DV2025 Sohbet Odası
-
@hasnotben Günaydın, hayırlı ramazanlar. :) siz yazınca fark ettim sohbet sayfasında ancak on kişi var veya yokuz.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hasnotben Günaydın, hayırlı ramazanlar. :) siz yazınca fark ettim sohbet sayfasında ancak on kişi var veya yokuz.
Günaydin. yakin zamanda bende ayriliyorum 1 kişi daha gidicek :)
-
@lawyergirl aynen, ramazandan sonra üç dört gün de bayram telaşıydı, izindi derken geçer. baya az kaldı esasen.
-
Herkes sohbet odasından ayrılmayı hedefliyor. :)) daha durun dv26 sohbet odası da açılacak mayısta
-
Silindi.
-
Silindi.
-
Bu ileti silindi! -
Ben kazansam da buralardayım. Oradan tecrübelerimi sürekli yazarım :))
-
@hasnotben Teşekkür ederiz 🙂
-
@lawyergirl Ne demek :))
-
@hasnotben senin benim gibi tecrübe yazıcam diyenler olmasa forum kalmazdı :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Ben kazansam da buralardayım. Oradan tecrübelerimi sürekli yazarım :))
Çikarsa bizde gideriz :)
-
Forumda daha çok yeniyim ve @semavi gibi birini hem buradan tanıdığım hem de YouTube’dan takip ettiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi. O kadar değerli insanlar var ki forumda bu kişilere kullanıcı demek az kalıyor bunlar gerçek bir kahraman. Amerika’ya gidip de oranın yaşamına kapılan çok kişi var. Orada olup buraya tecrübelerini yazanlara minnettarım.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hasnotben senin benim gibi tecrübe yazıcam diyenler olmasa forum kalmazdı :)
Gidersem tecrübelerimizi yazariz
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

California'nın gürültüsünden, pahalılığından, değişik insan tiplerinden sıkılan herkesi memleketim Oregon'a beklerim arkadaşlar. Hava teninizi yakmaz, doğası el değmemiştir ve yaşam kalitesi yüksektir. En önemlisi 40 milyon nüfuslu California yerine sadece ve sadece 5 milyon nüfuslu memleketimi tercih etmeniz takdirinde insan olarak daha fazla değer gördüğünüzü hissedeceksiniz. Unutmayın atalarımız boşuna dememiş. Nerde çokluk orda ... :D ahahahahaha @hadi-BE 'nin attığı güzel fotoğraflara kanmayın :D
Vay arkadaş. Koynumuzda Oregon çıngırakli yılanı mi besledik yoksa 😂😂😂
Tabi ki farklı yerlere dagilalim. Dagilalim ki gezecek , takılacak cok yer / arkadaş olsun. Kalabalık konusuna gelirsek. Evet biraz kalabalık. 5 sene sonra bakmışsın, abiiii ben de geleyim beee Oregona diyebilirim 😂😂
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hasnotben Geçen senelerde forumda hep Florida ve Teksas konuşulurdu. Son zamanlarda güneyden Batıya geçiş yaptık ve gittikçe Kuzeye gidiyoruz :D Bu sene forumda kazanan çok olursa komple kuzeyli olur yazları @hadi-BE 'yi ziyarete gideriz Cali'ye :D ahahahah
Ya benim ev biraz küçük falan ama.... Ohooo şimdiden başladım. Havalara bak 😂
-
@hadi-BE Daha ilk günden rüyamda yemediğim yemek kalmadı 😄 Kısırlar, köfteler ne ararsanız var 😄 Oruç erken vurdu yahu ahahahhah
-
@hasnotben Allah hiç birimizi düşürmesin o odaya :))
-
@Riethian amin :))
-
@Riethian Amin …
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum