DV2025 Sohbet Odası
-
@Murat-4 Ortalama yakıt tüketimi 100 km 5 litre yakar 3 tekerde birazda fark eder hem hız hemde konfor, açarsın müslüm babayı otobanda yağ gibi akarsın.
-
Benim aklima nedense bu geliyor :face_with_tears_of_joy:
-
-
@Ufuk-Sener 5 litre çok iyimser bu büyük motor için, rahat 10 ve üzeri yakması lazım 5 i normal 250cc likler de yakıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Yok yaa onlar kokluyor benzini ama harley affetmez gerçi litresi 3 dolar bize komaz amerikada :))
-
@Ufuk-Sener Galonu 3 dolar litresi olsa batarız :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hadi-BE Kullandım çok titreşim oluyor.. voyeger1700 tavsiye ederim
https://www.facebook.com/kubidkci/videos/825056127604190?locale=tr_TR
-
Silindi.
-
@newbie97 evet bunlara alışmak lazım galonlara 1 galon 3.78 litreymiş :)) tebrik ederim
-
Bu konuda ABD'de kullanılan ölçü birimleri güzelce detaylandırılmış baya faydalandım :))
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 evet bunlara alışmak lazım galonlara 1 galon 3.78 litreymiş :)) tebrik ederim
Abd de litre ile satilan birşey yok :) sütler vs hep galonla :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gtx295 :)) yavaş yavaş alışmak lazım galonlara balonlara :))
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Amerikan araçlari genel olarak çok yakar. Öyle normalleşmiş ki bu askeriyeden tut herşeyde öyle... Mesela m1a2 :face_with_tears_of_joy:
-
https://www.youtube.com/watch?v=W4SgGWIAHIk&ab_channel=Luna
Bir gün bu dünyayı geride bırakacaksın.
Bu nedenle hatırlayacağın bir hayat yaşa. -
Bu ileti silindi! -
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Kullandım çok titreşim oluyor.. voyeger1700 tavsiye ederim
https://www.facebook.com/kubidkci/videos/825056127604190?locale=tr_TR
Çok deneyimli değilim aslında. Aklımda KTM Duke 390 var 😂 oraya göre biraz küçük kalır da. Sonradan abilerinden alırım. Naked severiz.
-
Bir işe kalkismadan değerli forum ailemizin fikrine danışmak istedim.Ben küçük miktarda(gücüm yettiği kadar) yatırıma girmeyi düşünüyorum.Aklimda borsa ve coinler(risk barındırması açısından hoşuma gidiyor.1 adim önde diyebilirim)var sizce hangisi daha mantıklı olur.Ayıracağım bütçe 80.000 seviyesinde
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bir işe kalkismadan değerli forum ailemizin fikrine danışmak istedim.Ben küçük miktarda(gücüm yettiği kadar) yatırıma girmeyi düşünüyorum.Aklimda borsa ve coinler(risk barındırması açısından hoşuma gidiyor.1 adim önde diyebilirim)var sizce hangisi daha mantıklı olur.Ayıracağım bütçe 80.000 seviyesinde
Sana şunu al bunu al demiyeceğim. Coin piyasasinda her zaman tepeden almamaya çaliş birşey çok yükselmiş ise ondan uzak dur derim. Grafiği okuyup ATH (All time High) yapmayan coinlere odaklan. Yada uzun sürede projesi gerçekten saglam proje lere yatirim yapabilirsin.
Hizli ve kolay para kazanmak istiyor isen bu piyasadan uzak dur. Ve sakin ola sakin birilerinin kanallarina girip oradan şu al bunu al diyenlerden uzak dur.
-
@gtx295 Kolay yoldan zengin olma amacim yok ama uzun vadede kazanç sağlamayı elbette isterim ki amacım da bu yönde zaten.Benim düşündüren borsa yere daha sağlam basarken coinlerde daha çok dalgalanma olması.Direkt olarak söylenen coine girmek tarzım olmadığı gibi fikirlerinizi de coin ya da borsaya gir gibisinden duymak isterim.
-
@Birgariphayat, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Kolay yoldan zengin olma amacim yok ama uzun vadede kazanç sağlamayı elbette isterim ki amacım da bu yönde zaten.Benim düşündüren borsa yere daha sağlam basarken coinlerde daha çok dalgalanma olması.Direkt olarak söylenen coine girmek tarzım olmadığı gibi fikirlerinizi de coin ya da borsaya gir gibisinden duymak isterim.
Hocam ben FTX den sağlam battim. Bu yüzden bana göre en "güvenilir" olani bütün parayi bölmek.
Kullandiğim borsalar Binance Bybit Bingx Websea Okx. Aktif olarak bunlari kullaniyorum ben.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum