Amerika'da Berber/Kuafor Olmak
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar 31 yaşında olup 18 yılı aşkındır erkek kuaförlugu yapıyorum evli ve 2 prenses babasıyim sorum şu nasıl gelebilirim veya nasıl sponsor bulabilirim. Şimdi den teşekürler
-
Benim berberimde ramazandan beri pensilvanyada yaşıyor. Onun adına sevindim. Orda mesleğini yapması biraz zor olucak anladığım kadarıyla. Yaparsada kaçak yapacak.
-
ben berber konusuna kesin çözüm buldum gelmeden önce sıfır geldikten sonrasa sıfıra devam hayalimdi alay ederler diye yapamıyordum
-
@Ramazan-Sınacı lise mezunu değilsen yatırımcı vizesi ile gidebilirsin. Lise mezunu isen ozaman green kart çekilişi de olur. Sponsor olmayı hiç düşünme eskiden çok kolaydı şimdi çok zorlaştı hele ki kuaförlük için. Çünkü tüm amerika da aradığı kuaförü bulamayacak ancak sana ozaman davetiye gönderecek.
-
Dostlarım herkeze merhaba 30 yaşınayım lise mezunuyum amerikaya gelmek istiyorum çok şükür maddi durumum banka hesaplarım hepsi süper istanbulda erkek kuaforum var kapatıp amerikaya gelmek istiyorum benım durumda olup dil okulu yada başka legal yol ile giden varsa bana yardımcı olabilir mi ?
-
@roleximyok paran süper ise ozaman hiç durma hemen yatırımcı vizelerinden birine E1-E2 başvuru yaparsın oraya gidebilirsin. Green kart dışında veya yatırımcı vizesi dışında hangi yolla gidersen git çalışma iznin olmadığı için iş bulma konusunda çok zorlanırsın. Aşağıdaki linkten yorumları okuyabilirsin
-
Hocam internetten baktım 500 bin dolar diyorlar yatırım için kendime bir kuaför dükkanı açsam yatırımcı vizesi alabilirmiyim acaba ?
-
@ayvalik10 hocam dil okulu ile fln gidemezmiyim arkadaşım var orada buraya legal gel her türlü uzatırız diyor dil okulu universite bir şekil yaparız diyor ve ayriyetten yatırımcı vizesi 500 bin dolar değil mi ?
-
@ayvalik10 hocam kuaför dükkanı açsam alabilir miyim vize ? İnternetten baktığımda 100 bin $ aşağısını kabul etmiyorlar diyolar
-
@roleximyok 50.000 dolar bile yapanlar var. kesin bir rakam yok sadece yapacağın eyalet önemli bu kişi ile irtibata geçersin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum