Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'den gelen gelir için vergi

Taşındı Vergi Sistemi
142 46 22.7k 53

Benzer Başlıklar

• Vergi ödemesi yapmalı mıyım ya da beyan?

Vergi Sistemi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    236 Bakış
    M
    Merhaba, amerikaya 2023 Aralık ayında girdim, evraklarım ve sosyal güvenlik numaram gelmediği için iş bulamadım ve çalışmadım, sadece amerikada açtığım banka hesabıma türkiyeden getirdiğim parayı yatırdım. 2024 Nisan ayında vergi ödemesi ya da herhangi bir beyan yapmam lazım mı?
  • ABD vatandaşlığı sonrası Türkiye'ye taşınınca gelen vergi beyan sorumluluğu

Taşındı Vergi Sistemi
    15
    1 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    MySeaM
    @fyro https://turbotax.intuit.com/tax-tips/family/tax-filing-requirements-for-children/L8ice6z0K
  • 2018 Vergi Dilimleri (Gelir Vergisi)

Taşındı Vergi Sistemi
    56
    5 Oy
    56 İleti
    6k Bakış
    MySeaM
    @sami-nur Yok o oyle degil. Oldukca detayli bir konu. Internetten arastirma yapin ve/veya ABD'de iseniz, calistiginiz yerden veya bankanizdan bilgi alabilirsiniz.
  • Gelir vergisi / beyani

Taşındı Vergi Sistemi
    1k
    2 Oy
    1k İleti
    77k Bakış
    MySeaM
    @Ceren_gz Evet yapabilirsiniz. IRS websitesinden direct pay secin. Reason for pay olarak estimated tax secin. Odemeyi yaptiginiz takvim yilini secin. Mesela su an icin 2026 gibi. Receipt saklamayi unutmayin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k