DV2025 Sohbet Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Darko artık şu ücret konusu açmazsanız seviniriz çünkü olmaz. Ondan dolayı uzaydan pankartta assanız gelmez. Çünkü nedenini anlatıyım. Afrika yada güney amerikalı kişiler yerel bir mahkemeye başvuru yaparak devleti mahkemeye veriyorlar. Bu çekiliş sonuçta rastgele yapılan bir çekiliş ve de adil olması için herkesin eşit şartlarda olması gerekiyor. İşte bu sebepten dolayı pasaport zorunluluğu getiremezsin. Bu sebepten dolayı ücretsiz olan bir çekiliş için bizi maddi külfete sokamazsın şeklinde dava açıldı. Bu dava sonucunda ücretsiz olduğu için pasaport zorunluluğu kalktı. Ücretin gelmesi yada pasaport zorunluluğun gelmesi için önce Amerika devleti yüksek mahkemeye başvuru yapacak böylelikle bu alt mahkemenin kararını iptal ettirmesi gerekiyor. Sonra da 1990 yıllardan beri rastgele çekiliş ismini senato da toplanıp karar alarak değiştirmesi gerekiyor. Bu saydıklarımı yapacak hiçbir senato üyesi olmadığı için bu düşüncelerden vazgeçin. Daha kötüsünü söyleyim başvuru formunda yazan bir cümleden dolayı Türkiye liste dışı bile kalabilir. Ben söylemiyorum bunu KCC resmi başvuru formunda var. İşte yazının tamamı;
"ülkelerden son beş yıl içinde Amerika Birleşik Devletleri’ne toplam 50,000’den fazla göçmen gönderilmiş olması nedeniyle, greencard programına katılmaya uygun değildirler:"Thy mesela artık 5 ülke için yolculardan sadece pasaport yada bilet şartı aramıyor. Aynı zamanda neden gittiğine dair beyan da istiyor. Onun haberini de koyuyorum
Ondan dolayı sosyal medya yazalım çizelim bunu unutun. Eskilerin sözü vardır kurunun yanında yaşta yanar diye.
Bilgi için teşekkür ederim. Aslında biraz önce araştırdım ama şu yerel mahkeme kararı herneyse hakkında bilgi bulamadım.
Sadece gönlümden geçeni söylüyorum bu mantıklı da olabilir mantıksız da olabilir :) Zaten bu bir tek benim aklıma gelmemiştir, şurada bir akıllı ben değilim.Sizi rahatsız eden bir konuysa sizden de özür dilerim.
-

Los Angeles -
@diablo_ercan Ercan hayırdır sıcak yerlerden paylaşım falan fikrin mi değişti 😄
-
@Emrah-Borazan haahahahahah tabi ki her zaman chicago
https://www.instagram.com/p/C4dUmZxL9N8/
-
@celica Yarın bir arkadaşım daha Amerika'ya iltica etmek için yola çıkıyor. GC çıkmazsa bende 4 mayıs akşamı iltica hazırlıklarına başlarım artık. 😀
-
@diablo_ercan Aha memleketim 😀
-
@hasnotben team chicago güçleniyor ahhahahahhah
-
biraz chicago bakayim dedim, insanlar bu kadar genis yerde yasayamaz apartman dikmek gerek arsalar ziyan olmus niye boyleler acep
-
42 Konya ya selamlar :) Gerçek dışı gibi geliyor idrak edip tepki bile veremiyorum artık bu kadar süre kaldığına
-
@newbie97 Hakikaten baya az kalmış … 🥹
-
@newbie97 ben sayacı bir görüyorum bir görmüyorum girip çıkmama rağmen sanırım cep telefonundan girdiğim için
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
42 Konya ya selamlar :) Gerçek dışı gibi geliyor idrak edip tepki bile veremiyorum artık bu kadar süre kaldığına
iyi akşamlar herkese.
Evet 42 gün kalmiş. günler ne çabuk geçiyor :(
-
@melekyayli91 İyi akşamlar 🙂
-
@siraysessiz ilk sayfa dışında sanırım sayfayı yenilemek gerekiyor sayacın çıkması için
-
@siraysessiz Bilgisayarda da durum aynı, sayfayı yenileyince çıkıyor
-
@melekyayli91 Yaşlanıyoruz valla yaşıtlarımız gününü gün ediyor biz evde işte oturup sayaç bekliyoruz... Boşa geçen bir ömür en azından benim için
-
@newbie97 Hepimiz için durum bu ne yazik ki.20'lerimden artık umudu kestim.30'larımı 40'larımı kurtarmaya çalışıyorum;O kadar yaşarsak tabi
-
@celica bende gezdim map ten her yer bomboş oraları biraz imara açmak gerek 😀
-
@hasnotben okul servisi durduğun an orada hayat duruyor en iyisi bence
-
Cumalık, kandillik whatsapp mesajlarına benzemeye başladı valla 😁 İyi geceler.
Laguna Beach, California🌴
![Laguna Beach, California🌴📸[instagram derekrliang].jpg](/forum/assets/uploads/files/1711139509873-laguna-beach-california-instagram-derekrliang-resized.jpg)
📸[instagram derekrliang]Northern California

Dan Kurtzman PhotographySanta, Barbara, California
![Santa, Barbara, California📸[instagram eyeseesb].jpg](/forum/assets/uploads/files/1711139560278-santa-barbara-california-instagram-eyeseesb-resized.jpg)
📸[instagram eyeseesb]
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum