DV2025 Sohbet Odası
-
Sevgili Green Card,
Umarım bu satırları bulur ve beni bir adım daha yakından tanırsın. Lise yıllarımdan beri seni takip ediyorum. O yıllarda başlayan hayalim, şimdi üniversite son sınıf öğrencisi olmama rağmen daha da büyüdü.
Bu yıl, 22 yaşındayım ve kendimi seninle buluşturmak için hazır hissediyorum. Her gün, başvuruların açıklanacağı 4 Mayıs'ı ve 6 Mayıs'taki doğum günümü düşünüyorum. Bu tarihler, benim için seninle kavuşmanın mümkün olabileceği harika bir hediye olabilir.
Lise yıllarımdan beri süren bu yolculuğun sona ermesini dört gözle bekliyorum. Umarım başvurum olumlu bir sonuç alır ve birlikte yeni bir hayatın kapılarını aralarız. Seninle tanışma umuduyla, bu mektubu yazıyorum.
Sevgiler, Sedat :)
-
Herkese günaydın,
Aranıza yeni katıldım. Bu üçüncü başvurum ve umarım 4 Mayıs günü alacağım mutlu haberle birlikte son başvurum olur. Taşınmayı planladığım Amerika'nın Midwest bölgesinden, ve özellikle Güney Dakota eyaletinden, bolca fotoğraflarla bu sohbet odasına katılım sağlamayı planlıyorum.
Sevgiler
-
Günaydın herkesee 🙂
-

Günaydın herkese :)
-
@Atlantis00 Günaydın 🙂
-
günaydın, süre azaldıkça hem umut hem endişe hissetmekten kendimi alamıyorum. nasılsınız?
-
@lavender Aynı hisleri paylaşıyoruz. Bir yanım çabucak beklenen gün gelsin sonucu öğrenelim, bir yanım da umut etmek çok güzel bir his, bazen varılacak yer değil de güzel olan şey yolculuktur. Yolculuğunun tadını çıkar diyor :)
-
@korki İnşallah hayaliniz, hayallerimiz en kısa zamanda gerçekleşir :) Size de sevgiler
-
@lavender İnsanı bilinmeyen korkutur ben de sonucun ne olacağını bilmediğimden heyecandan çok stres ve endişe duygularım ağır basıyor günler azaldıkça
-
-
bugunde günaydın :) bayrmdı seyrandı tatildi derken hızlı gececek gibi
-
Günaydın kırmızı mavi şeritlerin hayalini kuranlar...
-
@Ping-PONG forumda sohbet bütünlüğünün bozulmaması için belirli sayıda ileti yazan forum kullanıcılarının hesap silme taleplerini gerçekleştiremiyoruz. Ama talebiniz doğrultusunda sizi forumdan süresiz uzaklaştırabiliriz.
Gelen şikayetler ve sizin talebiniz doğrultusunda sizi forumdan süresiz uzaklaştırdık.Hayatınızda bol şans diliyoruz
-
-
günaydın dv 2025 odası :)
-
cuma mubarek gün dua edelim hep beraber dv2025 mülakat odasına gecmek nasıp olsun :)
-
Selam dostlar hepinize haftanın son iş gününden umutlu yarınlar diliyorum. Azim ve umut etmekten, hayal kurmaktan asla vazgeçmeyin ve bunlar için de çabalayın.
''Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre, ümitsizliğe gerek yok''
demiş Mevlânâ. Hoş kalın hoşça kalın. -
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@lavender İnsanı bilinmeyen korkutur ben de sonucun ne olacağını bilmediğimden heyecandan çok stres ve endişe duygularım ağır basıyor günler azaldıkça
Stres yapmaya gerek yok. Oluruna birakalim insallah cikar diyelim. Tabiki bizim temennimiz cikmasi yonde. Korkmayin kendizine korku asilamayin hersey gecer hocam. :)
-
@gtx295 Bu sene çıktı çıktı, dolar 100 200 olduktan sonra çıksa da pek bir şey ifade etmeyecek artık :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum