TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı
-
@Ahmert71 hayirli olsun. gelecek olan posta guvendeyse sorun olmaz.basvuru giris tarihiniz nedir?
-
@Ahmert71 hayirli olsun hocam. Basvuru tarihiniz nedir ?
-
Ocak ayında owp ye başvurup onay alan var mi ?
-
@Ahmet-Gümüş 28.12 başvuru tarihim
-
@Ahmert71 kaçında aldiniz owp onay?
-
@Ahmert71 bizde ts2023 ile çalışma izni alıp geri döndük herhangi bir sorun olmaz. Geçerli visitor vizeniz olduğu sürece istediginiz gibi kanadaya giriş çıkış olur. Work permit ayrı bir belge size kanada içinde çalışma izni sağlar. Nasıl araba kullanmak için ehliyet gerekiyorsa kanada içinde çalışmak içinde bu belge gerekir. Eğer okula kayıt yapmak istersenizde study permit öğrenim izni belgesi almanız gerekir. Yani bu belgeler sizin kanada içinde neler yapabileceğinizi yetkilendiren izinler aynı zamanda süresi bitine kadar size oturum hakkı sağlar.
Kanadaya seyahat giriş için ise pasaport ve vize gerekir. Vize ayrı bir konu. Yani seyahat kanadaya giriş ile work permit çalışma izninin bir ilişkisi yok.
Fakat biz tekrar gitmeyi düşünmüyoruz. İş bulmak sorun, kiralar yüksek ve hesaplarımıza göre üç yılın sonunda kalıcı oturum almak çok zor bizim için o nedenle orada kalmayı tercih etmedik.
-
Buna basvuru uzatildimi acaba?
-
@Webster-Rinki hayır resmi sitelerinde 03 ocak 2024 tarihi itibariyle sona erdiği belirtilmiş. Galiba artık uzatma filan olmaz.
resmi kaynaklardan bakabilirsiniz en son gelişmelere.
Biz başvurduk ve çalışma izni aldık ama tercihimiz geri dönmek oldu. Beklentilerimizi bulamadık maalesef. Herkes umarım beklentilerine ulaşır. -
bugun owp onayi alan varmi?
-
@Yusuf-4 9 ocakta aldık , başvuru 28.12
-
Merhaba , Montreal’de tavsiye edebileceğiniz bir danışman (Göçmenlik Çalışma Eğitim ) bilgisi verebilecek olan varmı. Saygılar …
-
@Ahmet-Gümüş 31 aralik basvuru. Hala beklerim. Siz ?
-
-
@Ahmert71 correspondence letter ayin kaçında geldi?
-
@Yusuf-4 Onay maili ayın 9 unda geldi. Posta ile henüz gelmedi.
-
@Yusuf-4 ben 2 ocak basvuru girisi yaptim. otelde zaman geciriyorum. umarim bir an once sonuc aliriz keza beklemek insanin ustunde baski yaratiyor.
-
@Ahmert71 merhaba danismaninizi genel degil de bir alanda uzman olmasina dikkat ediniz. Her danisman her konuya hakim olmuyor. Bosuna para vermis olursunuz. Eğer eğtim danışmanı bakıyorsanız lisanli ve kayitli egitim danismani önerebilirim
-
@Ahmet-Gümüş maliyet yüksek burda. Cok pahalı her sey. Umarim en kısa zamanda olumlu bir netice aliriz. Ben 31 aralıkta basvurdum.
-
@Seda-Uysal-Avcı Merhaba , teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet eğitim ile ilgili danışmanlık istiyorum. Bilginiz dahilinde olan varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla
-
Alper kirtil i tavsiye ederim bu ts2023 yasasini o cikartti irep cakir ve birkac kisi ile.5 kere ottowaya gitti yasa icin Sean frazer eski bakan ile konusmalari var turkish voice of canada kanalindan bakabilirsiniz kenidisi ircc onayli danisman ve paralegal dir.Baska kimseye gitmeyin derim .Bol sans diliyorum herkese
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum