@fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
@DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş
royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden.
Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor.
Tesekkurler bilgi icin.
özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.

normalde sıralamaya göre biz ona geliyorduk ama onun işi uzadı yandaki de hızlı bitti hemen oraya geçtik vize memuru arkasında bir sürü bilgisayar vardı ve ekranlarda DS160 formları açıktı iki ihtimal var ya bizleri orada değerlendirip ön tarafa bilgi akışı yapıyorlar ya da vizesi onaylanan kişilerin işlemlerini yapıyorlar arka planda , yaklaşık 20 kişi vardı önümüzde ve sadece 3-4 kişi ret aldı genel olarak kabul vardı birini duydum sadece o da annesi ile gelmiş neden gideceksiniz dedi babam orada trafik kazası geçirmiş yoğun bakımda onun yanına gideceğiz dedi doktor raporu var mı diye sordu hayır dediler , ne yapıyor orda neden gitti dedi çalışmaya gitti deyince ret verdi onlara diğerini duymadım , bir kaç kişi iş için gidiyorum dedi bir kız konferans için dedi onlar aldı bir aile vardı ellerinde yeşil pasaport vardı görüşmenin bir kısmını İngilizce yaptılar fakat ret aldılar.