DV2025 Sohbet Odası
-
@EasternStar :) biri değil birileri oluyor bence
-
Günaydın 3 gün sonra Düzce den başlayacağız geri saymaya :)
-
Günaydın herkese hızlı geçen hafta sonu diliyorum. Zaman hızlı geçsin. :))
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydın herkese hızlı geçen hafta sonu diliyorum. Zaman hızlı geçsin. :))
zaman hizli geciyorda biz ayni kalmiyoruz :) bence bu sene artik beklemenin son senesi olsun herkesin diyelim :)
-
Herkese günaydın🙂
-
Piknik havaları geldi vallahi :)
-
@newbie97 Bu sene bahar çok erken geldi.... 🙂
-
Merhabalar güzel bir hafta sonundan herkese merhabalar bir kaç gündür yoktum uzaktım forumdan uzaklaşmak zor oluyor :)
-
@lawyergirl Evet Ankara özellikle çok sıcak, şimdiden böyleyse yazın vay halimize
-
@T-C-Kubilay-Dikici Boşverin uzaklaşmayın forumdan çayınızı kahvenizi alın gelin :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 uzaklaşamıyorum da zaten bakalım şans bu sene bizim yanımızda olacak mı göreceğiz.
-
@newbie97 aaaa bim kahvelsi güzel ama o makinalara bayılıyorum laf ettirmem :)
-
@newbie97 sen görüsün pikniği pazartesiden sonra :)
-
@debbieLA77 Şu an hava Ankara da 16 derece pazartesi-salı-çarşamba 12-13 derece gösteriyor yine sıcak olacak baya zaten gün boyu hava sıcak oluyor bir geceleri soğuk oluyor oda üşüyene. Ben kışı atletle geçirdiğim için yazı hiç sevmiyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 aaaa bim kahvelsi güzel ama o makinalara bayılıyorum laf ettirmem :)
Duzgun bir kahve icerseniz birdaha o kahveleri icmezsiniz :)
-
@gtx295 Muhtemelen öyle ama düzgün kahve makinelerinin 15-20 bin tl bandında satıldığını düşünürsek market kahveleri ilaç gibi geliyor :)
Bunu aynı şey gibi de düşünebilirsiniz ömrü boyunca dominostan, pizza huttan pizza yiyen birisi yada burger king mcdonalds hamburgerinin tadına alışan birisine nasıl ev pizzası yada ev hamburgeri lezzetli gelmiyorsa buda aynı hesap :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Muhtemelen öyle ama düzgün kahve makinelerinin 15-20 bin tl bandında satıldığını düşünürsek market kahveleri ilaç gibi geliyor :)
Bunu aynı şey gibi de düşünebilirsiniz ömrü boyunca dominostan, pizza huttan pizza yiyen birisi yada burger king mcdonalds hamburgerinin tadına alışan birisine nasıl ev pizzası yada ev hamburgeri lezzetli gelmiyorsa buda aynı hesap :beaming_face_with_smiling_eyes:
Bence lezzetli gelir :) yapan kisiye/ yere gore degisir. Her zaman farkli yemeklerin tadina bakmak lazim diye dusunuyorum :)
-
GC çıkmazsa benim gibi iltica etmeyi düşünen var mı
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Bence lezzetli gelir :) yapan kisiye/ yere gore degisir. Her zaman farkli yemeklerin tadina bakmak lazim diye dusunuyorum :)
-
@mcvk İltica sebepleri tahdidi olarak sayılmış. O sebeplerden hiçbirini barındırmadığım için ben düşünmüyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum