DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Sizin olduğunuz aşıyı sağlık ocağı ücretsiz yapıyor bilginiz olsun. Bende aynı yolu izleyeyim kabul etmezlerse bir tane de kendileri aşı yaparlar artık :( teşekkürler @Revolter
-
@Mehmet-Yıldız
bulması kolay bir aşı değil maalesef, geçen sene de bu tür sorunlar yaşandı. Tek yolu, her gördüğünüz eczaneye sormak oluyor. Hamileler için istenen bir aşıymış, siz göçmenlik için lazım derseniz çok sorgulamayacaklardır. Ve evet sorarken boğmaca da olacak diye diretmeniz gerekiyor, yoksa td sanılıyor.
Sağlık ocağında da tdap aşısını kayıtta zorlanıyorlar ama var, ben eklettim. Aşının karton kutusuna bakınca arayıp bulmuşlardı. Aşina olmadıkları bir şey sanıyorum. göçmenlik için önemli olduğunu, boğmacayı da kapsadığını anlatmaya çalışın (tabii kolay değil ama başka çözüm henüz bilmiyorum). Ve kaydı girecek bir sağlık kuruluşu (sağlık ocağı vb) aşı olmaya özen gösterin (kaydı girebilmeleri için).
Ya da 37 euroydu galiba, kontrolde olabilirsiniz.
Not: Bu durum Viyana’da mülakata girecekler (molnar muayenesi) içindir. Geçen sene tdap aşı kartı sunulunca kabul ediliyordu.
Unganlarda yapılan muayene için bu tür (korona aşısı dışında olan) aşıların kabul edilip edilmediği bilgisi deneyimlerdedir. -
Merhabalar ceac.state.gov/iv sitesinden kontrol ettiğimde durum kcc gözüküyor burası mail aldığımızda değişecek mi
-
@Mehmet-Yıldız Yanlış anladınız sanırım ya da ben yanlış anlaşılacak bir şekilde anlattım, çok öncesinden Td adult olmuştum (3 sene kadar önce) , yakın zamanda eczaneden Tdap temin ettim belli bir ücret karşılığında. Onu oldum sağlık ocağında.
-
Cümleten Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar
Konsolosluktaki Vize mülakatına ücretleri kapıda ödeme yapabiliyor muyuz ? Birde ek olarak galiba Telefon vs elektronik eşyalar içeriye alınmıyormuş. Bu tür eşyaları emanete alıyorlar mı acaba ? -
@Bykunter Kapıda ödeme derken? İçeride ilk sıranız para ödeme yeri olacak oraya sıra ile alıyorlar sizleri oradan ödeme yapıyorsunuz.
-
@Mehmet-Yıldız ilgili kurum muayene öncesi kesinlikle aşı olmayın demesine rağmen neden aşı oluyorsunuz, bence asıl sorgulanması gereken konu bu.
-
@Bykunter ilgili sorularınızın hepsi forumda defaatle cevaplanmış, detayı verilmiş, ziyadesiyle açıklanmış sorular.
tek yapmanız gereken ileti yazdığınız başlığı okumak. -
@Eneshan-Yesilyurt bu başlıkta detaylıca cevaplamıştım, kontrol edebilirsiniz;
-
@Muratsim ilerleyen dağıtımlarda mülakat alacaksınız, sabırla bekleyin.
-
@Mehmet-Yıldız ihtiyacınız yoksa durduk yere td olmayın derim. Geçen sene konuşuluyordu, yetkin olduğum bir konu değil ancak aşıların arası 1 ay olmalı, sonra tdap bulursanız da beklemeniz gerekebilir.
Bu 1 ay bekleme mevzusunu doktorunuzla konuşursunuz tabii. Ölü aşı/ canlı aşı olarak değişiyormuş aşıların arasındaki süre.
Tdap bulursanız değerlendirirsiniz. Ya da endişe etmeyin dediğim gibi en kötü Molnar’da eksik aşılar yapılıyor. Euro bazında tasarruf oluyor bu şekilde tabii, tdap eczane fiyatı da bu sene ne kadar bilemiyorum.
Tekrar belirteyim: Not: Bu durum Viyana’da mülakata girecekler (molnar muayenesi) içindir. Geçen sene tdap aşı kartı sunulunca kabul ediliyordu.
Unganlarda yapılan muayene için bu tür (korona aşısı dışında olan) aşıların kabul edilip edilmediği bilgisi deneyimlerdedir. -
Merhaba arkadaşlar covid aşısı için biontech yada sinovac olması fark ediyor mu ? Hic bir yerde biontech bulamadım her yerde sinovac var. Sinovac olup yakin zamanda uganlara giden oldu mu sorun çıkartıyorlar mı?
-
-
@Vildan-0 teşekkürler 🙏🏻
-
@gucarslan abi bünyem alerjik bi problem olursa Viyana’da sıkıntı yaşamayım diye çekiniyorum.
-
@Mehmet-Yıldız vurunduğunuz aşı sebebiyle sağlık raporu alamama riskini göze alıyorsanız o başka tabi.
oradaki kurumdan onay almadan aşı yaptırmanızı tavsiye etmem. -
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
B btek14 bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan teşekkür ediyorum abi sadece antikor testiyle gideceğim ne gerekiyorsa orda yapılır, saygılar 🙋🏻♂️
-
Nisan Bulteni aciklanmis.
Cut-off EU icin 18.000...
-
@btek14 Selamlar yeni bülten açıklandı sadece 500 artışla 18k da kaldı, süreci nasıl okumalıyız?şahsen 23k ile korkmaya başladım current olamayacagim ya da eylüle kalacak kota dolacak diye
-
@yakt05 Bir diğer dez avantajı da vizenin pasaportunuza basıldığını varsayarsak. USA’ya giriş süreniz bu doktor raporunun verildiği tarihten başlayacak. Örneğin muayene den 5 ay sonra mülakata girip vizenizin onaylandığını varsayarsak USA’ya giriş için yalnızca 1 ayınız olacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum