DV2025 Sohbet Odası
-
@korki ülkenin halini gördükçe elde ettiğimiz şey ne yazık ki değerini daha da çok arttırıyor. Almanya oturumunu ne zaman almıştınız bilmiyorum ama belki o zaman ülke daha iyi haldeydiyse onun için değersiz gelmiş olabilir size. Çekilişin değeri ilk başvurudan sonra benim için hep aynıydı başvur unut açıklanma günü sonucu kontrol et ve tekrar unut bir daha ki başvuru dönemine kadar. Ama ilk başvurudan sonra diğer seçeneklerine bakmaya başladım WaT, J1 Internship vs vs
-
@korki bugün bir söz okudum, sizi tarif ediyordu :
"Gideceğiniz yer değil, seyahat etmek sizi heyecanlandırıyor."
-
@beceke Ben o sözü son 1 haftadır söylüyorum 😄 Geçmiş sayfaları okursanız bol bol göreceksiniz o cümlelerimi😄
-
Bu ileti silindi! -
İyi pazarlar arkadaşlar çalışmaya devam sayaç tıkandı kaldı biri el atsın hep 60 bandında ilerliyor :D
-
@JesusLord Beklenen gün hafif korkutmuyor da değil 😄
-
Almanya davet mektubu hakkında bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
-
Günaydın mangal için öneriler
https://www.instagram.com/reel/C0yTpOiRkNy/?igsh=eHlweHFjdXNrdGFu -
@ayvalik10 Çığır atlamışlar mangal konusunda :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydın mangal için öneriler
https://www.instagram.com/reel/C0yTpOiRkNy/?igsh=eHlweHFjdXNrdGFuBunlar pro olmuş artık be 😂
İyi pazarlar a dostlaaaaaar!
-
@hadi-BE

Sahiden iyi mi pazarlar :D -
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE

Sahiden iyi mi pazarlar :D😂😂
Ne desem bilemedim 😁
-
Günaydin herkese iyi pazarlar. :)
-
8 pazar sonra saat sayıyor olacağız :))
-
@newbie97 Böyle söyleyince çok az geldi :D
-
@Atlantis00 2 su faturası daha ödeyince günü geliyor işte :D
-
@newbie97 Fatura günlerinin arasından bir saat geçiyor gibi hızlı geçiyor biz biraz daha konuşursak bu gidişle sonuçlar geceye açıklanacak :D
-
@Atlantis00 Benim su faturası özellikle ateş pahası... Sadece bizim belediyeye özgü bir şey mi bilmiyorum ama muhtemelen öyle. Buranın belediyesi her ay suya zam yapıyor her ay aylık enflasyonu yansıtıyor faturaya bu da demek oluyor ki bir sonraki ayın su faturası her türlü geçen aydan fazla gelecek. 3 metreküp suya 73 tl verdim galiba en son, tek kişiyim minimum düzeyde kullanıyorum birde 3-4 kişilik ailede olsam 10 metreküp kullanımı felan geçsek herhalde 300 400 gelir gibi :D
-
@newbie97 Evde iki kişi yaşıyoruz. 242 tl ödemişiz biz :D
-
Providence, Rhode Island'dan güzel bir fotoğrafla bugünü de bitiriyoruz. Hayallere 8 haftasonu kaldı. :crossed_fingers_light_skin_tone: :united_states:

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum