Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Baker İş İlanı - Brooklyn, New York City

İlan ve Duyuru
3 3 280 4

Benzer Başlıklar

• Long Island - New York - Ev Islerine yardimci - Is Ilani

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    186 Bakış
    Ron NycR
    Merhabalar, Ev islerine yardimci olacak, yemek yapmayi bilen, titiz tertipli duzenli, araba kullanabilen, "East Setauket/Port Jefferson" civarinda oturan 25-35 yaslarinda bir birini ariyoruz. Ilgilenenler kendinleri hakkinda kisa bir bilgi ile bu eposta'dan ulasabilirler -> [email protected] Tesekkurler Rony
  • Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı)

İlan ve Duyuru
    15
    2
    9 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Ramazan-Demirel, içinde söyledi: Bahçıvan (İstanbul ABD Konsolosluğu İş İlanı) mrb iş başvurusu yapmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz Yukaridaki linke gidip "Apply to this vacancy"e tiklamaniz gerekiyor. Daha sonra sitede hesap olusturarak basvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Satilik Hyundai Elantra Arac (Long Island - New York)

Taşındı İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    249 Bakış
    MySeaM
    @sutik Aracin resimlerini de yuklerseniz, belki ilgilenenlere kolaylik olabilir.
  • Firin - urun teslimati ve dagitimi (New York/New Jersey)

İlan ve Duyuru
    1
    3 Oy
    1 İleti
    2k Bakış
    ilan ve duyuruI
    New York ve New Jersey bolgesinde unlu mamüller üzerine faaliyet gösteren firmamıza belirlenen rota kapsamında, satış noktalarına dağıtım yapacak delivery guy /driver arıyoruz. Haftanin 5-6 gunu marketlere farkli urunleri dagitilacak, siparis ve fatura takibi de yapilacak. Ucret: Haftalık 300$ + günlük satıştan %7 komisyon. Çalışma ve oturum izni olanlar ve ayrica ehliyet sahibi olanlar pozisyon icin değerlendirilecektir. Müracaat Ali Ihsan Ay: email: [email protected] tel: + 1 973 652 73 93 Adres: Garfield Cookies 24 Plauderville Ave Garfield / New Jersey / 07026
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k