Dolar Çıldırdı
-
Ulkenin bencede ekonomik olarak batmamasinin en buyuk sebebi kaynagi belirsiz kara para, kimbilir kimlerin paralari getirilip bir sekilde aklaniyor.
-
$1 = 32.00 TL
-
Misir'da Misir Pound'u gecen hafta devaluasyon oldu ve $1 degeri 30 Pound'dan 49 Pound'a firladi. Sadece bir gun icerisinde.
Bu durumu yazmamin nedeni Misir Pound'u ve TL hemen hemen ayni sekilde hareket etmekteydi. Bu kosullarda secim sonrasi benzer bir durum TL'dede olabilir mi?
-
@MySea Olması için bir sürü sebep varken olmaması için bir sebep var mı sizce :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı
@MySea Olması için bir sürü sebep varken olmaması için bir sebep var mı sizce :beaming_face_with_smiling_eyes:
sorun yok bizde TL dolarina geçeriz...
-
@MySea Bu merkez bankasının yayınladığı ve döviz dönüşümlerinde esas aldığı miktar. Piyasa çoktan 33'e kadar çekti.
-
@EasternStar miktar söyleyemem ama 33'den daha yüksek bence.
-
@Murat-4 Sabah 33.10'dan aldılar, şu an kaç olmuştur bilmiyorum.
-
@MySea onların doları varsa bizim Allahımız var. :beaming_face_with_smiling_eyes:
Çok beklenti yazılıyor.40-50 arasına geleceği.Orta vadeli plandaki dolar kuru hedefinin şimdiden yalan olduğunu v.s Velhasıl her birey kendini bir şekilde kurtarmaya bakmalıdır.Ben artık böyle bakıyorum,yatırım yapıp doları enflasyonu yenmeye çalışıyoruz. -
$1 = 32.20 TL
-
Mart ayinda ABD ekonomisi 303 bin yeni is alimi yaparak beklentilerin uzerinde bir gelisme kaydetti. Issizlik orani ise 3.8%
https://www.cnn.com/business/live-news/march-jobs-report-04-05-24/index.html
-
Secim sonrasinda TL karsisinda US dollarda sert dusus! 😉 Yaparsa Reis yapar 😊
$1 = 31.95 TL
-
ABD enflasyon verisi aciklandi: 3.5%
https://www.cnn.com/2024/04/10/economy/cpi-consumer-price-index-inflation-march/index.html
-
@MySea ufukta faiz indirimi olur mu acaba?
-
@selamibasaran Enflasyon 3% altina dusmedigi surece sanmiyorum.
-
$1 = 32.60 TL
-
Bu haftasonu Turkiye'de cafe ve restaurantlari boykot olayi varmis. Fiyatlarin asiri yuksekliginden dolayi yapilacakmis.
Ne dusunuyorsunuz?
-
@MySea Olmaz öyle şey... Pandemide bile millet kendini inatla cafelere restoranlara atıyordu, bu fiyatlar asla bizim milletimize engel olamaz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@MySea haklı bulduğum ve destek verdiğim bir boykot. yalnız fiyatların artışı değil aynı zamanda porsiyonların küçülmesi ve maliyetleri düşürmek adına kullanılan kalitesiz ürünlerle birlikte lezzetsiz ve rahatsız edici yiyeceklerin varlığı buna sebep. mutlaka bu konuda bir düzenleme gelmeli.
-
@Rhonster mirastan gelecek 1 milyon ₺ param var. 1 ayı bulur bulmaz gelir. Daha 1 hafta önce arkadaş ile sohbet ederken faize yatırım yapma dolar al demişti. Öyle karar verdim. Para elime geçmeden dolar fırlıyor kafayı yiyeceğim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum