DV2025 Sohbet Odası
-
@hashirama güzel şamata yaptık o zaman haklısın ama hnbs görünce büyük hayal kırıklığı sonrası yapacak bir şeyin olmaması ve hayatın devam ettiği gerçeğini kabullenmek biraz zaman alıyor :) kader demekten başka şansımız yok :) o sene bu sene diyip beklemeye devam :))
-
@Emrah-Borazan doğrudur abi. Bende meleke oldu ama ya HNBS görünce artık hıı öylemiymiş, hayırlısı be seneye bakah göreh diyip kapatıyorum... Bu nasıl bir savunma mekanizması freud görse kendine antitez yazar. 😂
-
Günaydın arkadaşlar Bugün İstanbul havası mükemmel, Baharı özledim, baharla beraber heyecanımız artacak. Amerikan rüyasına bir gün daha eksiktik, yeni güne merhaba, elbet bir gün diyerek umutla. bekliyoruz.

-
Umutla, Heyecanla Bekliyoruz.
Without Dreamers There is No :)) -
@Ufuk-Sener Amerikan plakası saymaya son 3 :crossed_fingers: :united_states:
-
Günaydın hepimize. yarın 52 benim memleket daaa.
-
@hasnotben abi ihtiyacı mı kaldı 20 yılı devirdik bu yolda, kuruduk. Anlık aşağıdaki gibiyim :))

-
@Riethian Hala inanmak istemiyorum. O kadar nasıl şanssızlık olur :))
-
@korki
ağzımızda sigara valla selected diye bağırmayı nasip et :)
bu sene ki totemimiz de bu olsun bakalım.
video cekip atmayı nasip et :) -
@Riethian sen kendine bi kurşun falan döktür kardeş 20 sene nedir 😄
-
@Riethian Gelecekteki ben :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Dv lotterye başvurma rekoru neymiş öğrenip acilen guiness rekorlar kitabına adımızı yazdırmamız lazım
-
Kaldı 53 gün. Aramızdan kime çıkacak acaba :)
Benim şuan ki C planım Dv lottery. Genelde heyecanlı olurdum ama bu sene sakinim, bana çıkmasada sorun olmaz :D
@Riethian bu abiye çıksın :D -
@doguStone Tutmaz bu nerden biliyosun diye sormayın..
-
@Birgariphayat
İlk sene evlenme yıldönümümüz diye o gün başvurduk onu totem edindik çıkmadı :)
2. sene başvuruda kedilerimizin patilerine bastırdık başvuruda ve sonuçta çıkmadı :)
bu senede ki totemimizde bu olsun video çekerek bakalım :) -
@doguStone sana bir tüyo veriyim video çekersen çıkıyor. Forum ailesinden birisinin videosu var
-
arkadaslar benim memeletin plakasina gelmisiz. Ben biraz mola vereyim .bolamanda yagli yiyim daa .boztepede cay icip devam 52
-
@ayvalik10 @Muhtaradana :) abi insallah bu sene kazanirsiniz devam eder sevinciniz be
-
Herkese iyi akşamlar. Tanri herkese gönlünce versin inşallah herkes mutlu olur. En önemlisi herkes gc a ulaşir.. :)
-
sikayet etmek ne haddimize sükürler olsun her halimize :D kaldi 52 hadi bakaliimm :D bu arada hayirli ramazanlar forum ailesi dualar belli zaten söylememe gerek yoktur umarim :D :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
sikayet etmek ne haddimize sükürler olsun her halimize :D kaldi 52 hadi bakaliimm :D bu arada hayirli ramazanlar forum ailesi dualar belli zaten söylememe gerek yoktur umarim :D :D
Vakit daraliyor herkeste bir heyecan var.. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum