DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 Çekiliş olmasa da aranızda para toplayın beni E F B ne tür olursa bir şekilde kurtulun benden. Yoksa kullanıcı adımla sürekli yazışıp duracaksınız :))
-
Bahar olmadan direkt yaza geçmişiz dışarısı çok sıcak ateş gibi yanıyor …
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bahar olmadan direkt yaza geçmişiz dışarısı çok sıcak ateş gibi yanıyor …
Dişarisi çekilmez şöyle bir kar vs yagsaydi en azindan 1-2 gün görseydik. Bu sene oda yok bu sene hiçbirşey yok. Kış geldi mi gelmedimi ben anlamadim. sanki 2.5 mevsim yaşiyormuşuz gibi...
-
@lawyergirl Mart ayının ortasında Iğdır'da kayısı çiçekleri açtı. Mevsimler iyice şaşırdı. Al işte bi bahane daha. Kaçmak lazım buralardan :))
-
Günaydın herkese, dün yatarken şunu düşündüm loto sonuçları herhalde belli olmuştur. Çıkan kişiler değişecek hayatlarını bilmeden işlerine gidiyorlar, ev işlerini yapıyorlar ama bundan belki bir yıl sonra Amerika'da yeni evlerinde olacaklar, düşününce bile grip geliyor :face_savoring_food:
-
Yine geldi mübarek green card ayları :)
-
@brownanchor Böyle düşününce bi heyecanlandım 🥹
-
Selam herkese. epeydir girmedim ve sayacın 32 güne kadar düştüğünü görünce bi heyecanlandım. Sanırım duaları artırmanın vakti geldi 😊
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@brownanchor Böyle düşününce bi heyecanlandım 🥹
Heyecan güzeldir bizi ayakta tutar :)
-
@Yıldıray81 hoş geldin Yıldıray abi!
Allah rızası için çok büyük beklentiye girmeyin benim bile 2. başvurum ama greencard ummuyorum farklı vizeler deneyeceğim! Siz de böyle yapın! Durduk yere depresif olabilirsiniz hiç ama hiç gerek yok bir sürü vize var GC tek vize değil :/
-
@celica Çoğu kişi bir sonraki başvuru dönemine kadar foruma uğramayacak bile :) Ne kadar çok beklenti o kadar çok üzüntü.
-
@Riethian o iletiyi 2023 odasi 7 mayis aksami yazilarini okurken attim. inanin cikmiyor :/ yukarida yazmislardi. %99.5 hic birimize cikmayacak. Matematigi ben hayatim boyunca yenemedim kumar olsun totem olsun...
Turist vizesiyle giden cok forum mudavimi var. Yani acik acik soylemek gerekiyor konsolos yok forumda, turist vizesiyle gidip gocmen olma ihtimaliniz GC'den kat ve kat fazla.
Cocuklarinin gelecegi icin basvuran birisi cocuklar yuzunden yillarca GC'de takilip kalmamali. Tek gitsin, GC alinca cocuklari da getirtme yontemleri var. Yeter ki tum umudu GC'ye baglamayin...
-
@lawyergirl ama cidden heyecanlanmamak elde değil, umarım onların arasında bizlerde varızdır :smiling_face_with_sunglasses:
-
@brownanchor İnşallah amin 🙏
-
@celica Geçen senenin sonuç zamanında yazılanlara baktım. Anlık olarak forumda 900 kişinin o an aktif olduğu yazmış birisi ama kazandım diye yazanlar sadece 4 kişi :)) +1 Kişi de Facebook sayfasında yazmış. Yani buna göre forumu aktif takip edip, açıklanır açıklanmaz sonuç kovalayanların kazanma oranı ortalama 0,56 :)) Tabiki bu sağlıklı bir örnek değil ama geçen seneki yazışmalardan çıkan bu :))
-
@Riethian Hep birlikte forumdan uzaklaşalım bi süre 😀
-
@lawyergirl Evet aslında hem şans hem de mental açıdan şart gibi hehehe
-
@Riethian Acaba sistem sonuç sayfasının açılmasına göre rastgele mi atıyor diye düşünmedim değil o nedenle belki sonradan bakanların sayısı az olduğundan çıkma oranı yüksektir ama gece yarısını bile çıkaramam ben ya :grinning_face: en fazla 2 saat beklerim sonra bakarım
-
@lawyergirl Basvuruyu unutup , aciklanana kadar yok gibi davranmak en makul mental cozum gibi geliyor bana. Bu sene ayni sekilde yapmistim varligini bile unutmustum sonrasinda bakarken ciksada olur cikmasada cani sagolsun oluyor insan bazen :/
-
@celica bu adamı her gördüğümde aklıma monica lewinsky geliyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum