Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya işçi alımı

Almanya
10 5 472 6

Benzer Başlıklar

• Almanya'daki Türk Avukatlar

Almanya
    3
    0 Oy
    3 İleti
    254 Bakış
    Berlin DanismanlikB
    Merhabalar, Spesifik bir sorunuz varsa yanıtlamaya çalışayım.
  • Almanya için Vize Başvurusunda Sabıka Kaydı

Taşındı Almanya
    19
    2 Oy
    19 İleti
    14k Bakış
    Onur BattalO
    Herkese meraba uyusturucudan 4 yıl ceza aldım ama daha yatmadım ve sicilim daha bozulmadı bozulursa ve bu cezayı alıp ceza evine girip çıkarsam almanayya aiyle birleşimi ile gidebilir miyim ilerde alman vatanaşı olan birinden çocuğum olsa peki gidebilir miyim bigisi olan var mı arkadaşlar yardım etsin teşekkür ediyorum
  • Amerika'da iken Almanya Vizesi Almak?

Taşındı Almanya
    13
    1 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    I
    @crazycells bu konuda bilgi edinebildiniz mi acaba? Wat programında iken almanya erasmus vizesi icin Amerika’da Almanya konsoloslugundan basvurmamız mümkün mü? Türkiye’de 10 mayısta basvuru icin sıraya girdim ama sanırım ben wat programına gidene kadar bana randevu atanmayacak. Mecburen Amerika’da halletmem gerekiyor. Birisi orada kayıtlı bir adresim gözüktüğü icin mümkün oldugunu söyledi bir arkadasımda mümkün oldugunu söyledi fakat ben endiseliyim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • Almanya Göçmenliği

Taşındı Almanya
    72
    1
    5 Oy
    72 İleti
    9k Bakış
    MySeaM
    https://www.sozcu.com.tr/iste-ab-nin-sinir-kontrolu-karari-vize-bile-yetmeyebilir-p84904
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k