DV2025 Sohbet Odası
-
@hadi-BE Hahah Hoçça galın gideyom ben . Pankartı bile açabilirim 😀

-
@hadi-BE uçağa binerken körük kapısının hangi yöne gittiğini gösteren tabela önünde ben resim çekilicem.
-
Günaydın forumcular ☀️ 🇺🇸
-
@SYTSNGR Hocam havalimanında bile haber vermeyin uçak rötar yapar bir şey olur abd ye varınca verin bence haberi hatta gc basılsın alın dönün öyle verin :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Bu daha iyi. Nemelazım uçağı bile kaçırabilirler :)
-
Tünaydın arkadaşlar sayacı göremiyorum
-
@hasnotben Her şey beklenir aynı tip akrabalardan bende de var birine haber versem ışık hızıyla tüm sülaleye yayılır haber zaten akrabaların arasında en başarısız, en vasıfsız ben olarak göründüğüm için muhakkak nazar felan değer
-
@hadi-BE Sizden böyle storyler bekliyoruz :grinning_face_with_sweat:
-
@JesusLord sayfayı yenile
-
@newbie97 çekilişi kazanmaktan çok onları şaşırtmak daha çok zevk verecek. Sabret
-
@hasnotben İnşallah o günler çok uzakta değildir...
-
@newbie97 Acaba aynı sülale grubundan olabilirmiyix diyerek şaşırarak okudum 😀 Hatta duble şaşırdım , Eşimin akrabalarıda aynı cins 😀 Bende tek benim akrabalarım böyle diye hayıflanıyordum 😀
-
@hasnotben @newbie97 Arkadaslar ufkumu açıyorsunuz giderek , Amerikaya yerleştikten sonra söylemeye karar verdim 😀
-
Ben çocukluğumdan beri ben Amerika’ya gideceğim dediğim için, artık kimse takıp kem göz ile baktığını sanmam rahatım bu konuda. Şükür gitmişsin kurtulduk senin dırdırından bile diyebilirler :D
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE uçağa binerken körük kapısının hangi yöne gittiğini gösteren tabela önünde ben resim çekilicem.
😂😂 Evet bak. El sallama olayı orada da olabilir. Yazdım bunu 😂
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Sizden böyle storyler bekliyoruz :grinning_face_with_sweat:
Aman tövbe. Videoyu sonuna kadar izledin mi? 😂😂
-
çantalarınıza havalimanına giderken iyice bakın çünkü un - şeker - tuz gibi torba içinde bulabilirsiniz. Bizim hanım ihbar edecek çünkü beni gidersem
-
@newbie97 bence gc kart gelsin aradan bi 2-3 sene geçsin müge anlıya çıkana kadar haber vermeyelim🤣🤣
-
Ben Amerikan pasaportumu aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum. Direk ben ABD vatandaşıyım diye. Daha garanti olur.
-
@SYTSNGR Hocam siz bir gidin 21 güne zaten greencard basılıp ssn felan elinize ulaşıyor hepsi ulaşsın ne olur ne olmaz öyle haber verin 21 gün geç olsun güç olmasın :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum