Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

8 Nisan 2024 Kuzey Amerika Tam Güneş Tutulması

Gündem ve Sohbet
16 10 2.1k 8

Benzer Başlıklar

• Amerika’da çalışma sponsoru

Gündem ve Sohbet
    4
    0 Oy
    4 İleti
    319 Bakış
    S
    @Ulaş, içinde söyledi: Amerika’da çalışma sponsoru Herkese merhaba bugün internette gezinirken https://www.hsnglobalstaffing.com/ adında bir siteye denk geldim iddalarına göre amerikada size iş için sponsor oluyor ve işiniz ve gidişiniz belli olmadan herhangi bir ücret talep etmiyorlarmış fikirleriniz nedir bu konuda olabilir mi böyle bir şey boyle sitelere inanmayiniz derim,kimse babasinin hayrina bir is yapmaz,is yapiyoruz isiniz olacak filan deyip yavas yavas soyarlar insani.
  • amerika da doğum yapan yada doğanlar dikkat

Gündem ve Sohbet
    2
    1 Oy
    2 İleti
    183 Bakış
    yapay-zekaY
    bilgiler şifrelenmeden saklanıyormuş bilgilere ulaşmak için hacker olmaya gerek yok yazılanlara göre
  • Kuzey amerika videolari

Gündem ve Sohbet
    3
    0 Oy
    3 İleti
    174 Bakış
    CalibraturboC
    Uc saat once izledim ve ağladım.hasbelkader okumusuyum idris ustanin.benzer yonumuz cok
  • 23 Nisan Kutlu Olsun

Gündem ve Sohbet
    11
    8 Oy
    11 İleti
    639 Bakış
    SerappS
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Geleceğimiz çocuklarımızda, emanetimiz emin ellerde. Bu bayramı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. [image: 1776932711781-img_3500-resized.jpg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k