Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :)
-
Bana çıkmış olsaydı gelecek sene satılacak biletlerin yarısını satın alırdım kalan yarısını da fakir fukaraya dağıtırdım özellikle yetim ve öksüzlere
-
Konunun adini kaybedenler kulubu olarak degisebilir miyiz lutfen? :))
-
@edelweiss Amorti bile yok.
Aldığım son piyango bileti olabilir belki. -
@saulgoodman Koca bir sulale ve alinan +15 bilet dusunun. Bizde de bir amorti bile yok.
-
-
@metert Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
amerika'ya gidebileceğime hiç inanmıyordum evet öylede oldu çıktı ama gidemedim ;)
(Dv18 - 280XX) En kötü senaryo bu olsa gerek gerçekten çok üzücü bir durum yaşamak istemem :(
-
@edelweiss Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
Konunun adini kaybedenler kulubu olarak degisebilir miyiz lutfen? :))
Sayın @Edelweiss konu başlığı değiştirdim haklısınız size katılıyorum :)) aramızda sanırım en yüksek ikramiye sayın @yapay-zeka bulunmakta son 3 rakamla kendisini tebrik ediyorum :)) tekrar
-
@freeworld Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
Muhtemelen piyango bile yetmez ama zip kodu 94022 veya 94027 olan herhangi bir yerde yaşardım.
Maksat hayal kurmak olsun 😁
Sayın @FreeWoRLD ilk önce anlamadım zip kodunu girip ev fiyatlarını araştırınca anladım olayı :))) yani millipiyango gerçekten yetmezmiş $ 49.990.000 evmi olur arkadaş ayıp ama :))
Merak edenler için evin linkinide atıyım (Gerçi ev demek haksızlık): https://www.zillow.com/homes/for_sale/Los-Altos-CA-94022/pmf,pf_pt/69299302_zpid/97513_rid/globalrelevanceex_sort/38.944457,-119.924012,35.909073,-123.87909_rect/7_zm/
-
@volkanu geçen günlerde haberlere konu oldu milli piyango çekilişinde arka taraftan biri top atıyordu birilerine çıkartıyorlar belliki
-
@sadikcagan evet ben de izledim o videoyu, top düşmeden kız 6 numarayı kaldırıyor.
O videodan sonra Sayıştay açıklama yapmış.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/milli-piyango-cekilisleri-guvenli-degil-2938444/ -
Son üç rakama göre 200 tl çıktı çeyrek biletime. Hayaller, hayatlar:))
-
@paw-of-eagle Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
Son üç rakama göre 200 tl çıktı çeyrek biletime. Hayaller, hayatlar:))
Tebrik ederim :) Forumda 2 kişi oldunuz son üç rakamdan kazanan. Hayatım boyunca amorti üstü görmek nasip olmadı. Gerçi bu sene oda olmadı :) Nasip green card sanırım.
-
70.000.000 büyük ikramiye kazanan numara: 7615536
elimdeki tam bilet numarası: 7615143yaklaşık 400 bilet ile büyük ikramiyeyi kaçırdım :(
-
@loser Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
70.000.000 büyük ikramiye kazanan numara: 7615536
elimdeki tam bilet numarası: 7615143yaklaşık 400 bilet ile büyük ikramiyeyi kaçırdım :(
İşte bu fena olmuş :(
-
@loser Nick ve durum uyumu haha :))))
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@hadi Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
@crazycells evet cok guzel yerler ama oralar Manhattan'in gobegi, biraz once baktim 2+1'ler 1.5-2 milyon dolar civari. Eminim Brooklyn, Queens, Long Island taraflarinda da yasanacak yerler vardir. Cok eskiden duymustum Harlem'in bazi sokaklarina beyaz kedi bile giremez denirdi, asli astari varmi hep merak etmisimdir. Elde tesbih biyik burarak, yumurta topuk kunduralarla Harlem'i karis karis dolasmak fena olmazdi aslinda.
dogrudur :) harcayacagimiz para 10 milyon olunca, ben de rahatca harcadim :)
-
@rüzgar üç biletin birinde son iki rakam var çeyrek olduğu için 35 tl verdi üç biletin ikisini kurtardık :)
lotoda şans yok ama inş dv lottery de bu sene şans yüzümüze güler -
@sadikcagan Yılbaşı Milli piyango (Kaybedenler Klübü) :) içinde söyledi:
@rüzgar üç biletin birinde son iki rakam var çeyrek olduğu için 35 tl verdi üç biletin ikisini kurtardık :)
lotoda şans yok ama inş dv lottery de bu sene şans yüzümüze gülerTebrikler! :)
Bende 2 bilet vardı artık yok ikramiyede yok :) Size katılıyorum umudumuz dv lottery kaldı gerçi ben çıksa hemen gidecektim :)))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum