordam öğretiyor...
-
@debbieLA77 eskiden ekmeklerin altında etiket olurdu ne çabuk unuttun onun gibi yaparsın maziye dönüş dersin
-
@debbieLA77 bavulu toplamış derken eylül ayında da eve alınacak tüm malzmelerin ve Türkiyeden kapıyı kapatıp amerikada ki evin kapısını açana kadar ki tüm aklına gelen gelmeyen herşeyin yazılı dosyayı paylaşcam
-
Merhabalar ben bu sene ilk kez Greencard basvurusu yaptım.Confirmation number ın heryerde 16 haneli olması gerektiği yazıyor.Ame bende ki numara 15 haneli,hata verir diye tahmin ediyorum.Hata verirse ne yapabilirim fikri olan var mı.
Teşekkürler :) -
@Riethian inşallah:)
-
@ayvalik10 hemen alalım bu listeleri :)
-
@ayvalik10 ay yok eskiyle işim yok geçmişe mazi, dikilmişe gazi derler :) hep yeni hep ileri :)
-
@debbieLA77 hep ileri hep ileri denildiği zaman hep bu video aklıma gelir
https://www.izlesene.com/video/olacak-o-kadar-el-isareti/9842543
-
Geri sayım sayacı azaldıkça heyecanım biraz artıyor ama önceki başvurularımdaki kadar heyecanlı değilim.çünkü biliyorum ki gene çıkmayacak :)
(biliyorumdan ziyade öyle içime doğuyor :) ) -
Los Angeles, California 🔥💗

Artist 📸 @peaceful.lens
-
@failunmefailun, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Selamlar, iyi bayramlar herkese. Başvurumuzu yapmıştık, şu 571 sayfacığı okuyup tekrar geliyorum.
Selamlar herkese. 12 Nisan'da şu mesajı bırakmışım başlığa. Ben bitirene kadar 100'ü aşkın sayfa daha eklendi. Ama bitirdim de geldim. Soracağım soruların cevaplarını da aldım. Her birinizle tanışmış ve uzun sohbetler etmiş kadar oldum. Sorulara yanıt verenlere tek tek teşekkür ediyorum kendi adıma.
Nasılsınız? Güncel sohbeti yakalayabilirim artık sanırım. @ayvalik10 ds260 ve diğer cevaplar için de teşekkürler size.
Ben eşimle birlikte başvurdum ve eşimle birlikte ikinci bir de evlenmeden önce tek başıma vardı totalde 3. başvuru diyebilirim. Heyecanla bekliyoruz.
-
Herkese iyi akşamlar, değerli forum üyeleri bu sene için çok güzel hislerim var umarım gerçekten ihtiyacı olan herkese çıkacak. Ds260 konusu açılmışken Amerika'da adres belirtmek için hangi alternatifleri düşündüğünüzü merak ediyorum. Bir zamanlar Turquoise Horizon vardı ancak sitelerine ulaşamadım.
-
@nursena34 hayır artık bıraktılar ondan vakit kaybetme. Adres için daha önce de yazdım en yukarı da ortada dünya simgesi var siyah renkli işte oraya tıklayıp hangi eyalet yada bölgeye gidecekseniz orada ki aile üyemize mesaj atarak adres konusunda yardım isteyebilirsiniz
-
@ayvalik10 cevapladığınız için çok teşekkür ederim
-
@mert0653 ayaş çanıllı barajı var biz her hafta gidiyoruz oraya balık çoktur
-
@musiş Buraya da yazıyorum kesin sana çıkacak bu kart iyi izle...
-
@musiş cumartesi günü saat 19.00dan sonra forgot number kısmından bilgilerini girip sorgulama ekranına doğru numaranı sistem atacak ozaman sorgularsın. Şimdiden 3 gün boyunca karalara bağlama sakın üzme kendini
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum